Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek ikhebautisme.nl gastenboek 

 Er staan 279 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Jasa SEO - woensdag, 28 februari 2018 om 10:26
Homepage: http://seo.pointopoin.com

Superb. Keep it up!

Afzender: Annie Sanders - vrijdag, 17 november 2017 om 16:56

Lieve Charon,
Bedankt voor de prachtige enveloppe vol met mooie tekeningverhalen. Wat weet je nog veel van je tijd in onze groep.
Hartelijk bedankt gr Annie

Afzender: Margrietha - donderdag, 4 augustus 2016 om 21:38

Beste buren van de camping in Groede,Wij hebben een paar dagen naast jullie gekampeerd en met bewondering gekeken naar jullie zorg rondom jullie dochter. Ze kan echt heerlijk met water spelen, water van een blikje in een geel waterkannetje en vice versa... ( en stiekem de tent nat gooien) en lekker met haar pop zitten....Ik wens jou Charon, je ouders, maar ook je zusjes wijsheid, sterkte en kracht toe om de juiste weg te bewandelen. Mijn zusje Evelien zit op de Jostiband en kan zeggen: ik ben blij dat ik Evelien ben. Wat zou t mooi zijn als Charon ook blij kan zijn....Het ga jullie goed, Margrietha Koningen - Biemond

Afzender: Max Timmerman - zondag, 8 mei 2016 om 13:07
Homepage: http://www.kunstmaxtimmerman.nl

Hallo Charon en Rina,
ik vond het geweldig jullie te ontmoeten in mijn atelier tijdens de open atelier dagen 2016 van kunst om Dalfsen.
Hoop dat jullie veel aan mijn boek "Ik ben een artiest" over de beeldende kunst van mensen met verstandelijke beperkingen hebben. Ik hoop dat Charon nog veel mag en kan tekenen in het atelier en nog vele verhalen schrijft. Lieve groet. Max Timmerman. Nieuwleusen.

Afzender: Rina - zaterdag, 8 november 2014 om 7:18
Homepage: http://ikhebautisme.nl

Hallo Hetty, fijn om te horen dat je structuur als afstudeerproject hebt gekozen. En ik vind het ook super om te lezen dat je blijkbaar bij een instelling werkt, waar de mensen net zo over structuur denken als ik. Ik ben heel nieuwsgierig waar dat is. De ideeën die ik heb over structuur zijn puur op mijn eigen ervaringen gebaseerd. Ik heb nergens gelezen dat hier onderzoek naar gedaan is. Misschien kun je nog een keer een berichtje plaatsen bij de reacties met je emailadres er bij en kunnen we zo contact leggen. Wendy, één van de spelers van Charon en zelf moeder van een autistische zoon is bezig met het opzetten van een evenement rondom autisme. Ik denk dat ook daar dingen als structuur zeker aandacht krijgen. Op facebook kun je haar vinden onder Autisme 3.0.
Raad ik je erg aan. Wendy heeft heel veel ervaring in speelkamers en was de allereerste speler van Charon. En ik ben erg benieuwd in welke instelling je werkt. Groeten en succes. Rina

Afzender: Hetty - vrijdag, 26 september 2014 om 10:39
Homepage: http://www.ikhebautisme.nl

Beste Rina,

Een jaar geleden las ik je verhaal over structuur bieden aan mensen met autisme. Dit verhaal sprak me erg aan. Sinds twee weken ben ik begonnen met mijn afstudeerstage, waarbij ik met jongeren met autisme werk. Mijn begeleiders delen jou mening wat betreft het bieden of eigenlijk het juist niet bieden van structuur. Ze pakken het heel anders aan dan reguliere zorginstellingen. Dat deed me meteen aan jou verhaal denken en zo ontstond het idee om over dit onderwerp mijn afstudeeronderzoek te doen. Ik vroeg me af of je misschien nog meer informatie hebt wat betreft dit onderwerp. Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Hetty

Afzender: Rina - maandag, 14 juli 2014 om 8:34
Homepage: http://ikhebautisme.nl

Lieve mensen. We zijn er nog hoor. En ik ben blij dat er nog steeds lezers zijn die inspiratie halen uit deze site. Zoals jullie weten is de tekst in het dagboek niet meer te lezen door serverproblemen. Helaas. Inmiddels is er een nieuwe opzet gemaakt, maar ik heb de moed nog niet om alle info en foto's over te zetten. Mijn gezondheid was de laatste jaren niet geweldig, daar is veel energie in gaan zitten. Gelukkig gaat het nu goed, maar het schrijven is daardoor naar de achtergrond verdwenen. Charon doet het hartstikke goed. Ze gaat op dit moment een paar dagen per week naar een kunstafdeling voor mensen met een beperking. Daar mag ze schilderen, mozaïken, knutselen. De dingen die ze graag doet en waar ze gelukkig van wordt. Praten is nog steeds het grootste struikelblok, maar ze geniet gelukkig van veel dingen. Ik heb onlangs een facebook pagina voor haar aangemaakt. Daar zetten we af en toe wat informatie of een foto op. Samen kijken we dan naar de reacties die terug gestuurd worden. Ik merk dat dit ook weer een leuke manier is om mensen in contact te brengen met Charon. Door de foto's die er op staan, gaan mensen daarover iets aan haar vragen als ze haar tegen komen. Hartstikke leuk, omdat Charon niet uit zichzelf tegen iemand gaat praten. En zo ontstaat er toch weer interactie. Dus wie haar wil volgen kan haar in ieder geval vinden op facebook onder Charon Huzen.
Heel veel liefs allemaal. Het doet me goed dat Charon nog steeds mensen inspireert.
Rina

Afzender: Lenny - woensdag, 2 april 2014 om 21:17

Dit is net ons verhaal! Ofwel, de zoektocht die we doormaken met onze zoon. We halen ontzettend veel steun en inspiratie uit je site. Heel erg herkenbaar, eindelijk!!! Dank je wel!

Afzender: mieke van dijk. - woensdag, 2 april 2014 om 9:46

hallo rina.

ik ben nu wel heel benieuwd hoe het met jullie gaat? ik heb al zolang niets meer over jullie gelezen!!

liefs van mieke.

Afzender: J van der Bend - vrijdag, 8 november 2013 om 11:59
Homepage: http://www.zorgstudent.nl

Wij zijn Stichting Zorgstudent. Wij krijgen steeds vaker aanmeldingen van ouders die een maatje zoeken voor hun kind. Deze kinderen hebben vaak de diagnose van autisme/adhd/pdd-nos of asperger. Wij zoeken voor het gezin dan een zorgstudent. Dit zijn studenten die net of nog niet zijn afgestudeerd aan de opleidingen pedagogiek, maatschappelijk werk, psychologie etc.

Bent u op zoek naar een maatje voor uw kind. Kijk dan even op de website. Misschien is het wel iets voor u!

Met vriendelijke groet,
Stichting Zorgstudent

Afzender: mieke. - vrijdag, 29 maart 2013 om 12:51

hallo rina ( ebru )

ik heb een aantal jaren gewerkt met een meisje dat ook het syndroom van west heeft. ook met haar gaat het goed, ze is inmiddels alweer een vrouw van bijna 35 jaar en 1 a 2 keer per jaar heb ik nog contact met haar ouders.

sterkte allebij en hopelijk geeft de zon jullie weer wat energie.

gr van mieke.

Afzender: Rina - maandag, 18 maart 2013 om 10:40
Homepage: http://ikhebautisme.nl

Lieve Ebru, je berichtje heeft me geraakt. Het gebeurd niet vaak dat we iemand tegenkomen met het Syndroom van West en dat is toch elke keer schrikken. Blijf knokken totdat je de juiste medicijnen hebt! Het is voor Charon zo belangrijk geweest voor haar ontwikkeling dat de aanvallen onder controle waren! Bij haar werkte een combinatie van lamictal en depakine. Heel veel startkte en ik hoop dat er rust komt bij jullie. Sterkte Rina

Afzender: Rik Kuiper - maandag, 31 december 2012 om 21:22
Homepage: http://www.autisme.nu

Een site voor en door mensen met autisme. www.autisme.nu Groeten, Rik Kuiper

Afzender: Ebru - dinsdag, 4 december 2012 om 22:46

Beste Rina,
Mijn eerste reactie op deze site, wauw, wat goed om alles op te schrijven. Misschien wel de beste manier voor het verwerkingsproces.
Vanaf vandaag ga ik een dagboek bijhouden voor mijn dochtertje.
Het afgelopen jaar is heel heftig geweest voor haar, voor ons, de familie.. De salaamkrampen (syndroom van West) zijn begonnen in haar 4e maand en hebben 4 maanden lang geduurd, minimaal 5 keer per dag, ieder ong 10 tot 15 min. De langste heeft 40 min. geduurd..
Ik zou nog zoveel kunnen typen nu, maar hier houd ik het bij. Alles komt nu naar boven.. Mijn energie is aan de mindere kant sinds twee weken, onderzoeken, gesprekken enz, vandaar.
Ik wens jullie veel sterkte, ik ga de site zeker volgen. Nogmaals, wat een goed initiatief.

Afzender: mieke. - vrijdag, 30 november 2012 om 8:44

hallo rina en familie.

ik hoop dat alles goed gaat?
ik wil je in ieder geval sterkte wensen met de komende spannende tijd met al die spannende feestdagen.

liefs van mieke

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid