Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Schilderijen van Wilma Geyskens 

 Er staan 13 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Van Severen- Drieskens - maandag, 5 maart 2012 om 13:41

Prachtige beeldhouwwerken Wilma!
Dat je heel goed kan schilderen dat wisten we al lang. Je hebt jaren geleden een mooi portret gemaakt van onze dochters.
Bedankt dat je ons engeltje Jade een uniek plaatsje gegeven hebt. Zo mooi!
Liefs, Jos en Mieke

Afzender: Clerinx Stefan - zondag, 26 februari 2012 om 19:47
Homepage: http://stedoca.be

Knappe werken Wilma, je kunt je eigen gallerij openen met zo'n mooie stukken!
Groetjes Stef

Afzender: Mieke Augusti, Gioia VZW - zondag, 10 juli 2011 om 18:43
Homepage: http://www.gioiavzw.be

KUNSTMARKT HOUTHALEN OP ZONDAG 21 AUGUSTUS 2011De 3e edite van de Kunstmarkt staat dit jaar in het teken van de Cliniclowns, een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen in ziekenhuizen.De markt gaat door in een gezellige dreef, de Koetsstraat, Industriepark Centrum Zuid te Houthalen (Komende van Eindhoven, aan de lichten aan de McDonald’s rechts in).Toegang : gratis. Meer info vindt u op www.gioiavzw.beKUNSTMARKT IN HET KADER VAN HET VOLKOREN FESTIVAL TE AARSCHOT OP 11/09/2011De eerste editie van ons gratis korentreffen wordt op 11 september 2011 georganiseerd. Op zondagnamiddag, op open monumentendag, kan u op twaalf locaties in de Aarschotse binnenstad, optredens van allerhande koren en ensembles bijwonen.We verwelkomen meer dan 30 zangkoren uit België en Nederland met zeer uiteenlopende repertoires zoals popkoren, religieuze koren en gospel, klassieke koren, solidariteitskoren, folk- en wereldkoren. Het eerste Aarschot Volkoren Festival wordt gezamenlijk afgesloten op de Grote Markt.Tussen de vele podia kan u flaneren langs de standjes van de kunstmarkt, waar kunstenaars hun werk exposeren. Meer info vindt u op www . aarschotvolkoren . be>Voor beide kunstmarkten kunnen kunstenaars die hun werk willen exposeren zich nog altijd inschrijven. Mailen naar gioiavzw@gmail.com en wij zenden u alle informatie toe.(In Aarschot zijn tafels met tentjes voorzien)

Afzender: freddy - woensdag, 23 december 2009 om 17:36

Hallo Wilma,
Ik ben een verzamelaar van handtekeningen. Ik ben in het bezit van ruim 4.500 originele handtekeningen van politici, artiesten, auteurs, acteurs, en sportlui, die allemaal met de meeste zorg bewaard worden in een alfabetisch klassement.

Nu zou ik graag ook ùw naam toevoegen aan deze collectie, vandaar mijn vraag of ik uw handtekening zou kunnen verkrijgen op een foto, of op een gewoon blad papier. Ik zou het in elk geval ten zeerste weten te waarderen mocht u aan mijn vraag willen tegemoet komen.

Dank bij voorbaat, en nog veel succes in uw professionele carrière en in uw privé leven.
Met vriendelijke groeten,

Een prettig eindejaar, en een 2010 vol geluk en gezondheid.Haeck Freddy
Lusthoflaan 107
9030 Mariakerke
België

Afzender: LAURA - zondag, 8 juni 2008 om 21:29

Reactie op de geselecteerde werken v.d.Canvas collectie.
Deze werken zijn een zoveelste bewijs van de veelzijdigheid van je kunnen.Een coloriet zo anders dan je portretten en aquarellen. Buiten het visuele beroeren ze zowel mijn emoties als fantasie,ze doen me verder kijken naar een wereld buiten het bos en zijn voor mij, afhankelijk v. mijn gemoedstoestand, krachtig, romantisch of een tikkeltje beangstigend.
Dit trio is alvast de moeite waard om beloond te worden.

Afzender: els - woensdag, 28 mei 2008 om 17:29
Homepage: http://www.debeerring.be

tis de website ven mijn school

Afzender: els - woensdag, 28 mei 2008 om 17:27
Homepage: http://www.debeerring.be

hoi tis de eerste keer dat ik in deze gastenboek schrijf.

Afzender: Bettina Hermans - dinsdag, 21 augustus 2007 om 13:44

Hoi Wilma, wat een prachtige schilderijen!! Ik ben echt onder de indruk! Vooral de aquarelle landschappen zijn schitterend. Nog heel veel schilderplezier!! Veel groetjes

Afzender: Nico van der Vliet - zondag, 10 juni 2007 om 19:53

Mooie website , met hele mooie aquarellen. Zelf maak ik aquarellen uit het rivierengebied in Nederland. zie ; www.nicovandervliet.nl
Groeten en veel creativiteit toegewenst,
Nico van der Vliet

Afzender: Joris Peeters - zondag, 10 juni 2007 om 19:51

Wat een prachtige aquarellen. En je portretten in olieverf mogen er ook wel zijn: echte karakterkoppen. Kom regelmatig eens kijken of er iets nieuw te zien is

[1-10] [11-13]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid