Ik heb mijn gastenboek met Microsoft Frontpage op het internet gezet, maar hij doet het niet.
Antwoord 1: Controleer de 'source code' van je website en vergelijk deze met de bevestigingsmail die je hebt gekregen bij de inschrijving. Microsoft Frontpage geeft in enkele gevallen een andere interpretatie van de code. Dit is op te lossen door het volgende te doen:

1. Selecteer de code in het mailtje;
2. Druk op CTRL-C (copy);
3. Open de pagina in de frontpage editor;
4. Ga nu naar het tabblad 'HTML' (deze vind je links onderin);
5. Ga naar het gedeelte waar je de code wilt hebben (dat is onder het body ... gedeelte, maar voor /body);
6. Druk op CTRL-V (paste);
7. Ga nu naar het meest linkse tabblad om weer verder te gaan.

Antwoord 2: Indien je alleen maar code op je homepage ziet, dan heb je de code uit de bevestigingsmail niet in het tabblad HTML geplaatst. (Punt 4 van antwoord 1) Plaats de code in Microsoft Frontpage zoals hierboven is beschreven.

Antwoord 3: Indien er problemen ontstaan bij het bekijken van de pagina in Netscape, dien je de Microsoft Theme te verwijderen uit de code.

Antwoord 4: De laatste mogelijke oplossing is als volgt. 1. Sla de code uit de bevestigingsmail op in een tekstbestand (met behulp van notepad / kladblok) als bijvoorbeeld gastenboek.txt.
2. Hernoem het bestand naar gastenboek.html (op het bestand gaan staan en vervolgens F2)
3. Open het bestand nu nogmaals met Frontpage.

Antwoord 5: Laat de broncode opnieuw verzenden vanaf de servicepagina. Kies hier echter voor de optie alleen links toezenden. Hierover hebben we nog nooit iemand gehoord, dus gaan we ervan uit dat deze correct werken.