Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Foto's en camper reisverhalen van W & A 

 Er staan 215 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Zack Kumru (Den Haag) - donderdag, 28 juli 2022 om 15:39

Welke schuimbekcavia heeft dat nou weer bedacht. Bouwkeetmakelaar! Tuinslangenbezweerder! Bromlommerd! Rupirupivogelaar!

Afzender: Staf en Leen - maandag, 31 mei 2021 om 16:37

Hoi Andrea en Willy, we hebben de website gevonden en ben er zeker van dat we hier hele leuke dingen in gaan vinden om zelf ook te doen. Jullie waren aangenaam gezelschap in Han Sur Lesse. Vakantiegroetjes van Leen en Staf 👍

Afzender: don - maandag, 7 december 2020 om 13:40
Homepage: http://www.klimaatbeheersinginhuis.nl

Leuke website hebben jullie!

Afzender: Georges - zaterdag, 22 augustus 2020 om 14:47

Toevallig ontdek ik jullie site, met op zoek te gaan naar Mariabeelden in Antwerpen. Wat hebben jullie ons mooie dingen te bieden. Proficiat ! En heel hartelijk dank. Jullie website heb ik opgeslagen ...

Afzender: Roger en Rosette - woensdag, 3 juni 2020 om 17:05

Dag Andrea en Willy
Toen we enkele jaren geleden op pensioen gingen, een camper kochten en op zoek waren naar info over camperreizen, vonden we toevallig jullie site. Jullie manier van reizen: een gezonde mix van wandelen of fietsen en relaxen, cultuur en natuur, oog voor details en verwondering voor de mooie dingen, … het sprak ons meteen aan. Dat is immers ook onze wijze van reizen en naar de wereld kijken. De foto’s zijn prachtig en we genieten ook van jullie verslagen met veel bruikbare tips.
Sindsdien hebben we al enkele reizen achter de rug en in de winter was Spanje ook onze bestemming. Gelukkig waren we nét voor de lockdownperiode terug want in maart wachten er klusjes in onze tuin. We hebben ons de daaropvolgende weken vaak afgevraagd of jullie ook dit jaar op pad waren in het zuiden en of jullie goed en wel waren thuisgeraakt. We waren dan ook heel opgelucht toen jullie het verslag van de laatste reis publiceerden.
Wij blijven nog even in ons kot, genieten van onze tuin, wandelingen en fietstochtjes in de omgeving, maar hopen samen met jullie dat de situatie verbetert en we onze camper terug startensklaar kunnen maken.
We blijven jullie reisverhalen volgen en wie weet … misschien tot ziens ergens onderweg.

Afzender: willy - vrijdag, 1 mei 2020 om 16:46

Wat een avontuur met een haastig hapy-end, jullie reizen zijn om te onthouden en mee te dragen, sta me toe om er sommige haltes en steden mee te nemen voor wanneer het terug voor ons ''campers'' open gaat.Met veel dank

Afzender: D'Hollander Rene - donderdag, 13 februari 2020 om 18:01

Hallo ,
Andrea en Willy,
Wat een prachtige reisverhalen, en mooi gedetailleerd, en met bij behorend foto's, TOP. Er staan echt toppers tussen en gaan daar gebruik van maken voor een van onze volgende trips.Er zal wel heel wat werk in gekropen zijn , voor deze te maken ? Doe zo verder :-))

Afzender: hendRIK Pieters - dinsdag, 12 november 2019 om 16:03

Andrea,

Dus de rots met de vogel in uitgekapt is te vinden in Minerva?
rik

Afzender: Eddy en Frieda - zondag, 3 november 2019 om 12:32

Hallo,We maken plannen om Andalousie te bezoeken in het voorjaar en heb dus jullie verslag gelezen.Jullie maken mooie verslagen.Voor een mooi plaatsje in 47140 Dausse bel 0476564635, Mag en kan men jullie verslagen afdrukken?

Afzender: Marlies en Raf - donderdag, 26 september 2019 om 22:52

Lekker zitten lezen vanavond. Nog niet alles gelezen.
Mooie fotos en veel info.
Komt zeker nog van pas

Afzender: Lieven - maandag, 5 augustus 2019 om 15:16

Dag Andrea & Willy

Allereerst een welgemeende dank voor de mooie reisverhalen.
Ik had nog een vraagje. Wij trekken in september ook richting Spanje.
In Frankrijk is in die periode niet meer nodig campings te reserveren.
Hoe zit dat, naar jullie ervaring, in Spanje. Is het in september nog zo druk dat je best een plaatsje reserveert op een camping of is het voldoende een dag op voorhand even te bellen ?

Alvast bedankt,
Lieven

Afzender: Andrea Brewée - donderdag, 7 februari 2019 om 17:16
Homepage: http://andreabrewee.be

Beste Mariëtte, Bedankt voor je positieve commentaar. Wat betreft de "Ruta de las Pasarelas" in Alquézar kan ik onmogelijk zeggen of een hond meekan. Zelf hebben we geen hond en geven daar dus geen aandacht aan. We hebben geen honden gezien. Ik moet wel zeggen dat het eerste stuk, de afdaling naar de rivier nogal moeilijk is omdat er soms geen trap is en je van rots naar rots moet dalen. Misschien kan je per mail info vragen bij het Toeristenbureau in Alquézar. De meeste mensen in die streek verstaan Frans. Of, bij Camping Rio Vero (mailadres staat in de Acsi-gids p589).
Willy en ik wensen jullie een fijne camperreis.

Afzender: Mariette Mangelschots - donderdag, 7 februari 2019 om 10:29

Beste AndreaHet is leuk om jullie reiservaringen met de camper te lezen. Het is ook zo dat wij er heel wat informatie in vinden en kunnen gebruiken. Ik weet niet of ik het hier kan vragen (maar vind niet echt een mailadres)maar weten jullie of de Kloofwandeling: Ruta de las Pasarelas in Alquézar toegankelijk is voor honden. Er zijn metalen wandelpaden maar zijn het platen met geponste gaten met de scherpe kanten naar onder? Zijn jullie er wandelaars met honden tegengekomen?Nog veel reispleziergroetjesMariette

Afzender: Annemie Claes - donderdag, 31 januari 2019 om 11:23

Hallo Andrea!Vandaag, bij toeval, op school je website doorgekregen. Wat een leuke site!Sinds vorig jaar hebben we ook een camper. Altijd leuk om toffe reisverslagen te kunnen lezen!Tijdens het krokusverlof willen we graag ons eerste uitje van het jaar plannen. Heb jij eventueel wat suggesties?Groetjes,Annemie (PIVH)

Afzender: Degrave Daniël - dinsdag, 22 januari 2019 om 15:41

Geachte
Ik heb vroeger al eens gereageerd op jullie verslagen dat ik die zo interessant vond en dit is nog altijd zo en wij gebruiken nog steeds van jullie beschrijvingen om onze reizen te plannen en te bezoeken waarvoor oprechte dank dat jullie nog steeds de informatie delen en ik hoop voor 2019 het zelfde en zeer veel reisgenot
Groetjes van ons Daniël

Afzender: witvrouwen Marijke - donderdag, 20 december 2018 om 15:13

Hello Andrea en Willy,
Wij waren samen met jullie op camping Boltana en ik wil er toch nog bij vermelden dat er daar een geweldig lekker restaurant was en een overvriendelijke uitbaatster!! Gaf ons tips van goede camperplaatsen mee!!!!!
Heel veel groeten en reisgenot van Marijke en Gène uit Voortkapel

Afzender: Andrea - vrijdag, 31 augustus 2018 om 13:31
Homepage: http://www.andreabrewee.be

Beste Chris,Ik mailde je mijn antwoord maar je e-mailadres blijkt niet te kloppen. Daarom antwoord ik hier. Waar je je camper in Veerle kan stallen zou ik niet weten. Onze camper staat op onze oprit.Succes!Andrea

Afzender: Chris - vrijdag, 31 augustus 2018 om 11:29
Homepage: http://www.westelsdivingteam.be

Beste Andrea,
mooie informatieve website. Doe zo verder.
Bijkomend vraagje: wij zijn aan het bouwen in Veerle en zouden ook graag onze camper kort bij huis hebben. Weet jij stalling in of rond Veerle?

Afzender: Dennis - zondag, 26 augustus 2018 om 18:58

Hoi
Via Ludo jullie website gevonden. Mooie reizen en mooie foto's. We gebruiken de info om onze volgende reis te plannen naar Extramadura. Ik was ook in Grefrath van 1980 tot 1990. Grts Dennis

Afzender: de roeck eli - donderdag, 26 juli 2018 om 9:01

Prachtig foto en info materiaal .Ik had enkele vraagjes voor jullie .mail me eens aub eli.deroeck@gmail.com

Afzender: Ina Hussaarts - zaterdag, 24 maart 2018 om 14:16
Homepage: http://opstapmetdecamper.nl

Dag Willy en Andrea
Ik zit al een tijd te snuffelen op jullie mooie site. Wij gaan straks met de camper naar Elba en Toscane. We zij ook al 2 keer in Toscane geweest maar vind toch weer wat dingen waar we nu nog naar toe zouden kunnen gaan. Ik denk dat we een beetje op dezelfde manier camperen, ook fiets mee bv en ook de wat minder bekende dingen. Herken veel van wat bij jullie op de site staat. Klein verschil wij zijn heel vaak in Griekenland geweest dus misschien kan onze site jullie inspireren.Mijn vraag is willen jullie een link uitwisselen met onze site? Groetjes van Ina en Marinus van opstapmetdecamper

Afzender: Petra - woensdag, 3 januari 2018 om 17:22

Hallo, leuke site! We hebben nog geen camper, aankoop staat in onze planning voor januari 2018. Maar ik geniet al van jullie reisverhalen!

Afzender: Raymond Jöris - donderdag, 14 september 2017 om 13:27

Hallo, ik heb jullie reisverslag naar Noord-Portugal gelezen. Wij reizen ook al 20 jaar met de camper rond. En ons favoriete land is dus Portugal. Als jullie het niet erg vinden, ik heb jullie verslag gekopieerd en in onze camper gelegd. In januari 2018 vertrekken we weer en dan willen we eens kijken of we jullie route kunnen gaan volgen en er nét zo veel plezier uit kunnen als als jullie gedaan hebben...!! Bedankt voor het mooie verslag..!!

Afzender: Prinsen m - vrijdag, 21 juli 2017 om 12:50

Beste
Wij hebben een mobilhome besteld en zouden graag begin oktober willen vertr voor een kleine twee weken.
Wat raad jij ons aan
M vr gr

Afzender: Ida Bergshoeff - maandag, 12 juni 2017 om 0:16

Genoten dank u wel

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-215]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid