Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Teteringen.nu 

 Er staan 108 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Piet van Gurp - woensdag, 4 maart 2020 om 17:29

Jullie vragen om inbreng ivm verkeerssituatie Oosterhoutseweg. Blijft ondanks alle in het verleden genomen maatregelen een zeer drukke doorgangsweg,m.i.voornamelijk voor verkeer tussen Breda en Oosterhout v.v. Er gebeurt weinig om dit gebruik te ontmoedigen. Maar ik dacht dat het destijds de bedoeling was om het vooral voor overstekend en invoegend verkeer uit Teteringen makkelijker te maken over te steken dan wel in te voegen. In de praktijk blijkt daar weinig van terecht te zijn gekomen. Steek maar eens over op de kruisingen met Steenbergen/Kampakker en Willebrordstraat /Donkerstraat. Om dan nog maar te zwijgen van de ergerlijk lange wachttijd bij het te voet oversteken van de weg.

Afzender: Astrid kok - donderdag, 30 mei 2019 om 14:20

Een voorkeurswaarde geluid, is een norm die niet voor niets wordt opgesteld.
Daarom hoop ik dat ook de Dorpsraad bezwaar zal maken tegen de aanvraag om een ontheffing voor een hogere voorkeurswaarde geluid voor de nieuwe appartementen aan de Oosterhoutseweg zijde boven het winkelcentrum Scheperij.
Mogelijk dat een 30 km zone al voldoende zou zijn? Niet aantrekkelijk voor doorgaand verkeer, maar er was toch de wens het doorgaand verkeer naar Oosterhout te ontmoedigen om via Teteringen te rijden?

Afzender: Jan.van.Gils - zaterdag, 3 februari 2018 om 16:00

Iets verloren,of gevonden in Teteringen dan heb je dikke pech, waarom geen site die deze zaken snel oppikt? Ik vond op 2-2-18 een sleutelbos op het Hoeveneind, waarvan ik denk dat de eigenaar(esse) er op zit te springen, maar er is geen andere mogelijkheid dan Allerlei of BN/de Stem. Maar er wordt misschien ook te weinig gebruik gemaakt van de site, maak meer bekendheid met het fenomeen zou ik zeggen.
Gr.Jan

Afzender: Piet van Gurp - donderdag, 25 mei 2017 om 11:52

Er moeten me toch twee dingen van het hart. 1.de containers voor restafval. Die staan inmiddels op diverse plaatsen in het dorp klaar om ingegraven te worden. Zo ook bij mij voor de deur, dat is hoek Geerveld/Ganzendreef /Espakker /Lammertiend. Er is al een forse kuil gegraven waarbij nu een pomp is geplaatst om grondwater weg te pompen. Op zich allemaal begrijpelijk, maar waarom krijgen inwoners geen Breda Bericht meer in de bus, waarin de komende werkzaamheden worden aangekondigd, met kans op mogelijke geluidshinder, want die pomp staat wel 24/7 te draaien, zowat recht onder ons slaapkamerraam. Een Breda Bericht kregen we ook niet toen er werkzaamheden moesten worden uitgevoerd aan de Burg. Verdaasdonkstraat en het verkeer via Geerveld en eerstgenoemde straat geregeld werd met behulp van verkeerslichten. Zonder enige aankondiging in onze buurt stonden er plotseling allerlei omleidings-en waarschuwingsborden. Desgevraagd verklaarde de gemeente dat er - door de betreffende aannemer - alleen gekozen was voor informatie aan de bewoners in het nieuwe wijkje Geerveld en omgeving.Aan alle andere direct omwonenden was niet gedacht. Ten slotte nog iets anders:2.de Groenstraat. Al eens met auto of fiets over het wegdek aldaar gereden? Moet u toch eens doen. Is een hotseknotsrit over kuilen en gaten. De hele straat heeft nota bene vorig jaar open gelegen ivm rioleringswerkzaamheden. Waarom geen 'werk met werk' gemaakt en meteen gekozen voor een deugdelijke herbestrating? Hier laat de gemeente Breda zich niet van zijn beste kant zien.

Afzender: Linda - woensdag, 19 november 2014 om 4:14
Homepage: http://www.llogin.com/

Enorm veel succes en plezier met de site!!
Vriendelijke groet.

Afzender: Jan en Riet van Gils - dinsdag, 29 oktober 2013 om 9:11

Na een bewogen avondje Stadskantoor vroegen wij ons thuis af....hadden wij niet moeten vragen wat er gebeurt met de W.O.Z. waarde van ons huis nu? de plannen alleen al maken de verkoopprijs discutabel.laat staan dat ze doorgaan. wie weet daar iets over te zeggen?
groet.
Rietje en Jan van Gils

Afzender: Anneke - woensdag, 19 juni 2013 om 22:39

Nu lees ik op internet dat er weer Nieuwbouw komt naasr de boerderij van van leijsen mijn vraag is: Wanneer wordt er gezorgd voor meer voorzieningen van winkels in Teteringen?
Te triest voor woorden dat we al jaren naar breda of Oosterhout worden gestuurd voor: Drogisterij artikelen, Huishoudelijke Artikelen, Een Echte slager (geen plof vlees of kip van C 1000) een tijdschriften zaak met kantoorartikelen, een echte fatsoenlijke supermarkt, daar zou eerst eens de prioriteit moeten liggen ipv. woningen.

Afzender: anj - maandag, 1 oktober 2012 om 13:28

Jammer dat de nieuwsfeiten zo slecht worden bijgehouden

Afzender: Gwennie Benjamins - vrijdag, 20 april 2012 om 6:46
Homepage: http://www.wondelgijn.nl

Ik zou me wel voor de nieuwsbrief willen opgeven... Alleen de link werkt niet. Kan dat ook bij deze?Vriendelijke groet, Gwennie Benjamins

Afzender: Robert Zinn - vrijdag, 9 maart 2012 om 10:49

Zondag 11 maart 14.00 uur circusconcert Harmonie Euphonia samen met een circusopleiding uit Oosterhout. Toegang gratis!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-108]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid