Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Tafel van 8 

 Er staan 164 berichten in het gastenboek. 

Afzender: rene Luijt - vrijdag, 14 april 2017 om 11:01
Homepage: http://www.waters.com

Beste Nancy en Marcel,Nogmaals bedankt voor de leuke en lekkere (!) workshop gisteren.Met vriendelijke groet Rene LuijtService Supervisor LC-MS Netherlands

Afzender: Jos Goverde - maandag, 6 februari 2017 om 22:03

Afgelopen zaterdag zijn wij met het hele gezin van 8 personen uitstekend vermaakt bij de Tafel van 8. Onze gastheer Marcel heeft op een hele leuke manier kookles gegeven. Zelfs het snijden van een ui deden we blijkbaar altijd verkeerd. Heel leerzaam en heel gezellig. Marcel en Carla: hartelijk dank voor het verzorgen van deze kookcursus!!

Afzender: Els en Toon Vermeeren - woensdag, 1 februari 2017 om 18:45

Wat een geweldig avond mochten wij beleven bij jullie. Heel gezellig, prachtige recepten en heerlijk eten en drinken. Het was super, met de medewerkers van het Haagse Beemden Nieuws.

Afzender: Karin Hall Midhael ABN-Am - dinsdag, 31 januari 2017 om 15:34

Beste Marcel, Dank je wel voor de recepten. Ik spreek namens ons allen wanneer ik zeg dat we heel erg genoten hebben gisterenavond. Niet alleen van de heerlijke gerechten maar ook van het samen iets moois creëren. Jouw enthousiasme speelde daar een grote rol in. Ik heb vanochtend al plannen gehoord wat er gekookt gaat worden dit weekend. Nogmaals bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Afzender: jeanne laros - vrijdag, 27 januari 2017 om 11:00

Beste Marcel,

Wij kijken terug op een hele gezellige avond met heerlijke recepten. .

Met vriendelijke groet,
Jeanne Laros

Efteling bv

Afzender: Kees van der Waal - maandag, 22 augustus 2016 om 9:14

Wij zijn met 21 personen op zaterdag 20 augustus 2016 in de kookstudio van Marcel en Nancy geweest. Zij hebben ons een fantastische avond geboden met goede aanwijzingen en vele tips. Allen waren zeer enthousiast over het diner en waren onder de indruk van de vriendelijkheid en deskundigheid van beiden en hun dochter. Wij willen dan ook deze kookstudio aanbevelen bij een ieder, die ook zo'n gezellige avond willen hebben.
Kees van der Waal,
Dordrecht.

Afzender: Diana van Eck - woensdag, 20 april 2016 om 18:00

Beste Nancy en Marcel,

Vandaag bij jullie een workshop " TAPAS" gedaan met ons team van Sovak.
Bedankt voor de gezelligheid en geweldige ambiance!
De recepten zie ik graag tegemoet en ga ze thuis zeker een keer bereiden.
Wat geweldig, je kookt en schuift de vuile afwas zo door!
Lekker drankje, gezellig praatje, dus gewoon ontspannen.........
De gerechten waren heerlijk, ik zeg: goede Tip voor een middag/avond uit met vrienden en/of collega's!

Afzender: Jessica Verpalen – van Gr - maandag, 21 december 2015 om 10:13

Goedemorgen Marcel en Nancy,

Allereerst de complimenten van gisteren voor de gezellig leuke avond die wij met z’n allen hebben gehad! Iedereen is laaiend enthousiast en heeft genoten van het eten! Goed geregeld.

Als jullie in de gelegenheid zijn, zou je mij dan de recepten willen doorsturen, zodat ik de rest van mijn collega’s blij kan maken.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet / Kind regards,Afzender: remco de boer - zaterdag, 19 december 2015 om 14:41

Hi Marcel, was een topavond gisteren met de collega's van Holland Casino. Ik heb ondertussen al een gerecht bedacht voor kerst met de saus die ik gisteravond mee heb genomen. Zou ik jou mogen vragen om het recept van de pompoensoep? die was ook echt heel lekker! Ik kom nog een keertje terug! Hartelijke groet, Remko de Boer

Afzender: Het Zorgspoortje - vrijdag, 13 november 2015 om 19:20

Wij van de PV Het Zorgspoortje, hadden afgelopen vrijdag hier ons uitje, we waren met 26 leden hier naar toe gekomen vanuit Houten met de bus naar Breda, dus de sfeer zat er al goed in, hier aangekomen werden we ontvangen met een welkomst drankje, en kregen we onze informatie over de Italiaanse keuken.
Wat was dit leuk om te doen met zoveel mensen, en wat was het eten uitgebreid, we hebben met zijn alle erg genoten van de gast vrijheid, het heerlijke eten, en vooral de gezelligheid met elkaar. Bedankt!!!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid