Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek www.plankenloodsje.nl 

 Er staan 95 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kars de Jong - maandag, 1 juli 2019 om 10:45

Leuk om deze site te bezoeken! Mijn opa en oma Bouwman woonden aan Hooiweg 14 (tegenwoordig Lichtmisweg 27), waar mijn moeder en ooms zijn geboren. Ik heb er vaak gelogeerd en kwam er tijdens mijn middelbare schooltijd ook nog vaak na schooltijd (ik ging naar het Meander College). Op de klassenfoto van 1985/1986 zag ik ook nog twee bekende namen uit die tijd.

Afzender: Kees Vaartjes - dinsdag, 6 februari 2018 om 8:03

Als zoon van de jongste zus, Lien, van juffrouw Annie Tuinenga vind ik het bijzonder deze site te bezoeken . Als neven en nichten Vaartjes en van Vianen bewaren we goede herinneringen aan tante Annie en tante Koos. De zussen woonden samen in het grootouderlijk huis aan de Windesheimstraat in Zwolle.

Maanden geleden kreeg ik "vrienden op de fiets" uit Zwolle. Een van de dames kende mijn tante. Ze vertelde mij dat haar broer nog een stoeltje had staan en deze heette in de familie het juffrouw Tuinenga stoeltje. Vermoedelijk hadden de ouders dit stoeltje ooit gekregen. Haar ouders hadden een goed contact met mijn tante.
groet Kees Vaartjes Apeldoorn

Afzender: Frank van den Hoven - vrijdag, 5 mei 2017 om 5:55

Mijn complimenten voor uw prachtige uitvoerige site over de geschiedenis van buurtschap Haerst en omgeving! Herkenbaar en herinneringen oproepend voor wie er wonen of gewoond hebben. En hopelijk ook een inspirerend voorbeeld voor andere buurtschappen om ook zoiets te gaan doen, want helaas is er over heel veel buurtschappen nog maar bar weinig te vinden op het internet. Als uit de hand gelopen hobby ben ik al (en nóg...) jaren doende om, naast de steden en dorpen, vooral onze ca. 4.000 buurtschappen met hun wetenswaardigheden te inventariseren en daar per plaats een informatieve homepage van te maken. Ik heb dus zojuist uw site ontdekt en heb uw site beschreven en gelinkt op mijn pagina van Haerst (wat inhoudelijk nog maar een beginnetje is, dat ga ik nog verder uitwerken): www.plaatsengids.nl/haerst . Succes gewenst met het bijhouden en uitbouwen van uw mooie site.

Afzender: Inge oegema - dinsdag, 16 augustus 2016 om 13:56
Homepage: http://www.plankenloodsje.nl

Sinds lange tijd weer even op de website gekeken. Wat heb ik genoten van de foto's van de schoolreisjes, prachig en weer zeer herkenbaar. Een flesje drinken en een puntzak patat, in die tijd echt nog een traktatie.

Afzender: Webmeester - zondag, 22 mei 2016 om 9:19
Homepage: http://www.plankenloodsje.nl

Hallo Albert,
Bedankt voor het verhaal. Heel mooi dat er aan de andere kant van de wereld ook wordt meegekeken. Misschien kan je even een mailtje sturen naar bovenstaand mailadres? Ik had er nog wat vragen over. Alvast bedankt.

Afzender: Albert van der Heide - dinsdag, 17 mei 2016 om 8:15
Homepage: http://www.godutch.com

Betreft verhaalPierik. Op deze pagina is het verhaal opgenomen van de Duitse overval op de gereformeerde boeren uit de wijde omgeving in augustus 1943. Uit Herfte werd Lubbert van der Brink meegenomen met nog een boer uit die omtrek. Mogelijk wordt met deze naamloze bedoeld mijn grootvader Jan Vruggink (Kuyerhuislaan 13) die ook in Rotterdam achter de tralies terecht kwam. Een pracht idee, deze webstek. Hierbij mijn groeten uit het verre westen van Canada.

Afzender: Henk Talen - zondag, 10 januari 2016 om 13:45

Hallo Henry,
Ik zag het bericht over het geplaatste bordje bij de boom. Ik ga er zeker een keer kijken als ik er langs kom vanuit Brabant op weg naar mijn familie in Staphorst. Mijn gedachten dwalen dan toch altijd even weer af naar "onze lagere school" en "de goede oude tijd" van de vijftiger jaren.

Afzender: Jan de Jong - maandag, 25 augustus 2014 om 11:25
Homepage: http://jandejongonline.nl

Bij toeval kom ik op deze site. Leuk om het verleden op te halen. Veel in de zomervakanties bij mijn oom, de hoofdmeester, gelogeerd. Jaren 1960-1970.

Afzender: webmeester - maandag, 12 mei 2014 om 17:29
Homepage: http://www.plankenloodsje.nl

Hallo Bert, er staan er een paar op.
Foto's omgeving, kaart en dan met muis naar de locatie Padberg, klik, en dan komen ze. Binnenkort mooie luchtfoto.

Afzender: Bert Timmer - woensdag, 2 oktober 2013 om 20:32

Wie kan mij aan foto,s helpen van de bakkerij of van Oom Klaas en Tante Johanne.
Groetjes :Bert Timmer.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-95]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid