Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek CV de Streupers 

 Er staan 355 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anastasia - dinsdag, 8 januari 2019 om 13:14
Homepage: http://v.ht/PKwR#656762338

Op zoek naar een eenzame passieve man, een man voor een geheime ontmoeting of voor consistentie of een serieuze relatie, vrouwelijk liefdevolle lingerie of die het wil proberen met alle gevolgen van dien! Je moet gezond, schoon, zelfvoorzienend zijn, zonder materiele en financiele problemen!

Afzender: Marianne Cox v Megen - zondag, 31 december 2017 om 11:58

WAAR???
Ø Het inleveren van de kaarten en retourontvangst van de entreegelden.

Afzender: Mike Meere - zondag, 12 november 2017 om 9:30

allo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De DaniëlDaniëlsweg 426543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike

Afzender: Prins Gerard I - dinsdag, 17 november 2015 om 10:02

Leef Streupersvrunj,via dit bericht willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige proclamatie van afgelopen vrijdag!!!Zoals jullie president en voorzitter Maurice Velraeds altijd zegt,"Ut is good bie der zaal aangekomme"zo zijn jullie als verenging bijzonder goed bij ons aangekomen. Ook de persoonlijke kennismaking op zaterdag in de nieuwe Brikke Oave was een prachtig moment en uiteraard hopen we dat er nog vele van die momenten mogen volgen.Wij gaan ons stinkende best doen om een waardig prinsenpaar te zijn voor de Streupers en de rest van Brunssum. Mochten jullie ergens vragen over hebben en/of leuke ideeën dan horen wij dat graag!!!Streupers alaaf, Broenssem alaaf, vasteloavend Limburg alaaf!!!

Prins Gerard I & prinses Peggy I en adjudant Myrthe

Afzender: KG Ritzerfelder Jonge - zaterdag, 31 januari 2015 om 19:24
Homepage: http://kg-ritzerfelder-jonge.de

Alaaf Ihr Karnevalsfreunde aus Brunsum

Gestern haben wir uns kurz auf dem Jubiläum der Blauen Funken Alsdorf getroffen und nett Unterhalten. Wir möchten auf diesem Wege den Kontakt zu Euch herstellen um ggf in der nächsten Session uns gegenseitig zu besuchen.
Wir wünschen euch eine schöne Session.

Roda Alaaf
Ronny Galonska
Präsident

Afzender: Rob Bindels - maandag, 10 maart 2014 om 21:01

Beste Streupers
Het komt zelden voor dat ik schriftelijk of via een twitter/facebook/whatsapp en noem ze maar op een bericht plaats. Echter nu maak ik een uitzondering. Ik heb zojuist nog eens de vele foto's bekeken die op de website geplaatst zijn. Terugkijkend hebben we toch wel met z'n allen een heel speciaal seizoen beleefd. De foto's tonen aan dat er heel gelukkige, fijne maar zeker ook emotionele momenten zijn geweest.Wat echter heel duidelijk naar voren komt is dat we een mooi blauw wit seizoen hebben gehad.Geweldig en zo op z'n Streupers.Dank aan de fotograaf(en)voor het vastleggen van die blauw witte momenten.

Afzender: Roël Hoppezak - zondag, 9 februari 2014 om 21:57

Zaterdag enorm genoten van jullie bonte avond! Complimenten voor de vele kwalitatieve acts! 'T was dat Jan Bevers uiteindelijk om 2 uur naar huis wilde anders had ik graag met jullie het licht uit gedaan. :-) Op naar een fijne carnaval!

Afzender: 4gevegaas - vrijdag, 18 oktober 2013 om 15:24

EUROPE MEETS 4 GEVE GAAS

In de wereld van de muziek zijn er veel nummers die als klassieker bestempeld mogen worden, nummers waarvan je nooit genoeg krijgt en die worden meegezongen door jong en oud. ‘The Final Countdown’ van Europe is zo’n klassieker. Wij tellen af voor ons 4 jarig jubileum, een nieuw jaar vol mooie optredens en evenementen. Na de release van ons debuutalbum eerder dit jaar presenteren wij middels dit bericht onze nieuwe knaller ‘Noets mie zoepe’. Deze cover van ‘The Final Countdown’ hebben wij gehuld in een jasje in de vorm van een videoclip die inzicht geeft in ons dagelijks leven. De videoclip is o.a. te zien op onze website www.4gevegaas.eu en Social Media.
Zoals men van ons gewend is blijven wij Limburg verrassen…. Wordt vervolgd.

Afzender: annie janssen-harmse - zondag, 17 maart 2013 om 10:24
Homepage: http://streupers.nl

Hoi Loes Morley, jammer dat we geen email of zoiets van je hebben anders konden we je antwoorden. Dus als je wil mag je je emailadres doorgeven.

Afzender: loes morley - zaterdag, 16 maart 2013 om 19:50

Hallo streupers,Ik hou me op de hoogte met het nieuws van Streupers en ummer de bie, vanuit Engeland. Stuur jullie allemaal groetjes van Bob en Loes.Joare geleije woare veer ouch ummer d,r bie, joamer genoog is dat noe neet mie meugelik, mer veer zien uuch allemoal neet vergeete.Hoi he

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid