Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Exposities van kunstenaars  

 Er staan 2453 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ben - maandag, 1 februari 2016 om 2:24
Homepage: http://www.houtrookoverlast.nl

Ook hinder van houtkachels?

Afzender: Excellent Art - donderdag, 10 september 2015 om 23:48
Homepage: http://www.excellent-art.nl

Genieten van ruim 150 kunstwerken van Peter Donkersloot in de mooiste showroom van Nederland en direct online bieden via de telefoon op kunst die je aanspreekt? Excellent Art, Louwman Exclusive en Catawiki bieden deze unieke beleving in Utrecht vanaf komende vrijdag!De (online)veiling start op vrijdag 11 september om 12.00 uur met een klap van de veilinghamer door Peter Donkersloot zelf in Utrecht en loopt af op 18 september vanaf 20.00 uur. Na de opening op 11 september is er een meet & greet met Peter Donkersloot. Een uitgelezen kans om samen en je favoriete kunstwerk op de foto te gaan. De werken van Peter Donkersloot zijn bij deze veiling niet alleen te koop, maar ook te zien. Nooit eerder is er zoveel werk van meester-schilder Peter Donkersloot bij elkaar te zien in Nederland. Het is zijn grootste solotentoonstelling waarbij je op alle aanwezige werken kan bieden via de online veiling van Catawiki, het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Iedereen is welkom om de geëxposeerde schilderijen en gesigneerd grafiek te bezichtigen.De fraaie kunst van de veelzijdige Peter Donkersloot komt volledig tot zijn recht te midden van de unieke architectuur van het gebouw van Louwman Exclusive. Er is een inspirerende ambiance met exclusieve automerken van onder andere Maserati, McLaren, Lexus, Bentley, Morgan en Lamborghini. De werken van Peter Donkersloot zijn alom geliefd en gewild in binnen- en buitenland: van zijn maffia-schilderijen tot zijn bijzondere stadsgezichten, bloemen, beroemde popsterren, royalty’s en acteurs, van The Beatles tot The Godfather, van Rembrandt tot Marilyn Monroe. Overigens werkt Donkersloot ook veel in opdracht met de kenmerkend meegeschilderde lijst als handelsmerk waarmee hij zijn werken een extra gelaagde dimensie geeft.Je vindt Excellent Art/Louwman Exclusive aan de Proostwetering 53 in Utrecht, direct aan de A2, afrit 6. De online veiling start vrijdag 11 september om 12.00 uur tot en met 18 september 2015 aflopend vanaf 20.00 uur. De galerie/showroom is dagelijks geopend van 8.30 tot 18.00 uur.www.excellent-art.nl

Afzender: Galerie Anita Ammerlaan - maandag, 17 augustus 2015 om 16:30
Homepage: http://www.anitaammerlaan.com

UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING
Hierbij nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn op de opening van expositie EYE-CANDY 9 bij Atelier expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan in het centrum van het Brabantse Roosendaal.De expositie wordt officieel en feestelijk geopend op zondag 13 september. De opening wordt die dag om 14:00 verricht door de Roosendaalse cultuurwethouder Hans Verbraak (CDA). Vanaf 13:30 is iedereen van harte welkom in de 1150m2 grote ruimte op de Markt 39. De opening wordt muzikaal opgeluisterd door professioneel gitarist en songwriter Remko Willems uit Nispen. Dat is niet zonder reden. Willems exposeert tijdens EYE-CANDY 9 een aantal zelfgemaakte gitaren. Tijdens de opening geeft hij demonstraties van de werking van deze instrumenten. Uiteraard schenken wij een lekker drankje. Grote variatie aan kunst tijdens EYE-CANDY 9. Van zaterdag 5 september t/m 29 november is in de galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal expositie EYE-CANDY 9 te bezoeken. De tentoonstelling kent een breed aanbod dat uiteenloopt van handgemaakte gitaren tot wandobjecten en diverse 3D-sculpturen. De expositie wordt georganiseerd in de grote galerie van Anita Ammerlaan van maar liefst 1150 m².

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal

Afzender: Galerie de Waker - woensdag, 10 december 2014 om 5:33
Homepage: http://www.galeriedewaker.nl

Hoewel Galerie de Waker aan de Dorpsstraat 9 in Laag-Keppel zelf gesloten is, zoals gebruikelijk tijdens de kerst en jaarwisselingsperiode, van buitenaf te zien in de etalage:De Installatie IN HET LICHT VAN HET KIND / MEMORIES FROM THE WOMB(acryl, potlood op hout, glasverf op plexiglas, licht) van beeldend kunstenares en actrice TEODORA IONESCU. In deze tijd van licht en schaduw liet zij zich inspireren door poëtische gedachten aan het kind voor de geboorte.Herinnering aan de moederschoot, licht en transparantie, drijven en vliegen tegelijk, proevend met de punt van je vingers, elleboog of kniëen. Met hele huid, lichtetend, grenzeloos... In de etalage van de galerie vertaalde zich dat in een op het eerste gezicht eenvoudige opstelling van beschilderde platen plexiglas, een overwaaiende wolk en een vierkant object, dat bij nadere beschouwing en in de donkerder wordende dagen haar licht en een steeds wisselende veelheid van kleuren en vormen prijsgeeft. De voorbijganger ervaart bij het langzaam vallen van de schemering een constant veranderend en intrigerend beeld van kleur en schaduw; van hoop en (terug)verlangen ook. Grenzeloos. Theodora Elena Ionescu werd geboren in Roemenië, studeerde daar zowel Beeldende Kunst als Theater. Tegenwoordig woont zij in Nederland en is veelzijdig actief: naast exposities van haar beeldend werk in o.a. Nederland, Duitsland, Roemenië en Frankrijk, maakt zij sieraden en is zij bezig met (solo)theater, video, performances en installaties op het snijvlak van theater en beeldende kunsten, van klassiek en modern, van traditie en experiment. Tevens in de etalage van de Dromer: beschilderde armbanden van haar hand!Meer info en contact via www.teodoraionescu.nl en of www.galeriedewaker.nlTe zien t/m 31 jan 2015. Galerie de Waker Dorpsstraat 9 6998AA Laag-Keppel info@galeriedewaker.nl www.galeriedewaker.nlTeodora Ionescu www.teodoraionescu.nl

Afzender: Excellent Art - dinsdag, 2 december 2014 om 20:16
Homepage: http://www.excellent-art.nl

EXPOSITIE “ODE AAN DE VROUW” MET WERKEN VAN KEES VAN DONGEN, JEAN-GABRIEL DOMERGUE EN TOS KOSTERMANS

Vandaag, dinsdag 2 december start de expositie “Ode aan de Vrouw” bij Louwman Exclusive in Utrecht. De fascinatie voor de schoonheid van de vrouw staat centraal bij de tentoongestelde kunstwerken van de beroemde kunstenaars Kees van Dongen, Jean-Gabriel Domergue en Tos Kostermans. In de afgelopen honderd jaar schilderden zij de schoonheid van de vrouw in al haar facetten. De fraaie kunstcollectie is dagelijks te zien in de meest bijzondere showroom van Nederland. De exclusieve automerken Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini en de unieke architectuur geven de kunstwerken een extra dimensie. “Ode aan de Vrouw” is het bezoeken dan ook absoluut waard. De toegang is gratis.

EVEN VOORSTELLEN:

Kees van Dongen (1877-1968) is wereldberoemd door zijn verleidelijke vrouwenportretten en zijn flamboyante levensstijl. Vele van zijn vrouwen dragen spraakmakende creaties van beroemde modeontwerpers en oefenen daarbij een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Aan de kunstwerken van Kees van Dongen zijn wereldwijd tientallen solotentoonstellingen gewijd.

Het vooruitstrevende werk van Jean-Gabriel Domergue (1889-1962) bevindt zich op de scheidslijn van erotiek en kunst. Hij was (naar eigen zeggen) de uitvinder van de Pin-Up. De mooiste en elegantste vrouwen zoals Gina Lollobridgida en Brigitte Bardot hebben voor hem geposeerd.

Tos Kostermans (1958) wil met zijn schilderijen dicht bij het geheim van iedere vrouw komen om zo haar schoonheid en elegantie vast te leggen. Kostermans geeft de huidige moderne en sterke vrouw weer in een sfeer van haute couture op een realistische en tijdloze manier.

Louwman Exclusive Cars B.V.
Proostwetering 53
3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, afrit 6

Geopend van maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie: www.excellent-art.nl

Afzender: Excellent Art - zaterdag, 7 juni 2014 om 21:35
Homepage: http://www.excellent-art.nl

TOS KOSTERMANS EXPOSEERT MET ALLERNIEUWSTE SCHILDERIJEN BIJ LOUWMAN EXCLUSIVE

In de meest bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert Tos Kostermans (1958) tot eind augustus a.s. met een unieke collectie schilderijen bij Louwman Exclusive.

Samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini en de unieke architectuur vormen de werken van Kostermans een schitterend geheel die absoluut de moeite waard is om te bezoeken.

Louwman Exclusive Cars B.V.
Proostwetering 53
3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, afrit 6

Geopend van maandag tot en met zaterdag
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Meer informatie: www.excellent-art.nl

Afzender: Jo Bindels - zaterdag, 30 november 2013 om 11:21
Homepage: http://jobindels.webklik.nl

C'et ici. Kunst, Kerst en nog meerIn een sfeervolle omgeving vindt er een overzicht tentoonstelling van Jo Bindels plaats.De tentoonstelling is elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00uur tot 17.00uur t/m 15 december 2013.Gedurende de tentoonstelling is er nog veel meer te beleven, zoals Kerst en..........nog meer. Exposie Montfortlaan 7A 6231 CP Meerssen 06 30134790

Afzender: Excellent Art - donderdag, 17 oktober 2013 om 3:52
Homepage: http://www.excellent-art.nl

In de meest bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert de befaamde kunstenaar Peter Donkersloot (Arnhem, 1959) tot en met 30 november 2013 met een unieke collectie portretten van beroemdheden bij Louwman Exclusive Cars B.V.

De prachtige schilderijen van de kleurrijke Peter Donkersloot vormen samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini een schitterende combinatie.

In deze geweldige ambiance zijn schilderijen van filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot te bewonderen. Ook zijn er werken van popartiesten als Elvis Presley, Mick Jagger, Bono en David Bowie te zien. De tot de verbeelding sprekende maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano spatten van de muur af. Daarnaast zijn schilderijen van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy aanwezig en komen portretten van celebrities als Maxima koninklijk voor het voetlicht. Zelfs Mark Rutte ontbreekt niet.

Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schildertechniek de essentie te visualiseren.

De combinatie van Donkersloot’s meesterwerken met de unieke architectuur en de allermooiste auto’s maken de expositie “Beroemde portretten van Peter Donkersloot” tot een werkelijk onvergetelijk geheel.

Louwman Exclusive Cars B.V.
Proostwetering 53
3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, afrit 6

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Afzender: Kerkje Middelie - maandag, 8 april 2013 om 21:34
Homepage: http://www.kerkjemiddelie.nl

In de weekenden 27/28 april en 4/5 mei exposeren Ineke Koops, Erica Dooijes-Hoogwijk, Jurgen van den Hoek en Daniel Bende in het Kerkje van Middelie. Mooie verstilde keramiek, vrolijk gedecoreerde keramiekvormen, schilderijen in realistische stijl met herhaling en figuratieve gedraaide keramiek op een prachtige locatie bijeen.De 4 kunstenaars hebben elkaar ontmoet in het bestuurswerk voor een Open Atelierroute en hebben al diverse exposities achter hun naam staan. De eigenzinnige ontwerpen, vrije expressie, afwerking en kennis kenmerken hun vakmanschap. Ondanks hun duidelijk verschillende stijlen past hun werk wonderwel bij elkaar. De kunstenaars zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. Natuurlijk kan het werk gekocht worden.De expositie is geopend van 11 tot 17 uur, het adres is Kerkje Middelie, Middelie 79.op zaterdag 27 april om 15u30 zal de expositie officieel geopend worden, u bent vanharte welkom dit bij te wonen.Aanvullende informatie kunt u vinden op www.kerkjemiddelie.nl.

Afzender: Artxcel - woensdag, 20 maart 2013 om 21:55
Homepage: http://www.artxcel.com

NOOIT VERTOOND: GRATIS LITHO KAREL APPEL OF CORNEILLE

VRIJE INLOOPDAGEN KUNSTHUIS ARTXCEL TIJDENS PAASWEEKEND

Zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april heeft Kunsthuis Artxcel 3 inloopdagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor iedere bezoeker is een vers en ambachtelijk bereid kopje koffie. Gratis entree en gratis parkeren voor de deur.

· Bij iedere aankoop van minimaal 250 euro ontvangt u een gratis originele litho. U kunt kiezen uit een ongesigneerd werk uit 1978 afkomstig uit de beroemde Cats-portfolio van Karel Appel of een ongesigneerde litho getiteld “Image de Paradis” uit 1998 van Corneille
· Speciale actie: alleen in het paasweekend is er extra korting op diverse schilderijen en zeefdrukken
· Bij iedere aankoop in het paasweekend ontvangt u gratis kunstadvies bij u thuis of op uw werk door een professioneel interieur- en kunstspecialist
· Wij leveren professioneel inlijstwerk tegen kostprijs van alle bij Artxcel aangeschafte kunstwerken

Kunsthuis Artxcel
Filosofentuin 4
2908 XB Capelle a/d IJssel (wijk: Schollevaar)
Website: www.artxcel.com

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid