Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Terra┤s Riesenschnauzer pups 

 Er staan 122 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Gien - dinsdag, 30 december 2014 om 22:12

Juuls is inmiddels 4 jaar en bijna 2 maanden.
Het is grappig om na al die tijd te lezen hoe het de schnautzers van de Nieuwe Riet vergaat en al die 'nestverhalen' te lezen.
Juuls is een super hond, maar ja dat vind iedere schnautzer eigenaar! Ze is een echte waterrat, heel aanhankelijk, nog steeds super speels en onstuimig, een kleedjes freak en ja ook zij ligt graag aan de voet van de baas.
Wij wensen jullie een heel goed nieuw jaar met veel schnautzerliefde.
Groetjes van HC, Gien, Jip en Rom

Afzender: Therese - woensdag, 16 juli 2014 om 20:51

Het gaat heel goed met nova en is een kadootje. Ze is heel aanhankelijk maar ook heel slim. Ze wil altijd spelen en is altijd vrolijk! Luisteren kan zij ook al goed. Binnenkort op puppycursus. Groetjes therese

Afzender: Henri - woensdag, 30 april 2014 om 22:30
Homepage: http://www.feestband-uniek.nl

Hoi Sandra en Chris,

Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst.
Gelukkig voor ons zijn er genoeg reutjes. haha
Wij komen als de pups (en dus ook onze Sem ) een week of 3-4 oud zijn even kijken.

Groetjes Henri

Afzender: Frans - donderdag, 22 augustus 2013 om 19:01

Hallo Sandra en Chris,

het gaat prima met Storm. Samen met Dribbel(teckel) een leuk koppel. Vanavond les 4 puppycursus. Inderdaad slimme honden. Mvg
Frans

Afzender: Claudine Bories - zondag, 16 september 2012 om 17:10

Zitten wij zo op ons terrasje, te genieten van een lekker slaatje, een glaasje wijn, 3 Schnauzers aan onze voeten, schiet het mij ineens binnen, mijn Basje is jarig vandaag!Gelukkige verjaardag Bas, en ook aan al je broers en zusjes, hip hip hoera!!!Claudine

Afzender: Claudine Bories - dinsdag, 14 augustus 2012 om 23:07

Hallo Sandra en Chris, Leuk om te lezen en te zien, al jullie plannen en belevenissen op de 'nieuws-rubriek'Fijn dat Aris er ook bij staat, ze hebben voor altijd een plaatsje in je hart hÚ, de Schnauzers... Met Basje gaat alles prima, het spant er soms wel om hoor, tussen Bas en Dolf, we mogen geen speelgoed (en zeker geen oranje bal met koord!!) laten liggen in de tuin, want daar gaan ze serieus voor in de clinch... Hondenschool zit er (voorlopig?), wegens de verbouwingen niet meer in, maar een stevige avondwandeling langs het kanaal voor het slapengaan, daar kijken we iedere dag met zijn vijven naar uit! Groetjes van ons, en een dikke poot van Bas, Claudine

Afzender: Sandra en Chris - woensdag, 2 mei 2012 om 14:39
Homepage: http://www.riesenschnauzerkennel.com

Hallo Allemaal,
Donder is alweer een tijdje terug thuis. Hij had heimwee en was wat afgevallen, maar hij komt weer helemaal bij. Het ┤zwarte snorren gezin┤ is weer kompleet! Hij is zˇ lief en waakt stoer over ┤al zijn┤ dames.

Met Terra doe ik een cursus Doggydance. Een uurtje voor ons samen iets nieuws doen, want wat kan ik haar nog leren? Terra vindt het heerlijk, kan het prima en het is ontzettend leuk voor haar. Voor haar bazin is het wat minder, nu ze merkt dat ze toch niet meer zo lenig is als vroeger, maar neemt met liefde de spierpijn erbij.

Donder en Luna doen Gedrag en Gehoorzaamheid Beginners (GG-B) en volgen prachtig met hun kop aan mijn dij, blijven geduldig liggen en gaan naar hun plaats als ik ze stuur. Wat zijn we trots op ze als ze zo stoer hun best doen.

Sparrow wordt sterk en vierkant en vindt op school alle geurtjes en andere honden erg interessant. Werk aan de winkel voor Sandra om haar daar bij de les te houden.

Op 24 juni a.s. gaan we naar de Doe dag en Schnauzer keuring/inventarisatie van de VSFL en gaat keurmeester Dhr. Kessel vertellen wat hij van onze Donder en Luna vindt. Azuro (zoon van Terra, HD-A) uit het eerste nest gaat ook met ons mee. Het is een gezellige en ongedwongen dag. Kijk maar op hun website www.schnauzervereniging.nl
Wie komt er ook? (je hoeft niet lid te zijn)

Groetjes,Sandra en Chris
Terra, Donder, Luna en Sparrow

Afzender: Sandra en Chris - maandag, 26 maart 2012 om 18:32
Homepage: http://www.riesenschnauzerkennel.com

Hiep, hiep, hiep, HOERA. Mamma Terra is vandaag 5 JAAR! Blakend van gezondheid heeft ze in het zonnetje in de tuin haar enorme verjaardagsbot verorberd. Respectvol op afstand hebben Luna en Sparrow haar rustig laten genieten. Terra is prachtig op tijd weer loops geweest. Ze is sterk, wijs, gezond en stoer zoals we van Terra gewend zijn. We verwennen haar vandaag wat extra en zijn super trots op haar.

Luna is goed loops geweest en nu echt officieel een grote volwassen meid. Ze is erg lief en mooi met goede verhoudingen. Ze heeft 2 echte aanbidders, zoals een mooie meid betaamd. Haar zwarte Reuze ridders Donder en Azuro zijn verliefd op haar.

Sparrow is boven de 15 kilo en is een mooi, lief meisjes pupje. Ze groeit lekker, leert van alles van Terra en Luna. Natuurlijk ruikt ze dat er blokjes kaas op de salon tafel staan, maar omdat Terra en Luna er af blijven, laat zij het ook. Half april gaan we naar school bij Pack Leader in Klundert. Ze heeft haar stembandjes gevonden en waakt al stoer blaffend met Terra en Luna mee. Ze is zwaar aan het tanden wisselen en doet er nu even wat langer over om haar bak leeg te eten. Haar vacht wordt prachtig. Ze is al een keer getrimd. Ze is een lief knuffeltje en is dol op kroelen en nooit ver bij ons vandaan.

De zomer coupe┤s komen te voorschijn, de onderwol is verwijderd en hun vachten zijn uit gedund, de vormen en de spieren worden weer duidelijk zichtbaar. We hebben een vijver gegraven waar ze straks kunnen (leren) zwemmen en lekker afkoelen na het rennen en spelen.

Afzender: Chika Flor - zaterdag, 18 februari 2012 om 19:00

Hallo allemaal, zondag 12 februari heb ik mijn puppycursus beeindigd en wat denk je..... uiteraard mijn diploma behaald! Ik ben natuurlijk wel een echte Riesenschnauzer! Er is pas in april weer vervolgcursus, ook bij ons in het dorp, daar ga ik ws ringtraining volgen, maar in de tussentijd is er dus niets.Nou dat is niets voor mijn vrouwtje en mij dus hebben wij een interbal voor honden en agilitystokken aangeschaft! De hondenbal is een groot succes en ik heb al lekker met de jongens gevoetbald! En doordat er een soort handvat aan zit, sjouw ik er eigenwijs mee rond, uiteraard beperkt want mijn gebit moet nog volwassen worden en de bal is loeizwaar! Maar denk je dat dat mij tegen houd.... pff ik ben wel een Ries! Zondag ga ik met de agility stokken trainen met mijn baasjes, als ze lekkers bij zich hebben gaat dat vast lukken, op school was ik er een kei in, maar wel voor een beloning Jullie horen nog wel hoe ik mijn baasjes heb getraind!
CHika Flor

Afzender: H.L. Zegelaar - dinsdag, 14 februari 2012 om 11:47

14 februari Valentijnsdag! Maar voor het C nest een bijzondere dag; we zijn 3 maanden oud of wel een kwart jaar! Wat gaat de tijd toch snel! Ik wens al mijn broers en zusjes een fijne kwart verjaardag toe! Speciaal Sparrow, hoewel ik wel een klein beetje jaloers ben dat jij nog steeds verwent wordt door de baasjes Chris en Sandra en tante Luna en oom Donder! Maar ik kom mijn portie schnauzerliefde gauw een keertje inhalen!
Jullie zusje Chika Flor

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid