Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Huisje 

 Er staan 31 berichten in het gastenboek. 

Afzender: denis bosch - dinsdag, 19 januari 2016 om 11:25

22 t/m 29 mei 2015 waren wij te gast met 8 vrienden incl. jonge kinderen. We hebben een fantastische tijd gehad in en rond de vakantie woning. We hebben in de schitterende omgeving veel gewandeld en lange race fietstochten gemaakt, rond de omliggende dorpjes. Waar we ook heerlijk en goed hebben gegeten voor kleine prijzen. De woning was voorzien van alle gemakken, een heerlijke huiselijke sfeer, buiten een lekker terrasje en de mogelijkheid om te bbqen. Het is ons zo goed bevallen dat we van plan zijn aankomend jaar hier weer van onze vakantie te mogen genieten. Top!

Afzender: Ruben - vrijdag, 15 januari 2016 om 15:50

Wij zijn afgelopen voorjaar in dit huis geweest.
Het is een heel leuk huis op een mooie lokatie.
Ik zou het iedereen aanraden en voor een leuke prijs. Groeten familie Lubkemann

Afzender: Bob - woensdag, 26 februari 2014 om 11:15

Geweldig huisje. Ook in de winterdagen is het er nog lekker warm. Ik heb wederom genoten van het nabijgelegen Reuzengebergte en het enorme mooie landschap in de directe omgeving.
Echt top!

Afzender: Ciska de Boer - zaterdag, 2 maart 2013 om 10:02

Goedemorgen familie Poorthuis, wij hadden een prima skivakantie in het mooie Rtyne. De omgeving is werkelijk fantastisch. In andere jaren gingen we naar Oostenrijk voor de wintersport, maar daar rijzen de prijzen de pan uit. Genoten hebben we ook 's avonds wanneer we gezellig met onze vrienden, onder het genot van een goed glas wijn, weer helemaal bijgepraat hebben. Wij vinden zo'n vakantie in uw comfortabele huis zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer.
Ciska en vrienden

Afzender: jorg - zondag, 18 maart 2012 om 10:56

Heb een week in de woning mogen verblijven en er een fietsvakantie van gemaakt. Huisje voldoet aan alle luxe die je maar wenst en door het nieuwe dak ook erg warm te krijgen. Mooie omgeving en het eten is overal lekker en goedkoop.

Afzender: p hoeve - dinsdag, 10 januari 2012 om 20:57

wij hebben een geweldige vakantie gehad, een mooi huis(je) dit omdat het wel een beetje laag was. maar dat is ook het enige want voor de rest is alles geweldig, het bakkertje 100 meter is geweldig, elke dag verse broodjes.
We zijn ook een dag naar praag geweest met de trein dit is nu ook via trutnov te doen. dus een aanrader
gr fam Hoeve

Afzender: Carina van bokhorst - woensdag, 31 augustus 2011 om 15:43

Hallo Jan en Marja Poorthuis.

Wij zijn dit jaar in jullie huisje geweest, op 6 augustus aangekomen.
Dit is altijd even afwachten, maar het is een mooi huis.
Alles zit erop en eraan en de badkamers zijn ook heel mooi.
We hebben erg genoten en ook van de omgeving, er is veel te doen en te bekijken.
We hebben alles lang niet gezien.
Een reden dus om terug te komen, en de rest te bekijken enz...
Nou groetjes en misschien tot volgend jaar.

Carina, Raymond, Agnes, Jeroen, Daan en Jarno.

Afzender: r. dubbelink - donderdag, 27 december 2007 om 18:23

Wat een prachtige omgeving. Mijn man en ik zijn in het mooie huis van fam Poorthuis geweest.We hebben van de mooie natuur genoten, ook zijn we naar de dierentuin geweest, fantastisch. Het is zeker nog een bezoek waard. Wij gaan zeker nog een keer weer.
mvg R Dubbelink

Afzender: Hendrik Oude Nijhuis - maandag, 5 februari 2007 om 11:31

Authentiek vakantiehuis in adembenemend landschap

De afgelopen jaren heb ik reeds vier keer een bezoek gebracht aan het Reuzengebergte, telkens in het vakantiehuis van de familie Poorthuis. Dat dit goed bevalt mag dan ook duidelijk zijn. Ik zie er al naar uit om binnenkort opnieuw het Reuzengebergte te bezoeken!

Als liefhebber van sneeuw en winterse landschappen is het Reuzengebergte een locatie bij uitstek. De wintersportfacilteiten in de omgeving (pistes, liften) zijn op Westers niveau en de prijzen zijn nog altijd bijzonder aantrekkelijk.

Een ander jaargetijde dat ik specifiek zou willen aanbevelen is het najaar. Vanwege de hoogteverschillen (en aanwezige mineralen) staat de kleuring van de bomen garant voor prachtige kleurenpaletten.

De omgeving kenmerkt zich door een gebergte (het Reuzengebergte) dat oprijst uit een plooiend landschap met uitgestrekte velden. Het rotsenpark ‘Adrspach’ is zeer de moeite waard om te bezoeken (slechts weinigen weten dat in dit Tsjechische rotsenpark vele ‘cowboyfilms’ zijn opgenomen).

De directe omgeving leent zich specifiek voor het maken van wandelingen, waarbij voortdurend veranderde vergezichten gegarandeerd zijn.

Het vakantiehuis zelf is netjes verzorgd, volledige schoon, van alle gemakken voorzien, en binnen loopafstand van een traditioneel winkeltje waar ’s ochtends vers gebakken broodjes te verkrijgen zin.

Twee specifieke pluspunten van het huis zijn dat het huis centraal is gelegen (dat zorgt ervoor dat het huisje ook in winterse omstandigheden te bereiken is) en de gaskachels waarmee binnen een mum van tijd de temperatuur flink opgehoord kan worden.

Verder merk ik op dat de prijzen nog altijd bijzonder aantrekkelijk zijn, het eten goed is en dat het Tsjechische bier absoluut een aanrader is!

Dank voor het beschikbaar stellen van jullie prachtige vakantiehuis!
Hendrik Oude Nijhuis


PS. Binnenkort reis ik voor de 5e keer af naar het Reuzengebergte.

Afzender: Dennis en Inge - zaterdag, 3 februari 2007 om 16:40

Enkele maanden geleden in Tsjechie geweest in dit vakantiehuisje. Erg leuk en er is veel te doen. Vooral het rotsenpark is een aanrader. Binnenkort zullen wij weer een bezoek brengen aan het vakantiehuisje. Dit keer gaat de mountainbike mee want we hebben gezien dat er in de omgeving mooie tochten te maken zijn. Bedankt voor de mooie vakantie! En we verheugen ons nu al op de volgende keer!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-31]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid