Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Twente Bed and Breakfast 

 Er staan 71 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ton en Wilma - maandag, 17 mei 2021 om 9:11

Wat een heerlijke week hebben we hier gehad. We konden nog 2 nachten langer blijven ook. Het is zo’n mooie omgeving, geen dag dezelfde wandeling gedaan, wat een afwisseling, ook in het landschap. Als we uitgewandeld waren konden we genieten van de kippen, die voor onze neus scharrelden. Kortom een prachtige locatie waar je je niet hoeft te vervelen. Komen zeker nog een keer terug.

Afzender: Tonneke en Anton - vrijdag, 23 april 2021 om 21:14

Beste Marlies en Harry,Zaterdag 17 april 2021, 10.00 uur. De zon schijnt en 't is nog fris, de weilanden zijn wit van de nachtvorst. De auto is gepakt, fietsen op de drager, tijd om naar huis te gaan. 'Laten we binnendoor rijden, niet over de snelweg'. Ik heb geen zin om afscheid te nemen en naar huis te gaan. We hebben vanaf maandag 12 april in 't knusse, gezellige huisje gewoond op 't erf bij Harry en Marlies. We hebben de hazen over het veld zien rennen, de reeën zien oversteken en de kippen in het warme zand, vlak voor het keukenraam zien wroeten. 's Morgens was het genieten van de stilte, 's middags fietstochten door het prachtige landschap. Historische essen met statige boerderijen aan de rand, slagenlandschap met eindeloze kavels zover je kan kijken. Bedenken hoe 't eeuwen geleden was in 't Engbertsveen.'s Avonds de tub gestookt en zo rood als een kreeft, loom en voldaan uitdampen en slapen in een heerlijk bedje. Dat was de eerste maar beslist niet de laatste keer dat we hier hebben gelogeerd. We hebben het heel goed gehad.Dank jullie wel.

Afzender: Hetty Potters - zaterdag, 20 maart 2021 om 11:22

Van 15 tot 19 maart hebben wij een heerlijke midweek doorgebracht in het huisje van Harry en Marlies Bos. Een heerlijk plekje, waar het je aan niets ontbreekt met als extra de houtgestookte hottub waarin we twee avonden hebben ‘rondgedobberd’. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Met scharreleitjes van de kippen die voor de deur liepen, gingen we terug naar huis. Met de gedachte om zeker terug te keren naar dit mooie plekje en de vriendelijke mensen! Dus, Harry en Marlies, tot de volgende keer!

Afzender: Anneke - zaterdag, 6 maart 2021 om 18:41

Dag, klopt het dat in het weekend van 20 en 21 maart jullie huisje pas tweede helft 21/3 beschikbaar is en dan maar voor 1 nacht? Wij zoeken iets van 19 t/m 22 maart

Afzender: Rob Kleingeld - zaterdag, 28 november 2020 om 16:41

Vandaag terug gekomen na een week in het huisje van Marlies en Harry. Een top week heerlijk wandelen en fietsen en daarna in de hot tub. Heel belangrijk alles is aanwezig en de bedden slapen heerlijk.

Afzender: Marja van der loos - maandag, 16 november 2020 om 7:39

We hebben een heerlijk weekend gehad bij Marlies en Harry. Genoten van het schone lieflijke huisje, prima bedden. Overdag genoten op de fiets van de prachtige herfstkleuren en het Twentse landschap. Last but not least de geweldige op hout gestokte hot tube iedere avond. Kortom het was ‘n feestje !

Afzender: W. Thijssens - zaterdag, 17 oktober 2020 om 23:15

Wij zouden graag van 17 t/m 24april het huisje huren. Groetjes Walter en Ine Thijssens

Afzender: Piet en kent Groenendijk - zaterdag, 11 juli 2020 om 20:15

We hebben een hele mooie week bij jullie gehad. Mooi schoon huisje
Mooie omgeving we hebben er fijn gefietst
En nog bedankt voor de gastvrijheid
Vr gr piet en leny

Afzender: marga en wim de ruiter - vrijdag, 22 mei 2020 om 15:25

het is een leuk huisje gastvrije mensen en het is een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen

Afzender: Jan en Agnes - zaterdag, 9 mei 2020 om 18:07

Wij hebben afgelopen week genoten. Niet alleen van het mooie weer maar ook van jullie gastvrijheid.

Een superschoon huisje, voorzien van vrijwel alle gemakken welke nodig zijn om bij te komen van het fietsen in die prachtige omgeving met leuke plaatsjes.
Ondanks de gesloten terrassen hebben wij ons prima vermaakt met jullie amusante kippen, de vele vogeltjes met hun geluiden, 's-middags het geloei van de koeien en de nachtelijke stilte.

Veel succes en wie weet, tot ziens.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-71]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid