Koekjes.Net Logo
Gastenboeken

Disclaimer en privacybeleid

disclaimer privacybeleid

Disclaimer

Koekjes.Net is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het gastenboek dat je zojuist hebt bekeken. Dit gastenboek wordt automatisch gegenereerd, op basis van door derden ingevulde gegevens. Indien je problemen hebt met teksten of opmerkingen in het gastenboek, dien je allereerst contact op te nemen met de eigenaar van het gastenboek. Het e-mailadres vind je over het algemeen op de website, waar ook het gastenboek geplaatst is.

Indien je binnen vijf dagen na het versturen van een e-mail aan de eigenaar nog geen reactie hebt mogen ontvangen, kun je contact opnemen via het contactformulier. Daarbij dien je de volgende gegevens te vermelden:

  • De website waar je het gastenboek hebt aangetroffen.
  • Je naam.
  • Op welke wijze je te bereiken bent.
  • Een kopie van de e-mail welke je verzonden hebt aan de eigenaar.
  • Een omschrijving van het probleem dat je hebt met de tekst.

Je ontvangt dan doorgaans binnen enkele dagen bericht van ons.

Zonder bovengenoemde informatie word je bericht niet in behandeling genomen. We hebben het druk genoeg!

Alle berichten in het gastenboek vallen onder het intellectuele eigendom van Koekjes.Net. Koekjes.Net heeft de inhoud van de berichten niet gecontroleerd.

Privacybeleid

De gegevens die je achter laat in het Koekjes.Net gastenboek zijn voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. Het is niet mogelijk om berichten te plaatsen in het gastenboek zonder dat je een naam en een bericht achter laat. Deze gegevens zullen dan ook altijd zichtbaar zijn. Tevens word je ip-adres altijd geregistreerd en is deze zichtbaar voor Koekjes.Net en de eigenaar van het gastenboek waarin je het bericht hebt geplaatst.

Koekjes.Net zal op verzoek van autoriteiten altijd inzage geven in de gegevens van de afzender van een bericht.

Laatst aanpassing: dinsdag 7 december 2004