Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek KFSC Eikevliet 

 Er staan 9 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ivo - maandag, 16 maart 2015 om 19:59

Beste vrienden

Aan iedereen welgemeende felicitaties voor het concert van zaterdag.
Alle aanwezigen waren zeer tevreden en aangenaam verrast over wat Eikevliet nog kan teweeg brengen.
Ik denk dat we een aangenaam alternatief hebben gebracht voor een traditioneel lente- of winterconcert.
Een hartelijk dank je wel aan jullie allemaal en in het bijzonder aan onze dirigent Ivo die zijn crew fantastisch in de hand had.

Ivo, secretaris

Afzender: KHDWVO - maandag, 16 maart 2015 om 8:11
Homepage: http://www.khdwvoppuurs.be

Beste muzikanten,

wij hadden het genoegen op jullie voorbije concert te mogen aanwezig zijn, en het was echt een prachtige uitvoering dat jullie ten gehore brachten.
We hopen in de toekomst nog meerdere concerten van jullie te kunnen bijwonen, maar willen onze felicitaties via deze weg naar jullie uiten.

Met muzikale groeten,
Luc De Rop
secretaris KHDWVO

Afzender: Orde van Hingene - zaterdag, 28 september 2013 om 10:21
Homepage: http://www.eenhartvoorhingene.be

Vanwege de ganse ploeg van de Orde van Hingene, een welgemeende dikke proficiat met jullie 160-jarig bestaan! Eén van dé oudste verenigingen van de gemeente Hingene en dat mag en moet gevierd worden.

Een vereniging bestaat niet alleen uit een naam, een reglement en andere bijhorigheden, maar een vereniging bestaat in de eerste plaats uit mensen. Het zijn deze mensen die een vereniging vorm geven. Het zijn deze mensen die een vereniging karakter geven.

Zoals bij elke andere vereniging heb je altijd personen die zich iets meer inzetten dan anderen, maar dit is normaal. Die personen hebben een voortrekkersrol en zorgen ervoor dat de anderen automatisch mee volgen met de kar der muziek, in dit geval. Daarmee wil ik doelen op het feit dat de "volgers" minder zijn dan de voortrekkers. Wie ben ik trouwens om dit te kunnen beweren. Ik wil gewoon schetsen, hoe het er in elke vereniging aan toe gaat. Een schets die al eeuwen oud is en dus voor velen niets nieuw is. Uiteindelijk vormen we allemaal één geheel. Een geoliede machine met tandwieltjes van verschillende grootte, maar elk tandwiel is belangrijk om te kunnen functioneren.

Maar goed, nu is het feest en jullie verdienen het. Hierbij wensen wij ook alvast alle jubilarissen een dikke proficiat. Verenigingsmensen zoals hen zorgen voor de lijm van een vereniging en laat ons hopen dat de lijm er kan voor zorgen om er nog eens 160 jaar bij te doen.

Namens de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering

Afzender: Louisa Lenaerts - dinsdag, 19 maart 2013 om 15:13

Met veel plezier en evenveel nostalgie de site van de fanfare ontdekt.... ter vervollediging van de historiek ... 'onze' fanfare was één van de eerste muziekmaatschappijen die meisjes onder haar rangen telde (vanaf 1965)

Afzender: zjef hoofd - vrijdag, 15 februari 2013 om 16:07

Prachtig werk en van harte proficiat met deze
mooie en verzorgde website.
Succes!
Zjef Hoofd

Afzender: filip dupon - dinsdag, 22 januari 2013 om 17:10

Beste fanfare, bedankt voor de jeugd info sessie, een nieuwe generatie zit er aan te komen !bravo ook voor bijzonder geslaagde website !filip

Afzender: Ivo Hendrickx - vrijdag, 18 januari 2013 om 18:37
Homepage: http://academie.herenthout.be/

De website van de fanfare staat al op mijn facebook dus honderde mensen zullen alle activiteiten kunnen volgen van de fanfare.
Ik denk dat de zaal te klein gaat zijn met het concert.
Proficiat.

Afzender: stef spiessens - vrijdag, 18 januari 2013 om 15:30
Homepage: http://www.vzwworm.com

Beste vrienden muzikantenvan harte proficiat met jullie prachtige website !!! Wij van vzw WORM (de uitbaters van jullie lokaal De Balans) zien uit naar een jarenlange prettige samenwerking en staan altijd klaar om ons steentje bij te dragen tot het welslagen en uitgroeien van onze levendige fanfare !!jullie "langharige cafébaas" en coördinator van vzw WORMstef spiessens

Afzender: Ivo - donderdag, 17 januari 2013 om 19:41

Onze webmaster is er een prachtige site van aan het maken. Wij gaan er heel fier op zijn.

[1-9]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid