Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Iris†Waaling 

 Er staan 30 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Laura Mennen - woensdag, 27 juli 2016 om 16:50

Beste Iris,

Ik wilde graag allebei jou boeken bestellen.
(Gijs en Jenny)
Helaas heb je tegenwoordig niet meer genoeg aan alleen een Giro nummer en heb je ook een IBAN-nummer nodig.

Ik zou heel graag met je in contact willen komen zodat ik de boeken alsnog kan bestellen.

Groetjes Laura

Afzender: Kim Vandenbroucke - woensdag, 7 augustus 2013 om 20:28

Beste Iris,

Met veel aandacht en oprechte verbazing las ik enkele fragmenten uit uw boek.
Ik ben momenteel bezig met mijn bachelorproef rond de uitbreiding van de euthanasiewet naar minderjarigen toe in BelgiŽ. Ik vroeg mij af of ik u even kon opbellen om een paar vragen te stellen? Of u eventueel een e-mail mag sturen met een aantal vragen?

Met veel respect,
Kim Vandenbroucke
0032 487 010 455

Afzender: Femke - woensdag, 7 augustus 2013 om 11:11

Zeer indrukwekkend "mooi" verhaal.

Afzender: Iris - zondag, 4 maart 2012 om 12:18

Jullie verhaal gelezen en gehuild van verdriet en geluk.
Zomaar een meelezer.

Afzender: Fatima - donderdag, 10 september 2009 om 17:46

Beste Iris,
Ik kwam op deze site terecht na wat gezoek op internet over kinderen met aangeboren hersenafwijkingen. Onze Isabelle is nu bijna 6 weken, en de eerste 2 weken van haar leventje heeft ze op de IC gelegen vanwege meerdere afwijkingen aan haar hersentjes. De doktoren gaven haar een week of 4, maar ondertussen is ze alweer bijna een maand thuis en doet het erg goed. De afwijkingen zijn in combinatie zeer zeldzaam, dus zowel de doktoren als wijzelf hebben geen idee wat de toekomst ons en onze dochter zal brengen.
Met tranen in mijn ogen heb ik de fragmenten gelezen.Omdat 3 dagen na mijn bevalling de dokter met het vreselijke nieuws kwam dat Isabelle waarschijnlijk niet thuis zou komen en snel zou komen te overlijden, en haar kwaliteit van leven zeer laag zou zijn, is dit alles zeer herkenbaar, ook wij hebben over euthanasie moeten nadenken, en in mijn hoofd had ik al afscheid genomen.
Ik ben blij dat na zoveel ellende er toch een zonnetje is opgegaan in jullie gezin.
Ik ga het boek zeker kopen.

Afzender: Mandy - vrijdag, 10 oktober 2008 om 17:38
Homepage: http://www.spina-bifida.nl

Hallo.

Ik was op zoek naar ouders die hetzelfde meegemaakt hebben als ik en bij toeval kwam ik jullie site weer tegen. Wat hebben jullie veel meegemaakt.
Bijna 7 jaar geleden schreef ik dat mijn dochterje Chanelle geboren was met een aangeboren afwijking (spina bifida). Nu dus enkele jaren later hebben we nog drie kinderen gekregen waarvan onze zoon Lorenzo net zoals zijn zus geboren is met Spina Bifida. Ik heb deze site nu onder mijn favorieten gezet.. :)
Groetjes Mandy

Afzender: Deborah - vrijdag, 13 juni 2008 om 9:28

Hoi,
Heb alleen fragmenten gelezen. heb zelf ongeveer zelfde meegemaakt. mischien koop ik boek.
groetjes

Afzender: Claudia Rodenburg - woensdag, 1 februari 2006 om 22:13
Homepage: http://www.uitkinderliefde.nl

Prachtige site, mooi dat u uw ervaringen heeft verwerkt in boekvorm. Zo kunnen andere ouders er mogelijk troost in vinden.

In kon geen contactadres vinden daarom doe ik het even zo:
Op de linkpagina staat nog een oude link naar uitvaart-kind. De brochure over de uitvaart van een kind is sinds 2004 te vinden op bovengenoemde site. Wilt u de link aanpassen?
BVD Claudia Rodenburg

Afzender: Elise - maandag, 28 november 2005 om 14:40

Ik heet Elise, mijn zoon heet Gijs en Sebastiaan voluit (en roepnaam Bas) is mijn keuze voor een evt. volgend zoontje. Alleen dochter Roos past er niet in behalve dan dat het net als Iris een bloem is!

Lijkt me verschrikkelijk zulke keuzes en afwegingen. Mij zou het ook niet weerhouden om te kiezen voor een volgende zwangerschap. Ik heb dezelfde wens, 4 kinderen.

Supergoed boek! Een aanrader ... al had ik het in eerste instantie alleen maar gekocht vanwege de naam Gijs. Heb er geen spijt van.

Afzender: Baukje van Dijk - woensdag, 22 juni 2005 om 15:48

Ik heb 'Gijs' in een keer uitgelezen in mijn honger naar ervaring van anderen. Ons zoontje Roelof is na een voldragen zwangerschap met een ernstig zuurstoftekort ter wereld gekomen. Hij heeft tien dagen mogen leven. Nog steeds weten we niet zeker wat daar de oorzaak van is en of er misschien toch meer aan de hand was. Ook wij hebben een jaar uitgetrokken om Roelof aandacht te geven.
Ik hoop op het boekje 'Jenny'.
Baukje

[1-10] [11-20] [21-30]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid