Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Rosmalense herinneringen 

 Er staan 137 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Loek van Grinsven - dinsdag, 2 maart 2021 om 23:13

Dag, ik bezoek geregeld deze mooie, interessante site. Is nu uit de lucht?

Afzender: Wim Tibosch - zondag, 3 mei 2020 om 19:39

Pas vandaag ontdekte ik toevallig deze mooie website over mijn geboortedorp. Heb alle items vandaag met veel plezier gelezen. Ik ben er geboren in april 1950 in de boerderij op de hoek Schoolstraat, Nieuwendijk en Striensestraat.

Afzender: Daniel Allas - maandag, 29 oktober 2018 om 15:13
Homepage: http://YouTube.com/Djallas

Mooi om terug te kunnen kijken!

Afzender: Peter - maandag, 11 september 2017 om 15:45

Dag

Ik heb in het verleden contact gehad met Quirien van Hintum over Nelly van Dinther met haar winkeltje. Hij heeft mij toen een trouwfoto gestuurd, maar die ben ik kwijt helaas. Zou deze nog een keer gestuurd kunnen worden? Ik ben namelijk bezig om meer te weten te komen van haar achtergronden.
Hartelijk dank alvast.
Groet
Peter van Dinther

Afzender: wim voets - dinsdag, 4 november 2014 om 16:15

Als je de panorama foto bekijkt zie je hoe rustig wonen het was toen ik de krommehoek.

Afzender: AD HERMENS - vrijdag, 3 januari 2014 om 17:34
Homepage: http://www.adhermens.nl

Beste Qurien,De beste wensen voor 2014 voor jou en je gezin.Weer eens je mooie site bekeken. Geweldig !!! Ik zag de mooie compilatie van de vele foto,s en kwam ook mezelf tegen met diverse pagina,s uit mijn boeken. Goede promotie. Mijn dank . In het verhaal over mijn vader Toontje de Smid zag ik een foutje. Mijn vader had geen twee maar drie kinderen. Gaarne mijn jongste zus Gera toevoegen en Ik ben weer begonnn aan een boek over mijn herinneringen wo-2 in Rosmalen. Het gaat over de maand september 1944 te Rosmalen en over het speurwerk wat later volgde over de gehele wereld.De titel is IK STOND ERBIJ....EN SPEURDE LATER VERDER,. SEPTEMBER 1944. Ik probeer het dit jaar in septenmber te publiceren. Het zal interessant zijn voor Rosmalen maar ook elders in de wereld. Heel veel groeten van Pia en Ad Hermens

Afzender: Rick Jacobs - woensdag, 7 augustus 2013 om 20:01

Erg mooie website. Ik woon sinds februari in Hintham (de straat) en ik ben als import-Brabander erg ge´nteresseerd in de lokale geschiedenis. De fotoserie van Hintham heeft me deze site laten vinden en ik heb erg genoten. Mij valt het op dat er veel meer vastgelegde (persoonlijke) geschiedenis te vinden is over Rosmalen dan over 's Hertogenbosch. Ik vind het dan ook erg leuk om te lezen en vooral te zien. Ik ben een docent geschiedenis in opleiding en ik vind het vooral mooi wanneer geschiedenis een menselijk karakter krijgt en als het ware tastbaar wordt. U heeft dit met deze website zeker bereikt. Klasse.

Met vriendelijke groet,

Rick Jacobs

Afzender: Krien van Hirtum - dinsdag, 25 juni 2013 om 14:33
Homepage: http://www.rosmalenseherinneringen.nl

Marianne Brok Zou je even contact met mij willen leggen via je e-mail, dan kan/zal ik foto('s)opsturen over de meisjesschoolschool waar je op hebt gezeten. IK heb nu geen e-mailadres van je. Groeten Krien

Afzender: Krien van Hirtum - maandag, 25 maart 2013 om 13:36
Homepage: http://rosmalenseherinneringen.nl

Hallo allemaal

Mocht je willen reageren op mijn website wil je dan je e-mailadres er bij vermelden? Ik kan nl. niet zien vanaf welk adres het bercht verstuurd wordt. Dat geeft het programma niet aan. Zodoende kan ik ook niet reageren op de berichten en dat vind ik jammer.Uiteraard je adres er alleen bij vermelden als je dat zelf ook wil.

Groeten Krien

Afzender: Krien van Hirtum - maandag, 25 maart 2013 om 13:22
Homepage: http://rosmalenseherinneringen.nl

Dag Chris van Helvoirt.
Chris wil je even reageren op mij e-mail-adres: krienvanhirtum@home.nl . Ik wil even antwoorden op je bericht op mijn website, maar daar staat jouw e-mailadres niet bij.
Groeten Krien

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid