Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Rina"s Webwereld 

 Er staan 212 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Dolf de Jong - woensdag, 2 mei 2018 om 16:05
Homepage: http://www.dichteronderdemolen.eu

Hallo Rina,
Zo je ziet was ik weer eens op jouw site en dat is echt smullen, zoals dat jij die hebt opgebouwd. Petje af hoor. Ik ben er echt jaloers op. Maar ja je hebt altijd baas boven de baas. Ik heb hem nu in mijn favorieten geplaatst. Ik zou zeggen; ga zo door. Ook je gedichten zijn heel erg mooi. Ook daaraan kan ik een puntje zuigen.

Afzender: Riekie - maandag, 25 augustus 2014 om 0:09


Hoi Rina,

Wat is jouw website mooi geworden met dat donkerblauw.

Afzender: Carla Maaswinkel - zondag, 24 augustus 2014 om 15:03
Homepage: http://www.leesmetplezier.com

Rientje! Wat mooi en overzichtelijk gemaakt! Nog niet alles gelezen maar dat komt wel. Fijn dat je weer met verhalen schrijven bent begonnen maar waar haal je de tijd vandaan!
Ontang een lieve groet. Carla

Afzender: Woutje - dinsdag, 19 augustus 2014 om 14:36

H die Rina,Lang geleden h dat jij iets van mij hebt gehoord . Alles goed ? Met mij gaat het ook gewoon zijn gangetje hoor. Eind volgende week op 29 augustus kom ik 1 weekje naar Scheveningen , vind je het leuk mij te zien dan laat het maar weten via mijn mail woutjekrulikovsky@upcmail.nl Ik zou het erg leuk vinden Rina !!! Ik was even aan het zoeken naar het mail adres van Jan Klop en dacht even op de foto site kijken. Maar daar staat het mail adres niet ! Iemand van de fotogroep waar ik nu op zit heeft namelijk een foto van hem gemaakt in Scheveningen en wil de foto naar Jan sturen. Laat je weten of je mij wil en kan zien in Scheveningen ? Lieve groet,Woutje.

Afzender: Dolph Heideman - vrijdag, 9 mei 2014 om 16:49

EEN HEEL LEUKE SITE WAAR IK MET VEEL PLEZIER DOORHEEN GEBLADERD HEB.

Afzender: Bep Plas-Oschmann - dinsdag, 6 mei 2014 om 11:50

Hallo lieve,attente Rina,Ik ben zeer onder de indruk van je website, wat ben je toch een duizendpoot,BIG HUG van mij

Afzender: Woutje - woensdag, 15 januari 2014 om 22:47

H die Rina.Lang geleden dat ik je site bezocht.Foei toch !!!Maar ik vind hem nog steeds de moeite meer dan waard !Mooi die nieuw avond foto's Rina , SUPER !Alles goed met jullie ?Ik zit nu nog alleen op Footo.nl wel leuk , maar onpersoonlijk helaas.Onze lieve hond Bikkel is nu al weer dik 3 jaar dood , maar wij hebben toch een ander hondje aangeschaft. Niet z knap als Bikkel , maar OOOOOH wat is ze leuk , grappig en wijs .Wij hebben beiden weer veel plezier met haar.Laat je nog eens wat van je weten Rina ?Zou ik hartstikke leuk vinden.Lieve groet,Woutje.

Afzender: Henk - zondag, 17 juni 2012 om 2:32

Hallo Rina,
Al surfend naar oude foto's van Rotterdam kom ik via het Groothandelsgebouw bij jouw suikerzakjesverzameling uit. Prachtig dat je ze niet hebt weggegooid. Ik heb met een nostalgisch gevoel en een glimlach om de lippen weer naast mijn Opa in stationsrestauraties op donkerblauwe treinen zitten wachten; mijn kleine koffertje met mijn beer erin naast Opa's grote koffer. Opa dronk een kop koffie en rookte een Caballero, ik, in korte broek, schommelend met blote beentjes probeerde elk moment te voorspellen waarop de wijzer van de stationsklok opnieuw met een kort rukje trillend naar de volgende minuut zou springen. Wat het zien van oude suikerzakjes allemaal te weeg kan brengen.
Groeten uit Australie, Henk

Afzender: Jacqueline - vrijdag, 13 april 2012 om 13:48

Hallo Ma,
Zo af en toe kijk ik op je website.
Weer nieuwe foto's etc. ontdekt.
Ga zo door!
Kusje,
dochter Jacqueline

Afzender: Jan Boonstra - donderdag, 19 januari 2012 om 12:08

Hallo Rina, je hebt een mooie website, teveel om in een keer te bekijken, ik heb 'm bij mijn favorieten gezet en kom zeker gauw weer een kijkje nemen. Leuk dat je weer terug bent bij de schrijversgroep van Seniorweb. Groetjes van Jan.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid