Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Kennel v.d Dronenhof 

 Er staan 13 berichten in het gastenboek. 

Afzender: jacqueline - vrijdag, 15 november 2013 om 19:12

Dag Coby,
Wij zijn benieuwd of je eerdaags nog een nestje krijgt ? Wij zoeken een vriendje voor Storm (Rezia), uit het nestje van Lotje.Wat een lieve hond heb je gefokt, echt super. Groetjes de familie van Lookeren uit Badhoevedorp.

Afzender: monique vis - vrijdag, 24 mei 2013 om 16:38

Wat een prachtige kiekjes,staat er verbaast van.keurig en duidelijk. wat wij zoeken is een lieve gezellig dwerg van 4 tot 6 jaar. wens U alle goeds met die geweldige mopjes

Afzender: Co en Anneke - maandag, 21 mei 2012 om 15:45

Beste Coby.
Hartelijk bedankt voor het trimmen een wassen van Rakker, ons vakantiehondje, klasse!! we moesten goed kijken of het Rakker wel was, wat een verschil zeg, we zijn zo blij voor het beestje en zijn benieuwd hoe de eigenaars reageren, donderdag worden ze weer gehaald. Ik hoop niet nog eens zo iets mee te maken, ook de vacht verzorging, daar hoor je als baas voor te zorgen, vinden wij. Wij hopen dat ze voortaan dit zelf over gaan nemen.Als we nog eens zo'n hondje krijgen waarbij trimmen hard nodig is komen we zeker weer bij jouw. Nog maals bedankt. vr gr. Co en Anneke van Dijk

Afzender: ivana - zondag, 6 mei 2012 om 9:21
Homepage: http://www.dogothos.com.ar

Very nice homepage. regardsivana

Afzender: tineke - dinsdag, 31 januari 2012 om 16:44
Homepage: http://www.kieseenuitje.nl

hele leive diertjes. Mooie site ook!

Afzender: corinne van Nunen - maandag, 2 januari 2012 om 10:43

Hallo Coby,hoe is het met Zazou,gaat alles naar wens?We verheugen ons erop om te komen kijken als de puppies geboren zijn.
Met vriendelijke groet Corinne van Nunen

Afzender: corinne van Nunen - zondag, 11 december 2011 om 18:23

Hallo,ik ben op zoek naar een lieve dwergsnauzerpup,ben zelf een grote dierenvriend en heb een bordercollie.Ik zou voor mijn partner een hondje willen aanschaffen,evt als kerstcadeau.
Met vriendelijke groet Corinne van Nunen

Afzender: Angelien van Dorst - zondag, 31 juli 2011 om 20:11

Hallo Coby, Cees en alle schnauzerbolletjes aan de Dronenhof, even een groet van Tommie die deze week al weer 4 jaar ons meest waardevolle bezit is..... Nog elke dag is het genieten met hem en lachen om zijn slinkse streken die hij gebruikt om "gewoon" te doen wat hij zelf wil. Ook krijgen we nog steeds complimenten en vertellen dan vol trots dat hij van een geweldige fokster komt ..... Zomergroetjes uit Kruisland en een natte neuzen knuffel van Tommie ;)

Afzender: Jo en Joop - dinsdag, 17 mei 2011 om 10:17

Hoi Coby
Wat zijn Jordy en zijn broers en zusje prachtige hondjes. Diep zwart, mooie oortjes en staartje en bovenal zien ze er erg gezond uit. Over iets minder dan 3 weken komen we die kleine bink ophalen en hopen dat we er net zo van gaan genieten als jij nu ook nog doet. Zoals jij en Cees voor de puppy's zorgen , meer kan een hondje en de nieuwe baasjes niet wensen.
Gr. van Jo en Joop

Afzender: eef en rita pleij - zaterdag, 14 mei 2011 om 13:08

Hallo Coby,
Wat zijn de hondjes leuk.Ze zijn om op te vreten. Je hebt een hele overzichtelijke site. We kijken vaak naar de video van de puppies en de foto's van de nestjes van lotje en fleur. We kunnen haast niet wachten tot je Happy komt brengen. Voor ons nog drie lange wachtweken en voor jou nog drie weken met heel veel plezier.
Groetjes eef en rita

[1-10] [11-13]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid