Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Explosion Rockets 

 Er staan 326 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Walther - maandag, 25 december 2017 om 0:57

Het was weer een gezellige dansavond In Herpen bij zaal Thekes volop genoten van de muziek van The Explosion Rockets

Afzender: Liesbeth - zondag, 15 oktober 2017 om 11:03

Lieve Explosion Rockets,
bedankt voor weer een heerlijke, super gezellige muzikale avond in de Post in Midwoud.
Ik heb weer enorm genoten.
Groeten uit Andijk van Liesbeth

Afzender: Harrie Klep - maandag, 21 augustus 2017 om 8:33

Wij zouden met 6 personen za. 26 aug. a.s naar het optreden van de Rockets bij de Kwast in Sint Willebrord gaan. Ik ging vooraf netjes vragen: "staan er ook tafels en stoelen?" "Nee, er zijn alleen staan tafels met enkele barkrukken" Ik vroeg: "mogen er dan wat losse stoelen staan?" Het antwoord was: "nee". Ik vroeg: "mag ik dan mijn eigen klapstoelen mee brengen?" Het antwoord was weer "nee". Helaas.... dan ga ik hier niet naar toe. Jammer zo dicht bij Etten-Leur. Ik zei nog: "vele fans zijn ouder dan 60 jaar en willen graag zitten". Ik zei ook: "nou dan komen er 6 fans minder".

Afzender: Harrie Klep - woensdag, 26 juli 2017 om 5:05

Ik heb een LP van Bart Strik (helaas te vroeg overleden) aan Joost gegeven. Van deze LP had Bart er 10 laten maken voor zijn beste vrienden, met nummers die nooit waren verschenen. Joost doet mij heel sterk aan Bart denken door zijn houding en het bespelen met zijn gitaar. Joost jongen SUPER. Hopelijk hebben we nog lang plezier van jou, vandaar deze unieke LP. Ik gun deze jou van harte. Veel plezier ermee. Ik geef hem zat. 29 juli in Rosmalen.

Afzender: Harrie Klep - vrijdag, 28 april 2017 om 6:21

In Ahoy een geweldig optreden door de jongens en ook in de mooie zaal in Diessen weer een fijne dans middag daar ook mijn vriendin mee ging met mij voor het eerst naar jullie ze vond het een gezellige middag hopelijk dat ze meerdere keren mee zal gaan ik ga in ieder geval zoveel mogelijk optredens bij te wonen.groeten Harrie.

Afzender: Harrie Klep - woensdag, 12 april 2017 om 5:21

Ik was in Apeldoorn maar daar moesten de jongens zelf snel alles in orde brengen voor 1 uur optreden en Ruud moest meerdere keren vragen het geluid beter te regelen bij de vorige bands was dat wel goed geregeld was dit omdat het bijna was afgelopen het publiek ging ook al lopen omdat het drumstel nog goed in elkaar gezet moest worden de band kon hier niets aan doen toen deed de microfoon van Frans het niet. Hopelijk is het in Ahoy 15 april a.s. beter geregeld ik ben er ook weer. sucses jongens Harrie Klep.

Afzender: Harrie Klep - maandag, 27 maart 2017 om 4:35

Zondag 26 maart 2017 .Nadat ik alleen was in Vught en 100 km had gereden mocht ik om 13.00 uur niet binnen was een zware tegenvaller maar goed dit werd door onze Ruud goed gemaakt met -CD/DVD - in Udenhout met een geweldig optreden ook namens de aanwezigheid van Elvis een super middag jongens nog bedankt ondanks mijn verdriet dat mijn dans maatje er niet meer bij kan zijn groeten Harrie .

Afzender: Liesbeth Vijn - Ruiter - dinsdag, 7 maart 2017 om 19:49

Zondagmiddag 5 maart 2017 een geweldig gezellige muziekmiddag in het Brabantse Vught!!
Jullie nieuwe DVD/CD presentatie was fantastisch.
Een AANRADER voor iedereen om deze aan te schaffen, zo kan je dagelijks kijken en luisteren naar The Explosion Rockets, de beste Rock & Rollband van Nederland.
Liefs en groeten van Liesbeth

Afzender: Dirk Michiels - maandag, 6 maart 2017 om 21:45

Weer een ongelooflijk optreden te Vught meegemaakt met ook de voorstelling van de nieuwe cd - dvd met extreem hoog rock and roll-gehalte !Ditmaal was de hele familie mee en het werd een namiddag om nooit te vergeten.Ik hoorde op een bepaald moment iemand zeggen in de zaal, nu de beuk erin... en inderdaad het dak vloog eraf !!! Bedankt om zoveel mensen gelukkig te maken met jullie muzikale vakkennis, onderlinge samenwerking en enthousiasme.

Afzender: Dirk Michiels - maandag, 13 februari 2017 om 20:48

Ik kwam samen met mijn echtgenote naar The Explosion Rockets op 12 febr 2017 Heyhoef en was diep onder de indruk, fantastische muzikanten en zanger, doe zo voort !!!, Dirk Michiels uit Bornem, BelgiŽ

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid