Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Minicamping Kolderkamp 

 Er staan 106 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Rick - woensdag, 5 april 2017 om 16:50
Homepage: http://kalkuluj.pl

Hartstikke bedankt en groetjes! Ik ben echt tevreden!

Afzender: Wamelink - zaterdag, 2 juli 2016 om 21:01

We zijn hier geweest voor een weekendje. Geweldige gastvrijheid, zelfs een beamer aanwezig om een EK-wedstrijd te kijken. Leuk om bij de dieren te mogen en alle voorzieningen zijn schoon. Voor de kinderen genoeg te doen, hout voor het vuur en lekkere ijsjes! Kortom topweekend gehad!

Afzender: Fam Groen - dinsdag, 30 juni 2015 om 19:46

Heerlijk weekend gehad op deze camping. Gastvrij ontvangen door gastvrije beheerders.
Tot de volgende keer.

Afzender: Helene van den Brink - donderdag, 20 juni 2013 om 20:42

Het weekend van 15/16 juni hebben mijn zus en ik met de kinderen met veel plezier gebruik gemaakt van de safaritent. Inderdaad een compleet ingerichte tent, we hebben niets gemist. Ideaal als je een (kort) weekend wilt kamperen en geen gedoe wilt met sjouwen van spullen e.d. We hebben genoten van al het gemak (prima sanitair, schommel, trampoline, skelters, hout voor een kampvuurtje bij de tent), alle dieren (de kinderen vonden het fantastisch dat ze zoveel mochten helpen), de gastvrijheid en de bijbehorende mooie verhalen van de boer en boerin zelf en de fantastische ligging van de camping, midden in de weilanden. Mooi en vrij in de natuur :) een aanrader dus!

Afzender: debby - dinsdag, 18 juni 2013 om 21:26

afgelopen weekend gekampeerd bij jullie. WAt een ontzettend leuke ervaring! Stond er eerst wat sceptisch tegenover: kamperen bij de boer....maar wat hebben we het leuk gehad! Een compleet vakantiegevoel! Onze meisjes (5 en 7) hebben van begin tot eind genoten, zaten veel in de stallen, en vroegen s'morgens direct of ze op de trampoline mochten...Een topcamping! met schoon sanitair en zeer gastvrije boeren!!!

Afzender: Ingeborg - dinsdag, 4 juni 2013 om 21:24

Wij hebben dit voorjaar met Hemelvaart en Pinksteren 2 heerlijke weekenden bij jullie op de camping gehad! Ondanks het weer hebben wij ons prima vermaakt. Vooral onze dochter vond het helemaal geweldig :-) De kalfjes de fles mogen geven was toch wel het hoogtepunt van de dag. Fantastisch dat er zelfs naar ons gebeld werd toen wij 1 dag niet op tijd terug waren op de camping. Het kalfje Willem Alexander was toch wel haar favoriet en ze heeft het er nog vaak over. Ze zou zo weer terug willen en wij ook. Heerlijk 's avonds weer bij de vuurpot zitten, wat heel goed uitkwam, omdat het toch wel erg fris anders was. Wat een service dat er voor het hout gezorgd wordt! Kortom wij hebben erg genoten en wie weet tot volgend jaar!!!

Afzender: Linda van Beek - vrijdag, 10 mei 2013 om 18:30

Wij zijn net terug thuis van een heerlijk weekje hemelvaarts vakantie bij jullie. Onze jongste moest zelfs even huilen, omdat hij de kalfjes al miste. Jullie camping is erg leuk en je hebt de vrijheid om vanalles te doen en om overal te komen. De kinderen genoten van de dieren in de stallen waar ze dan ook in en uit mochten lopen.Het fietsen op de skelters, het spelen in de grote zandhoop de trampoline. En om niet te vergeten het stoken in eigen stookton bij de caravan.En de zeer leuke uitstapjes die in de omgeving zijn zoals de recreatieplas een rondvaart door giethoorn, tulpen plukken bij de boerenshop, de lambertusmarkt, de waterbuffelfarm, ponypark slagharen en een bezoek aan kamp westerbork. We hadden nog naar viva lavendella willen gaan en de orchideenhoeve, maar we zijn zelfs tijd te kort gekomen, omdat de kinderen naar de camping terug wilde om de kalfjes de fles te geven. Van al het lekkere ijs of zeg maar milkshakes hebben de kinderen ook genoten. Deze camping is echt een aanrader misschien het enigste minpuntje is dat bij het afwas gedeelte makkelijker zou zijn als elke bak een eigen kraan had. Maar voor de rest is alles super netjes en schoon Top!!!!!!

Afzender: Eddy - dinsdag, 12 juni 2012 om 23:03

Hallo we hebben de week van 28 mei t/m 1 juni
bij jullie doorgebracht.
Het was erg rustig op de camping maar erg leuk
De kinderen de koeien uit de wei halen en terug brengen.
De paardjes ophalen en brengen.
De kinderen vragen al waneer we weer terug gaan.
Nogmaals bedankt voor de fijne week.

Afzender: Kircha de Jong - dinsdag, 29 mei 2012 om 13:54

Hallo familie,Wij hebben het pinksterweekend bij jullie doorgebracht en willen laten weten dat we ontzettend hebben genoten. De jongens vonden het halen van de koeien geweldig! Maandagochtend wouden ze zelfs mee de koeien halen om kwart over zes..... Half vijf wakker, weer ingedut.... Kwart over acht wakker en ontzettend balen dat ze zich hadden verslapen hahaha. Reactie: de volgende keer als we gaan nemen we een wekker mee! En doordat zij zoveel plezier hadden hebben ook wij genoten, want het blijft een feit..... Als de kinderen het naar de zin hebben, heb je het zelf ook! Bedankt!!!Familie de Jong

Afzender: Familie Boom - maandag, 21 mei 2012 om 10:09

We hebben een fantastisch Hemelvaartweekend achter de rug. Kamperen is rust en ontspanning, maar daarnaast is het op deze camping een feest. De kinderen hadden het enorm naar het zin. Er is van alles voor ze te doen, maar de boer helpen is toch wel het mooiste. Voor ons als ouders was het dagelijkse uitje: IJS VAN JEANIE!!!!!!!!!!!! Daar lik je zelfs je vingers bij af.
's-Avonds is er gelegenheid om een lekker vuurtje te maken. HEERLIJK.
Tot volgende week!!!!!!

Harry, Cindy, FabiŽn, Twan & Fynn Boom
poot van Donja

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-106]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid