Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Heuppagina Richard Brinkman 

 Er staan 37 berichten in het gastenboek. 

Afzender: F.Touwslager - zaterdag, 9 januari 2010 om 15:24

In 2007 is mijn linkerheup vervangen i.v.m slijtage.Deze operatie werd via de voorkant uitgevoerd wat als voordeel had dat de bilspieren niet werden doorgesneden.Geen pijn gehad ook geen napijn,maandags geopereerd en vrijdag naar huis 2 weken met 2 krukken daarna met 1 kruk.Met 7 weken ging ik weer halve dagen werken en week 8 begon ik weer volledig.In 2008 werdt de rechter heup vervangen volgens de zelfde operatietechniek.
Op 1 december 2009 ben ik met prepensioen gegaan.Ik heb nergens last meer van mijn hobby linedance kan ik weer uitvoeren.De Arts Die deze operatie heeft uitgevoerd is Dkt Frank van den Eeden MCA Alkmaar.Zo zie je maar elke operatie is anders,maar ik voel me als een koning te rijk.

Groet,

Foppe Touwslager

Afzender: Ingrid Simons - vrijdag, 8 januari 2010 om 22:24

Hoi Richard,
ik heb op 11 juni 2009 rechts een nieuwe heup gekregen, ook ik herken veel in je verhaal, ik wilde ook sneller dingen doen dan dat mogelijk was, nu bijna 7 maanden later krijg ik ook meer last van mijn linkerheup, waarschijnlijk is dit het geval van overbelasting, maar mijn linkerheup is al iets versleten dus ik ben bang dat die ook eens aan de beurt zal zijn.
de operatie op zich is mij heel erg meegevallen, ondanks alle geluiden, maar de revalidatie valt niet altijd mee
bedankt voor je persoonlijke verhaal, ik blijf graag op de hoogte hoe het verder met je gaat, ik ga dan ook zeker vaker op je website kijken.

Afzender: Eric van Damme - zondag, 22 november 2009 om 7:20

maandag 16 november 2009 kreeg ik een nieuwe heup. Met een beetje aandringen, mijnerzijds ben ik vrijdag 20 november weer thuis gekomen. Net als jij Richard heb ik een lekkende drainwond. Ik begrijp dat dit vanzelf ga stoppen. Verder herken ik zoveel in jouw verhaal (o.a. andere heup en diabetici) dat ik er veel aan heb.
Bedankt Richard.

Afzender: els van rees van der pol - dinsdag, 25 augustus 2009 om 11:27

net geopereerd aan een nieuwe heup, dus ben ik ivm de revalidatie het internet aan't bekijken. Wat mij duidelijk is geworden na het lezen van lotgenoten is dat ik te snel wil. Het is nog geen 2 weken geleden en ik ging als een speer maar eenmaal thuis kreeg ik dikke voeten + been en loop nu met steunkous, het is vocht.
Morgen gaan de hechtingen eruit en ben benieuwd hoe dat voelt,door deze site te lezen is het voor mij duidelijk dat dat ik het de tijd moet geven.

Afzender: pascal - donderdag, 17 juli 2008 om 19:38

Hallo Richard ,

Ik heb in 1993 op 23 jaar beiderzijds in 2 weken een alo- pro ongecementeerd Zweymüller kunstheupen gekregen , de operatie ging goed en ik was zeer tevreden , ik maak me nu meer zorgen wanneer ik ze moet laten vervangen .
Ik ben namelijk al een stuk over mijn in % gebruikers duur heen , maar ja elk jaar is meegenomen .
Het zal er wel een keer van komen dat ze een onderhouds beurt nodig hebben , altans aleen de kogel en binnenkom ,

Leuke site

groet pascal

Afzender: Ton - dinsdag, 19 juni 2007 om 15:24
Homepage: http://www.tondebruinfotografie.nl

Hallo Richard, heb met belangstelling jou verhaal gelezen. Ik heb 13 jaar geleden op 27 jarige leeftijd een kunstheup gekregen bij Dr. Stellinga in St. Franciscus. Mijn heup was totaal versleten door een beenmergontsteking in mijn jeugd. 2 weken terug ben ik voor het laatst langsgeweest voor controle. Op de foto was geen enkele slijtage te zien en ook was de prothese zeer fraai ingegroeid. Ook na 13 jaar heb ik nog geen enkele klacht of beperking en hoop zo nog eens 13 jaar door te gaan.

Afzender: Maaike - maandag, 4 juni 2007 om 15:13
Homepage: http://www.eestairs.com

Hallo!
Leuke site en veel succes ermee!

Groetjes,
Maaaik
www.eestairs.com

Afzender: Carien - donderdag, 22 februari 2007 om 11:32
Homepage: http://www.carien.isgelukkig.nl

Hallo,

Kwam geheel toevallig op je website en heb het een en ander tot mij genomen over je ziekteverloop. Je zal het maar hebben...
Ik wens je veel sterkte met de herstel- en revalidatieperiode, maar je lijkt me een opgewekt mens en dan gaat alles veel beter.
Leuke fotobewerkingen heb je ook gemaakt. Vooral die rode gevelwoning, dat zou een prachtige zeefdruk voor aan de muur zijn!

Leuk dat ik even een kijkje mocht nemen, in het leven van een medemens.

Afzender: Marianne - zaterdag, 23 april 2005 om 9:40

Beste Richard,
Je nsite met veel interresse gelezen. Ik raad je aan de sit van www.orthopedie-dr-mortele.be te lezen voor een second opinie Je kunt hem mailen en advies vragen. Je krijgt altijd antwoord. Ik ben pas door deze arts geopereerd met veel succes .
groetjes en sterkte

Afzender: Amely - woensdag, 2 februari 2005 om 12:38

Hallo,ik (Amely,38 jaar en 2 kinderen van 3 en 6 )krijg over 2 weken een nieuwe heup.Nou ben ik benieuwd of er iemand is die mij kan vertellen hoe het zit met eventuele thuiszorg.Ik wordt zelf van het kastje naar de muur gestuurd.Bijvoorbaat dank,groetjes Amely

[1-10] [11-20] [21-30] [31-37]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid