Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Adriana  

 Er staan 1357 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ingrid - zondag, 10 februari 2019 om 13:18

Hallo Adriana. Lang geleden dat ik uw lessenwebsite hebt bezocht. Ik heb problemen met mijn computer gehad :-( Komen er geen nieuwe lessen bij ? Uiteraard zijn het er nog genoeg die ik wil / kan maken. Complimenten voor de prachtige lessen. Groeten en een fijne zondag. Ingrid.

Afzender: Anastasia - dinsdag, 8 januari 2019 om 13:32
Homepage: http://v.ht/PKwR#994652714

Op zoek naar een eenzame passieve man, een man voor een geheime ontmoeting of voor consistentie of een serieuze relatie, vrouwelijk liefdevolle lingerie of die het wil proberen met alle gevolgen van dien! Je moet gezond, schoon, zelfvoorzienend zijn, zonder materiele en financiele problemen!

Afzender: Jenny L. - dinsdag, 6 november 2018 om 21:16

Hallo bijzonder talent Adriana,
Wat een gave heb je om dit moois te maken.
Ik heb sinds deze week mijn PSP 9 weer ge´nstalleerd op mijn W10. Het werkt perfect, heb al enkele tutorials gemaakt van deze website. Geweldig mooi allemaal, perfecte schoonheid!
Ik hoop nog vele mooie lesjes te maken.
Geweldig, ik ben sinds jaren weer verslaafd geraakt aan PSP.
Groet
Jenny

Commentaar van de webmaster:

Dank je wel Jenny voor je bezoek en complimenten ( ik bloos er van ) Fijn dat psp 9 ook goed werkt met W 10. Ik heb je mail inmiddels beantwoord :-) Uiteraard ook bedankt voor het maken van mijn lessen. Altijd leuk om te lezen. Ik wens je nog veel plezier met je psp verslaving :-) Groetjes en liefs, Adriana.

Afzender: Els - dinsdag, 4 september 2018 om 7:38

Wat fijn dat ik iets van jou terug heb mogen horen, leuk!!!En,,,, ik ben jij of jou hoor, geen U, dan voel ik me zo oud.En plezier met PSP???? zit me wezenloos te tobben met de programma,s. heb sinds kort windows 10 en bijna geen enkelprogramma draait er goed op.Zal een nieuw psp moeten kopen zodat ik de goeie code heb, alleen, ik weet niet welke ik moet nemen. het programma is al bij psp 18 of 20 en ik heb vroeger altijd 7 gebruikt, daar kon ik mee lezen en schrijven! Maar nu??? het is en blijft tobben.Weet ook niet wie ik daar nou eens voor moet vragen en om zomaar iets te bestellen??Vind ik eigenlijk te duur voor, stel dat ik er niets mee kan.Nou ja, ik zie wel.Jij in ieder geval heel hartelijk bedankt voor het antwoord.Hartelijke groetenEls

Afzender: Els - zondag, 2 september 2018 om 14:03

Hallo Adriana, was weer eens, na lange tijd op zoek naar psp lessen.
Ik kwam jouw website tegen en o, wat mooi!! en wat heb je veel lessen staan.
Maar,,, ik kreeg ook ergens de herinnering van het jou kennen. Ik heb nl vroeger bij diverse groepen gewerkt, dus Úcht het leren van PSP. die groepen ben ik vergeten, alleen psp2 herinner ik me nog. Zou dat nou kunnen?? of is het toch via een andere groep geweest.Rare vraag eigenlijk!! Maar ik ben er zo nieuwsgierig naar.
Inmiddels hoop ik over 14 dagen 84 jaar te worden, en ik hoop ook wat van jou terug te horen.
Als je denkt, raar mens, kan ik het ook begrijpen hoor.
Gr
Els

Commentaar van de webmaster:

Hallo Els. Wat leuk om weer eens van u te horen / lezen :-) Dank u voor de complimenten voor mijn website en lessen. Ik ken u nog van een aantal jaartjes geleden. Welke groep ??? Geen idee eigenlijk. Ben lid van vele psp groepen geweest ook mede omdat ze mijn lessen mogen gebruiken. En ... rare vragen bestaan niet hoor :-) Veel plezier met psp en alvast van harte gefeliciteerd met u 84ste verjaardag !!! Groetjes en liefs Adriana.

Afzender: Zantara - zondag, 12 november 2017 om 12:29

Hallo Adriana,
Ik plaats elke maand een andere banner van een van mijn PSP vrienden. Voor november 2017 is dat jouw site en met ingang van deze maand plaats ik ook een uitwerking van een van de lessen van de gekozen site. Zo hoop ik andere PSP sites onder de aandacht te brengen.
Je kunt jouw banner en link en de uitwerking van jouw les Poppies op de voorpagina van mijn site vinden en de banner en link bij op mijn pagina PSP Vrienden.

Fijn dat je site nog steeds in de lucht is in een tijd waar er zoveel verdwijnen.

Groetjes van
Zantara

Commentaar van de webmaster:

Dank je Zantara voor het plaatsen van mijn banner en de uitwerking van mijn les. Jouw uitwerking is prachtig ! Inderdaad zijn er veel psp lessen-site's verdwenen helaas. Alhoewel ik dit jaar door allerlei omstandigheden en tijdgebrek geen nw. lessen heb geplaatst, blijf ik zeker doorgaan met lessen schrijven. Volgend jaar zal ik zeker weer ( heel ) actief zijn :-) Groetjes, Adriana.

Afzender: Tooske - maandag, 14 augustus 2017 om 22:00
Homepage: http://tooskes-hobbysite.jouwweb.nl/

Hallo Adriana
Alles goed met je? Wordt niet veel meer gedaan met je website.Jammer hoor.Groetjes van mij

Commentaar van de webmaster:

Wat leuk Tooske dat je mijn website hebt bezocht. Door priveomstandigheden heb het ik laatste jaar geen tijd gehad om een les online te zetten ( helaas ) Uiteraard heb ik nog een aantal lessen in de "wacht" :-) Momenteel word alles weer wat rustiger. Zomers ben ik sowieso niet echt actief. Binnenkort stort ik mij weer op mijn lesjes. Groetjes terug.

Afzender: Lenie - zaterdag, 16 juli 2016 om 10:51
Homepage: http://photoshop4all.nl

Hoi Adriana allereerst wil ik je een compliment geven voor je mooie site en de lessen die er op staan.
Ik heb voor het eerst een les van je gemaakt en die is super.
Zelf schrijf ik ook lessen maar dan met Photoshop.....na jaren met psp gewerkt te hebben en ook daar lessen voor gemaakt.
Maar Photoshop heeft voor mij een grotere uitdaging, zodoende ben ik gestopt met psp.
Om het niet te verleren maak ik soms een les....en dat bevalt me wel, alleen moet ik steeds omschakelen naar psp.
De les Paradise heb ik gemaakt maar helaas had ik het filter niet.
Zal in de toekomst vast wel wat lesjes van je gaan volgen.
Heel veel succes
Lenie

Commentaar van de webmaster:

Dank je wel Lenie voor de complimenten :-) Wat leuk dat je een les van mij hebt gemaakt. Ik ben niet bekend met het programma Photoshop. Psp bevalt mij nog prima. Jij ook heel veel succes met je website en lessen. Groetjes, Adriana.

Afzender: Linda Decoene - vrijdag, 1 juli 2016 om 7:33

Hoi Adriana
Prachtige lessen heb je
leuk dat je mijn uitwerking gekozen hebt
Groetjes Linda

Commentaar van de webmaster:

Dank je Linda voor je bezoek en berichtje :-) Jouw uitwerking vond ik prachtig. Groetjes, Adriana.

Afzender: Marie Janse - woensdag, 6 april 2016 om 15:53

Hallo Adriana, Nu heb ik mijn les wel zien staan. Mooie site heb je. Ga er vast nog wel eens wat van maken. Op het moment ben in niet zo lekker. Heb gordelroos in mijn gezicht en mijn hoofd.
En dat heeft zijn tijd nodig. Ik ga je zo een mail sturen want ik heb een vraagje. Groetjes en heel veel succes met je website verder

Commentaar van de webmaster:

Dank je wel Marie voor je berichtje en compliment :-) Compliment terug voor de prachtige uitwerking die je hebt gemaakt van mijn animatieles. Ik heb jouw mail inmiddels beantwoord, ik hoop dat je er uit komt. Beterschap met de gordelroos. Groetjes en liefs, Adriana.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid