Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek iets anders gastenboek 

 Er staan 19 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anja Martijn Sanna Suze - donderdag, 27 augustus 2020 om 15:17

In 1 woord wowwww. Wat hebben wij het fantastisch gehad bij jullie. Een geweldig verblijf in een prachtige omgeving. Echt aan alles is gedacht. We voelden ons meer dan thuis bij jullie en we komen zeker nog een keer terug.

Afzender: Josiane en Peter Close - zondag, 11 augustus 2019 om 16:44

beste Jan en Henk,
in het weekend van 2 t/m 4 augustus waren wij te gast samen met onze vrienden Marco en Marie-Jeanne (de stilste van ons vieren...)in jullie geweldige B&B Iets Anders. Behalve dat jullie zondermeer fantastische mensen zijn, hebben wij jullie als uitstekende gastheren leren kennen, die maar 1 doel voor ogen hebben nl; de klant is Koning met een Hoofdletter. Ons doel het vieren van de dames hun 40-jarige vriendschap, is mede door jullie verzorging tot een succes geworden. Ook de bezorgdheid en aandacht voor mijn vrouw liet de menselijkheid van jullie zien.... Top!!! Ik betwijfel of dit de enige en laatste keer was dat we bij jullie verbleven, dus..... ?? vele groeten van Josiane en Peter.

Afzender: Stella en Willem van Baar - vrijdag, 21 juni 2019 om 17:21

Een verblijf van 4 dagen bij Jan en Henk was alleen maar genieten. Wat een geweldige gastheren. Het appartement is geweldig. Alles is er en 's morgens als kers op de taart een geweldig ontbijt. We zijn verwent en wat hebben we genoten. Een echte aanrader.

Afzender: Jean & Lydia Stijns - zaterdag, 25 mei 2019 om 18:20

Een B&B waar je zelf geweest moet zijn.
In en woord geweldig. Hele leuke gastheren. [:

Afzender: Liesbeth en amandio - zondag, 8 oktober 2017 om 16:24

Jan, Henk en lieve Tommy, we hebben een super leuk weekend gehad. Jullie waren zo hulpvaardig, gastvrij en charmant! Het huisje was gezellig en we zijn werkelijk op en top verwend! Wij komen terug xxx

Afzender: Jan en Tineke Snijder - donderdag, 4 augustus 2016 om 22:54

Dit is een adres die je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt.Top locatie en dito verzorging.Gastheren die weten wat GASTVRIJHEID betekent.Kortom een absolute aanrader !

Afzender: Joke van der Harst - zaterdag, 7 mei 2016 om 7:55

Fantastische dagen gehad bij B&B Iets Anders! Wat een prachtige plek om even iets anders te beleven! Aan niets ontbrak het!

Afzender: Bert Reinten - zaterdag, 16 april 2016 om 12:45
Homepage: http://baitrebels.nl

Super midweek genoten van jullie gastvrijheid en wij gaan zeker nog terugkomen.

Afzender: Simone und Felix - donderdag, 30 juli 2015 om 9:40

Bei unserem 2.Aufenthalt wurden wir wieder sehr herzlich von Jan und Henk willkommen geheißen.Die beiden sind großartige Gastgeber,unglaublich zuvorkommend und tragen durch ihre warmherzige freundliche Art dazu bei,dass man in ihrem einzigartigen b&b ganz entspannt urlauben kann!Das Frühstück wird auf die Wünsche der Gäste abgestimmt und hat 5 Sterne verdient!Auf Sonderwünsche oder spezielle Bedürfnisse wird eingegangen und es bleiben keine Wünsche offen.Alles top!Absolut empfehlenswert!

Afzender: Johan en Antoinette Intve - donderdag, 30 juli 2015 om 9:39

Een gezellige ontvangst door Jan en Henk. Daarna naar ons supermooi verblijf gebracht. Met eigen entree, douche en toilet. Mooie kamer met een keukenblok en een aparte zithoek. Lekker geslapen en 's ochtends een heerlijk ontbijtje gehad. De omgeving is prachtig.

[1-10] [11-19]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid