Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek FCMK 

 Er staan 2445 berichten in het gastenboek. 

Afzender: De Dorpskrant - donderdag, 12 november 2015 om 23:55
Homepage: http://www.dewanhoop.be

FCMK - Rillaar B 7-0

Veel woorden hoeven we er niet aan te verspillen. FCMK wint met groot verschil en houdt de nul in eigen huis. Geen grootse prestatie, wel een zeer zwakke tegenstander..

Zelfde starters als vorige zondag. Doelpuntenmakers van de dag: Peeters (4), Natens, Hermans & Servan.

Komende zondag op bezoek naar Werchter!

Afzender: De Dorpskrant - woensdag, 11 november 2015 om 12:05
Homepage: http://www.dewanhoop.be

FCMK - Rotselaar B 4-1

Na duur puntenverlies in Elewijt was het enige doel de drie punten thuis te houden.

De blessureleed en het overvloedig kaarten pakken zorgde voor een nog onuitgegeven bank dit seizoen. Gunther Seldeslachts, Sander Pypen en Tijl Verstraeten mochten de bank warm houden. Door de schorsingen van doelman Verhaeghen, Hermans en Servan, verschenen doelman Claes en Cauwenberghs voor het eerst aan de aftrap.

De wedstrijd begon evenwichtig met kansen voor beide ploegen. Eerst miste Natens tot 2 maal toe, vervolgens bracht Claes redding aan de overzijde. Het leek er dan ook lang naar uit te zien dat de brilscore op het bord ging blijven staan tot de rust. Daar dacht Peeters anders over, eerst plaatst hij de bal nog net naast, daarna toont DaniŽls hem de weg naar doel, Peeters blijft kalm en zet de thuisploeg op voorsprong. Nog in de eerste helft stranden een kopbal van Rotselaar B op de lat, waardoor de thuisploeg goed wegkomt. Rusten met 1-0.

Geconcentreerd de kleedkamer uitkomen en meteen de wedstrijd in handen nemen. Met deze ingesteldheid kwam de thuisploeg uit de kleedkamer. Al snel maakte DaniŽls er 2-0 van met zijn 1e van het seizoen. Met een geruststellende voorsprong kon FCMK de wedstrijd uitspelen. Dit resulteerde dan ook snel in 4-0 na doelpunten van opnieuw Peeters en Natens. Nog niet gedaan, want in de slotminuut maakte Cornelissen nog een strafschopovertreding. Deze werd netjes in het mandje gelegd. Eindstand 4-1!

Vandaag, Woensdag 11 november, Wapenstilstand, toch zal er opnieuw gestreden worden! 14u30: FCMK-Rillaar B! Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant - zondag, 1 november 2015 om 22:52
Homepage: http://www.dewanhoop.be

Elewijt B - FCMK 3-3

Na een aarzelende start wist FCMK toch de wedstrijd in handen te nemen. Op het kwartier stuurt Verstraeten Hermans een eerste maal diep. Hermans trapt de bal heerlijk in de winkelhaak, 0-1. 5 minuten later was het de beurt aan Desanghere. Hij krijgt de bal voor zijn voeten in de 16. Hij plaatst de bal naast de doelman, 0-2. Meensel had de wedstrijd helemaal onder controle. Maar eerst mocht een speler van Elewijt B helemaal vrijstaand een vrij trap die voor doel kwam binnentrappen en vervolgens mochten ook ťťn van zijn ploegmaats de bal voorbij doelman Verhaegen knallen. Rusten met 2-2 alles kon opnieuw beginnen.

De 2e helft was nog maar net bezig en Servan zette na mooi samenspel met DaniŽls FCMK weer op voorsprong. Op het uur moest Elewijt met 10 verder nadat een van de spelers zijn 2e geel kreeg na een aanslag op de enkels van Hermans. De wedstrijd leek gespeeld, maar niets is minder waar! Tien minuten voor tijd wist Elewijt de bordjes wederom in evenwicht te brengen! 3-3! En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg FCMK in de slotminuut nog een strafschop tegen. Deze werd alsnog gered door Verhaegen.

Duur puntenverlies! Volgende week komt Rotselaar B op bezoek. Het zal beter moeten! Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant - zondag, 25 oktober 2015 om 20:50
Homepage: http://www.dewanhoop.be

TW3000 B - FCMK 2-3

Na de 5-0 thuisnederlaag van vorig jaar moest FCMK op zoek naar eerherstel op het veld van TW. De wedstrijd werd 30 minuten verlaat, zodat iedereen zeker op tijd zou zijn en geen seconde hoefde te missen. En dat was nodig ook! FCMK trapt af, Desanghere legt breed naar Cornelissen die een lange bal verstuurd. Na een kleine deviatie van Servan kan Hermans alleen op doel gaan. 0-1 na nog geen minuut spelen! Tw was echter niet aangeslagen want 10 minuten later wist het 2 maal te scoren, 2-1 met nog 80 minuut op de klok! Beide ploegen voetbalde goed mee, maar het was toch Tw dat het overwicht in het middenveld had. De kansen bleven echter uit. Dat de scheidsrechter zelf de man van de match wilde worden, had iedereen al snel door. Hermans die vanop het middenveld vertrok werd verrassend afgevlagd voor buitenspel. Even later probeerde Daenen het van net buiten de zestien, zijn schot trof de binnenkant van de paal. Rusten met 2-1!

2e helft moest beter! Met een spits minder en een mannetje meer op het middenveld wist FCMK het spel naar zich toe te trekken. Toch was het weliswaar Tw dat de kans op de 3-1 nog liet liggen. Aan de overkant werd de doorgebroken Hermans neergehaald, maar de scheidsrechter zag er geen fout in!? Als even later de ingevallen Timmermans slecht neerkomt, komt het met een woordenwisseling tussen de bezoekende trainer en de scheidsrechter. Resultaat van dit alles: Timmermans naar het spoed en iedereen 5 minuten naar binnen. De scheidsrechter had hier bijna de match gewonnen. Met nog 20 minuten op de klok mochten de spelers weer het veld op. FCMK kwam met nog meer honger uit de kleedkamer en wist dan ook meteen de gelijkmaker te scoren via Servan. Geen 5 minuten later was het Taverniers die zich tot matchwinnaar mocht kronen nadat hij een hoekschop tegen de netten kopt. 2-3!

Na hard zwoegen won FCMK de derby. Volgende week 1 november op bezoek naar Elewijt B om 14u!

Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant - maandag, 19 oktober 2015 om 21:14
Homepage: http://www.dewanhoop.be

FCMK - Zichem 1-3

Weinig viel er te zeggen, na het puntenverlies van tegen Kessel-Lo had de thuisploeg maar 1 opdracht: de 3 punten thuis houden.

FCMK begon goed aan de wedstrijd, de kansen waren er, maar de efficiŽntie was wederom beneden alle peil. Om de 'malaise' nog wat groter te maken keurde de scheidsrechter nog onterecht het doelpunt van Verstraeten af. Even later wist Tim nog een prima redding tevoorschijn te toveren. Meer konden de bezoekers niet bijeen voetballen. Aan de overzijde hield de doelman Zichem meermaals overeind. Als je zelf de kansen niet afmaakt dan.. Je kent het gezegde wel.. Vrije trap voor Zichem op slag van rust. Desanghere verlengt en verslaat zo zijn eigen doelman. Rusten met een 0-1 achterstand!

Tijdens de tweede helft ging FCMK nog nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt, maar na concentratieverlies was het Zichem dat de score kon verdubbelen. 0-2 met nog 30 minuten op de klok! Langs alle kanten drukte FCMK de bezoekers weg. Elke bal werd wild naar voor getrapt.. Uiteindelijk vond Daenen toch een gaatje door de Zichem verdediging, hij zette Verstraeten voor doel, die nog knap zijn mannetje uitkapte en vervolgens de bal in de verste hoek trapte. 1-2 met nog een kwartier op de klok! Het spelbeeld bleef ongewijzigd, maar de bal wilde er niet in. Tot slot wist Zichem zich van winst te verzekeren door op tegenaanval (vanuit buitenspel) er 1-3 van te maken.

Het feit dat de trainer van de bezoekers zich na de wedstrijd kwam excuseren dat ze onverdiend de 3 punten naar Zichem namen zegt genoeg. Maar daar schiet FCMK uiteraard niets mee op, opnieuw duur punten verlies!

De kloof is nu reeds 9 punten!

Volgende week op bezoek bij de stadsgenoot uit het Noorden: TW b!

20u30: Iedereen op scherp, alle supporters op post!

Afzender: Webmeester - zondag, 18 oktober 2015 om 19:44

Merci voor de verslagen.
Ps:volgende week derby-time !

Afzender: De Dorpskrant - maandag, 12 oktober 2015 om 22:04
Homepage: http://www.dewanhoop.be

Kessel-Lo - FCMK 3-0Met het oog op de aansluiting met de leiders en de 3e plaats, begonnen Kessel-Lo en Meensel-Kiezegem aan hun 7e speeldag omstreeks 17u.

Jammer genoeg was het enkel de thuisploeg die zich bewust was van wat op het spel stond. Het begon dan ook veel heviger aan de match en bracht meteen fris voetbal op de grasmat. Dit resulteerde dan ook meteen op 1-0. FCMK slaagde er maar niet in om grote kansen bij elkaar te voetballen. De schaarste kansen kreeg het er niet in. Op het half uur was het opnieuw raak voor Kessel-Lo. 2-0. Bij de rust konden we besluiten dat de thuisploeg liet zien dat het de beter voetballende ploeg was, en dat het veel efficiŽnter voor doel was. Een meer dan terechte ruststand!

De 2e helft kon het enkel beter gaan. FCMK kwam uitstekend uit de kleedkamer en drukte de thuisploeg meteen naar achter. Kessel-Lo kwam via een vrije trap alsnog aan het doel. Die werd met het hoofd binnengewerkt. 3-0! FCMK liet alsnog het hoofd niet hangen, maar iets voorbij het uur maakte Daenen nog een strafschopovertreding en ontsnapte aan een mogelijks 2e gele kaart. De bal werd echter over getrapt. Even later, ging Timmermans iets te gretig in, 2e gele kaart en douche. De thuisploeg moest op die manier met zijn tienen verder. FCMK toonde tot de laatste minuut inzet, maar meer dan dat viel er niet meer te melden.

Volgende week kan het alleen maar beter. En het zal ook moeten! Want dan komt leider Zichem op bezoek.

Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant - zondag, 27 september 2015 om 22:13
Homepage: http://www.dewanhoop.be/

Holsbeek B - FCMK 0-2

Na de eerste nederlaag van het seizoen vorige week moesten de bezoekers wat goedmaken. Het kwam dan ook goed uit de startblokken en controleerde de wedstrijd meteen. Na 10 minuten bedankte Rhino Vancauwenbergh voor zijn eerste basisplaats van het seizoen. 0-1 op assist van Daenen. FCMK bleef de wedstrijd makkelijk controleren, maar vertikte het de wedstrijd nog voor de rust te beslissen. Vele kansen werden onbenut gelaten. Het was dan ook rusten met 0-1 op het scorebord.

De 2e helft niets weggeven en misschien nog een of meerdere doelpunten prikken was de volgende opdracht. Achteraan zat het althans goed dicht, dit resulteerde in de derde clean sheet van doelman Verhaeghen. Op hoekschop van Timmermans kon Desanghere 20 minuten voor tijd de score verdubbelen en zo de 0-2 eindstand op het bord zetten.

Volgende week ontvangt FCMK Begijnendijk dat nog geen nederlaag wist te noteren.

Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant - maandag, 21 september 2015 om 22:14
Homepage: http://www.dewanhoop.be

FCMK - Schaffen 1-2

Na 7 op 9 ontving FCMK leider Schaffen die nog het maximum van punten had. Beide ploegen wisten dat de 3 punten dus niet zo vanzelfsprekend waren.

Na een aarzelend begin, met vele lange ballen wist geen van beide ploegen een echt grote kans te forceren. Op het half uur gaat Verstraeten neer in de zestien, toch zag de scheidsrechter de fout er buiten! Vrije trap, en zo geschieden. Taverniers krult de bal in de winkelhaak. 1-0!Dit was ook meteen de ruststand.
De tweede helft ging net zoals de 1e heen en weer, maar de vermoeidheid sloeg toe en de ruimtes werden groter. Twee knappe individuele actie bracht de bezoekers op voorsprong. Op 10 minuten tijd stond het 1-2! Alles op het slot gooien, FCMK begon pressing te voeren, maar kreeg de bal er maar niet in. Even voor tijd zag Daenen zijn vrije trap nog uit de winkelhaak gered. De thuisploeg bleef met lege handen verweest achter.

Met 7 op 12 mist FCMK niet geheel hun start, maar de 1 op 6 in eigen huis doet toch heel wat wenkbrauwen fronsen.

Volgende zondag Holsbeek B - FCMK (15u)! Supporters op post!

Afzender: De Dorpskrant (2) - zaterdag, 19 september 2015 om 0:25
Homepage: http://www.dewanhoop.be

De tweede helft begon wederom moeizaam. Aarschot B kwam agressiever uit de kleedkamer en probeerde door de Meenselse defensie te geraken. Zonder succes. De uitploeg zag in de 2e helft snel Servan uitvallen met een enkelblessure. Verdict scheur in de ligamenten. Na een kwartier moest de thuisploeg met 10 verder. …en van de heethoofden van Aarschot vond het nodig na te trappen op Peeters. Meteen Rood en douchen. Met een mannetje meer wist Meensel-Kiezegem het goed uit te spelen, dit resulteerde al snel in 3 doelpunten. Meteen maakte 2maal Peeters en Taverniers er 0-4 van. Nog was het niet gedaan want ťen van de spelers van Aarschot vond het nodig om Peeters rood aan te smeren. Veel vraagtekens rond deze rode kaart bij een ruime voorsprong. De uitploeg had de wedstrijd helemaal onder controle, toch was het nog niet gedaan. Een derde rode kaart legde de wedstrijd helemaal in zijn plooi. Een vliegende tackel resulteerde in slechts 9 Aarschottenaren op het veld. De feestvreugde kreeg echter nog een domper voor de winnende ploeg. Het zag in de slotminuut Joren Cappelle nog neervallen zonder enige beweging in de buurt. Een putje, een krater, of toch een putje zorgde voor een enkelblessure voor het talent van eigen (appel)bomen/bodem. Het verdict minstens 6 weken uit plus revalidatie.

Het enige positieve waren de verdiende 3 punten. De blessureleed in Meensel-Kiezegem loopt op! Na Guus (pols), Sander (achillespees), Jonas Schutters (goesting) en Steven DaniŽls (lies), worden nu ook Joren en Servan aan dit rijtje toegevoegd. Om het helemaal compleet te maken vielen afgelopen donderdag ook 2 van de 3 doelmannen uit op training. Claes (pols) staat 6 tot 8 weken aan de kant. Christiaens is minstens 1 week uit, meer is voorlopig nog niet bekend.

Zondag leider Schaffen op bezoek. Supporters op post! 15u te Kiezekom!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid