Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Sarjo's Guestbook 

 Er staan 81 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Mirjam - zondag, 24 mei 2020 om 13:25

In maart 2020 (nét voor Corona) ben ik samen met mijn vader naar Gambia geweest. Er zijn ontzettend veel taxichauffeurs die hun diensten aanbieden. Maar vanwege de positieve berichten op deze website contact opgenomen met Sarjo. We spraken eerst af in ons hotel om kennis te maken en onze wensen te bespreken. Uiteindelijk zijn we 4 dagen met hem op pad geweest. Fijne, vriendelijke man, komt netjes op tijd en is niet opdringerig. Laat je kennismaken met zijn prachtige land waar hij oprecht trots op is. Wij zijn uiteindelijk geweest bij: schapen/geiten markt (belevenis!), Lamin Lodge, baobab bomen, Paradise Beach, Tanji vismarkt, Makasutu Nature Forest, hout handwerk “fabriekje” en Serrakunda Market.
Het was fijn om Sarjo bij ons te hebben. Hij is rustig, praat en grapt met mensen en stelt ons voor. Hierdoor laten anderen je met rust. Sarjo is echt een oprechte, lieve man die ons veel van Gambia heeft laten zien. Mede door hem hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt!

Afzender: Caroline en Freek - dinsdag, 18 februari 2020 om 15:26

Sarjo is een top taxichauffeur en gids. Kwam eerst bij ons in het hotel langs om elkaar te ontmoeten en te bespreken wat wij wilden doen. Dag 1 met Sarjo naar Banjul market en Serrekunda market geweest. Hij ging mee de markt op, hielp met afdingen en hielp met dragen van de souveniers. Dag 2 met Sarjo naar Makasutu Forest geweest en heeft ons afgezet bij Monkey Park. Kocht onderweg banaantjes voor ons om aan de aapjes te geven. Sarjo helpt met alles en is stipt op tijd. En hij vraagt redelijke prijzen. Ga je naar Gambia en wil je op pad neem contact met Sarjo op!!

Afzender: Van Wynendaele J - donderdag, 6 februari 2020 om 12:34
Homepage: http://www.sarjo.be

In opdracht van Yvon en Julia
We Hebben een heerlijke week gehad , wat een bijzonder land zeg en dankzij Sarjo veel gezien en gehoord.We hebben 4 exursies met hem gedaan en hij was altijd stipt op tijd en vertelde veel over zijn land We zijn erg tevreden over hem en hij heeft heeft een heel vrolijke lach
groeten Yvon en Julia

Afzender: Gert Jan en Janneke - zondag, 5 januari 2020 om 22:25

Wij zijn in de week van oud en nieuw een aantal keren met Sarjo op stap geweest. Alles wat hiervoor gezegd wordt klopt! Een super betrouwbare chauffeur en gids. Heel veel mensen kennen hem en je bent veilig onderweg. Een aanrader. Bedankt Sarjo!

Afzender: Robert en Bianca - donderdag, 2 januari 2020 om 14:22

In December een hele week met sarjo op pad geweest. Sarjo is een betrouwbare gids en chauffeur. Is stipt en houdt zich aan afspraken. Weet veel te vertellen en kan je de mooiste plekken laten zien. Kortom, ga ja naar Gambia huur dan Sarjo voor een paar dagen in.

Afzender: Twan en Desiree - woensdag, 30 oktober 2019 om 17:23

Ook op voorhand al vanuit Nederland contact gehad met Sarjo. Daar een afspraak gemaakt om elkaar te treffen. Sarjo luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt met je mee. We hebben super leuke trips met hem gedaan. Hij vertelt mooie verhalen en laat vol trots zijn land zien. Zeker een betrouwbare en gezellige gids die eerlijke prijzen heeft.

Afzender: Antoine - vrijdag, 23 augustus 2019 om 13:07

Op advies van vrienden in Nederland al contact gezocht via de website met Sarjo. Enkele dagen met Sarjo door zuidwest Gambia gestruind. Sarjo is een betrouwbare (niet te dure)gids/chauffeur. Is vriendelijk en begeleid je zeer goed en houdt je goed in de gaten bij grote drukte (kans op zakkenrollers) en in omgeving bij "ongure" types. Geeft goede adviezen/hulp bij aankopen souvenirs. Hij weet de speciale plekjes/locaties te vinden. Kortom: regel Sarjo als gids/chauffeur

Afzender: Rian Busio - maandag, 29 april 2019 om 16:07

in april verbleven we 16 dagen in Senegambia beach hotel. Het was een heerlijke, indrukwekkende vakantie in gambia. We zijn 4 dagen met Sarjo op pad geweest. Is prima bevallen. In overleg met hem kom je op mooie plaatsen in gambia, hij weet veel te vertellen met humor!

Afzender: Wiebe en Eline - maandag, 11 maart 2019 om 7:58
Homepage: http://Sarjo.be

Wij hebben een mooie tijd gehad in Gambia. We zijn 3 x met Sarjo op excursie geweest. Een echte aanrader! Hij is betrouwbaar, spreekt goed Engels en je kunt goed met hem overleggen.

Afzender: Monique en Romy - dinsdag, 5 maart 2019 om 10:42

Mijn dochter(17) en ik zijn 20 tm 27-2-2019 naar Gambia geweest, wat een geweldig land! We hadden een geweldig hotel alleen met 2 vrouwen op stap te gaan daar is niet aan te raden, vandaar we contact met Sarjo hadden opgenomen in Nederland al. We zijn 2 dagen met hem op pad geweest, super leuk omdat we ook meer van de locals zelf zo hebben kunnen zien! Ja ga je naar Gambia is Sarjo zeker een aanrader!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-81]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid