Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek MediumJaco 

 Er staan 435 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Mailconsult - donderdag, 4 juni 2020 om 17:27

Lieve Jaco, dank je wel voor je reading. Het duurde even voordat ik op de juiste wijze kon reageren. Ik moest even voelen.

De woorden in jouw mail 'deden' aanvankelijk niet zo veel met me merkte ik. Toch merkte ik dat er een verandering in mij was. Alsof het lichter wer. Alsof iets zwaars mij losgelaten heeft. Ik had even tijd nodig om dat te doorvoelen en kan nu niet anders concluderen dat je die oude energieen, lifters, oude levens, bij me hebt weg gehaald door ze naar het licht te sturen. De woorden waren zo kort, maar ik voel een verandering. Dit is echt enorm waardevol voor me. Ik voel me lichter, sterker, meer in mijn EIGEN energie en kracht staan. WOW!!!! Ook in mijn relatie voel ik dat er ruimte is gekomen, het voelt prettiger en ontspannender. Ik ervaar veel minder verlatingsangst, veel meer vertrouwen, rust, ruimte en inspiratie. Ook mijn vriend profiteert daar natuurlijk enorm van, want hij ervaarde vaak zoveel triestheid bij me. Dat is nu weg, anders.....heerlijk! Wat een vrijheid ervaar ik ineens!

Afzender: Mailconsult - donderdag, 30 april 2020 om 10:27

Beste Jaco,

Ik wil je nog bedanken voor je mail. Het is een tijd geleden, maar het moest denk ik even landen.
Ik had veel herkenning bij wat je schreef en het sluit aan bij hoe ik al bezig was. Het lukt steeds beter om het onzekere als iets buiten mezelf te zien, ook door oefenen met het observeren en accepteren van gevoelens.
Je hebt me zeker verder op weg geholpen. Bedankt!

Hartelijke groet, M

Afzender: Piet - zaterdag, 15 februari 2020 om 1:20

Prijs de heer

Afzender: Matthijs Harkema - dinsdag, 28 januari 2020 om 10:22

Mooie Jaco,

Ook na 7 jaar pluk ik vruchten van ons contact.

Geleid en bemoedigd naar wie je werkelijk bent, regeren over je eigen bestaan, in liefde voor jezelf en anderen, werkelijk zonder oordeel.
Herkennen, begrijpen en accepteren van innerlijke en uiterlijke signalen, de verantwoordelijkheid mogen dragen voor je bestaan, groeiend onderweg, geniet.

Geweldig hoe het kan.

Ik zie er naar uit, als onze wegen zich toekomstig nogmaals kruizen.

Het ga je goed kameraad.

Afzender: Blije cursist - zondag, 19 januari 2020 om 17:53

Hey Jaco, hoe gaat het ermee?

Ik wil je eigen via deze weg nogmaals bedanken dat jij mij opgeleid hebt! Ik heb een 18 jarige jongen die soort van bezeten is door 3 geesten gisteren mogen helpen. Contact kunnen krijgen met alvast 1 van de auralifters. Deze verzette zich om naar het licht te gaan, maar door mijn troostende en liefdevolle woorden wilde de auralifter uit zich zelf afscheid nemen.

Volgende sessie staat gepland om de andere twee te helpen naar het licht. Wat een dankbaarheid en waardering krijg ik van deze cliënten. Dit is alleen maar liefde!

Ik voel dat ik met jouw methode echt alles kan connecten, zelfs voorwerpen, zieltjes die in hun mama’s buik groeien. En ja ja, mijn eigen dochter kan elk moment bevallen, heb al met mn kleinzoon contact gehad. Geweldig!

Dank voor alles, je hebt mijn leven veranderd, van jou heb ik krachtige tools gekregen. Iets waar ik je altijd dankbaar voor ben.

Groetjes,

Afzender: Weer een blije cursist - dinsdag, 10 december 2019 om 14:57

Hallo Jaco,
Bij deze wil ik je graag bedanken voor de fijne lessen en voor afgelopen zondag. Ik weet dat ik niet de makkelijkste ben en graag snel en diep de dingen wil oplossen en soms wat ongeduldig ben. Knipogende emoticon
Verschillende kwartjes zijn nu echter gevallen en daar ben ik jou en de groep erg dankbaar voor.
En ik ben heel blij met alle aandacht en hulp die ik van jou mocht ontvangen , die tot diepere inzichten in mezelf hebben geleid en tot nieuwe overtuigingen.
Dus bij deze een dikke pluim voor jou en een warme knuffel.

Rode roosDuim omhoogRood hart

Heel Veel liefs

Afzender: Cursist - maandag, 2 december 2019 om 13:32

Dank weer voor zo'n mooie dag gisteren! Hoe sceptisch ik eerst ook was, des te mooier ga ik het steeds meer vinden, en weet dat dit is wat ik mag doen! Prachtig!! 🙏🙏🙏

Afzender: Consult reaktie - maandag, 23 september 2019 om 13:37

Goedemorgen Jaco,

Ik wil je nogmaals danken voor het consult 10 dagen geleden. Mijn zoon is letterlijk lichter! Hij is veel vrolijker, rustiger en minder boos.

Ik hou hem nu zelf ‘schoon’, door eens per week je meditatie van het veld te doen of hem op willekeurige momenten even in het licht te zetten.

Heel fijn, nogmaals dank!

Hartelijke groet,

Afzender: Consult mediumjaco - dinsdag, 17 september 2019 om 11:12

Hoi Jaco,

Ik wil je nog even heel hartelijk bedanken voor het mooie consult dat ik gisteren van je mocht ontvangen.
Het wegleiden van de vier entiteiten heeft zo veel ruimte gegeven en daar was ik al zo lang naar opzoek.
Dus dank je wel. Je hebt me mijn eigen ruimte weer terug gegeven.

Afzender: Pouyan Savoli - vrijdag, 22 februari 2019 om 22:07

Mooie website

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid