Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek van Mijn Spirituele Natuur 

 Er staan 5 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anneke Tjipjes - zondag, 5 mei 2019 om 14:03

Lieve Annelie, ik open op zondag altijd graag mijn facebook want dan staat er weer een nieuwe van Mijn Spirituele natuur in, heerlijk om inzichten te krijgen voor een mooie zondag. Daarom heel erg bedankt voor deze mooie momenten
Ik ben dankbaar

Commentaar van de webmaster:

Ik ben ook erg blij met zo'n trouwe bezoeker als jij Anneke. Dankjewel

Afzender: L.Schotel - zondag, 5 mei 2019 om 10:21

Dag Annelie. Mijn vader vertelde me ooit dat je, vˇˇr je geboorte, op een wolkje ligt met je gids/engelbewaarder en dat je samen naar de aarde kijkt en wijst naar 2 mensen:"Die man, die vrouw, die jongen en dat meisje zullen mijn ouders zijn! En mijn naam zal....zijn." Dat heb ik mijn nageslacht ook geleerd.

Commentaar van de webmaster:

Wat mooi! Zoiets dergelijks heb ik mijn jongens ook verteld toen ze klein waren.

Afzender: Frauke Drieghe - donderdag, 24 mei 2018 om 7:56

Hallo Annelie! Wat heb je weer mooi werk geleverd.
Ik vind het immens waardevol dat mensen die niet zo goed zijn in Engels ook deze boodschappen meekrijgen, dankzij jou! Ik kijk zelf veel filmpjes gewoon in het Engels, maar heb al vaak filmpjes van je gedeeld met mensen die hier niet zo goed in zijn
Je haalt ook heel mooi de essentie er uit.
Heel veel liefs,
Frauke

Commentaar van de webmaster:

Wat een mooi compliment voor mij als vertaalster van Abraham. Dankjewel Frauke

Afzender: Jan Pronk - woensdag, 23 mei 2018 om 16:43

Hallo Annelie. Wat leuk dat het Gastenboek weer is ge´ncarneerd. Bedankt voor jouw mooie bijdragen, die juist in deze tijd van grote veranderingen zo belangrijk kunnen zijn.
Ieder mens heeft een verbinding met de aarde en het universum. Elk mens straalt een bepaalde trillingsfrequentie uit die de grondtoon bepaalt. Het is de frequentie die bepalend is voor wat je aantrekt in deze wereld. Je karakter, overtuigingen, emoties en gedachten be´nvloeden je grondtoon.
Mensen trillen als stemvorken. Hoe hoger de grondtoon trilt, hoe hoger het bewustzijn. Ook worden mensen aangetrokken met eenzelfde grondtoon. Je zendt en ontvangt op de golflengte, waarop je jezelf afstemt. Onvoorwaardelijke Liefde is de sleutel die op alle sloten past en ons laat groeien in Bewustzijn.

Commentaar van de webmaster:

Dat heb je weer heel mooi gezegd Jan, dankjewel en leuk dat je even langs bent gekomen Groetjes Annelie

Afzender: Annelie - dinsdag, 22 mei 2018 om 17:21
Homepage: http://www.mijnspirituelenatuur.nl

Oh wat is zo'n gastenboek op een site lekker ouderwets. Wat een ontwikkelingen hebben we ondertussen allemaal doorgemaakt. Maar gewoon voor de lol toch maar weer eens geplaatst. Dus wie even hallo wil zeggen of misschien wat meer te zeggen heeft, kan een berichtje voor me achterlaten. Wordt altijd gewaardeerd.

Liefs Annelie

[1-5]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid