Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Staartse Duinen 

 Er staan 14 berichten in het gastenboek. 

Afzender: jos - zaterdag, 2 augustus 2014 om 11:05

mooie website

Afzender: jacqueline bals - vrijdag, 12 augustus 2011 om 18:12

Hoi Irene en familie,

wat leuk om je vandaag op omroep brabant te horen, we zaten net met heel de familie aan tafel!Mooie site trouwens, veel succes en een goede zomer verder!!lieve groetjes Jacqueline(moeder van Stef)

Afzender: Greet van den Berg - donderdag, 23 juli 2009 om 15:56

In 1 week op het park heb ik weer alles gedaan en gezien wat een vakantie de moeite waard maakt. Het is natuurlijk heerlijk om te wandelen en fietsen in de omgeving.
Maar wat zag ik zoal, zittend en werkend in de tuin: een jonge lijster die door de vader/moeder gevoerd wordt, jonge roodborst (die nog geen rode borst heeft), fitis of tjiftjaf, kleine blauwe vlindertjes, een hagedis van 5 centimeter lang, een bolvormig vogelnest van blad en veren onderin de taxus, een muisje met zo'n spitse snuit dat ik er van in de lach schoot: die moet wel spitsmuis heten. Vanuit onze caravan zag ik een vlaamse gaai die zich even op de voedertafel waagde voor een stukje brood en een eekhoorn die op zijn gemak pinda's ging zitten pellen: midden op de dag een kwartier lang geen gebeurtenis of geluid dat hem verstoren kon.
En zoals elke zomer is er de bloeiende inheemse orchidee, de brede wespenorchis, op het eerste gezicht niet opvallend maar als je van dichtbij kijkt prachtige bloemetjes.
Eenvoudige genoegens, een heleboel, telkens weer.

Afzender: JB - zaterdag, 20 juni 2009 om 20:51

Hee Thijs.Per ongeluk op je site terecht gekomen.mooie site hoor.Als ik ooit nog eens rik ben koop ik ook een mooi chalet.Groeten aan iedereen daar van een ouwe bekende(JB)

Afzender: Henk van der Schoor - maandag, 17 november 2008 om 13:23
Homepage: http://pleiade.eyegraphy.nl/default.asp

Bij gebrek aan een elektronisch prikbord zet ik het hier maar even neer: een aantal bewoners hier heeft een draadloze internetverbinding. Da's helemaal prima, maar toevallig zag ik gisteravond dat n van die verbindingen totl onbeveiligd is. Ik kan niet zien van wie die verbinding is, maar ik kan wl die verbinding gebruiken. Gelukkig ben ik te netjes om dat ook te den, maar het lijkt me raadzaam als de draadloze netters onder ons ffe kijken of hun netwerkbeveiliging wel in orde is...

Afzender: Fam. van Waart - dinsdag, 8 juli 2008 om 23:35

Hai allemaal,
Leuk dat jullie wat foto's van ons op de site geplaatst hebben, geeft uitdaging tot mooie plaatjes schieten de komende tijd.
Je merkt wel, we houden de site in de gaten.
Leuk hoor!!
Doei
De Spikkelfamilie

Commentaar van de webmaster:

Ja klopt! Wij vinden mooie ingezonden foto's erg leuk! Ze worden dan ook (mits ze van vrij goede kwaliteit zijn) altijd geplaatst op de foto pagina. Als ze echt heel mooi zijn, dan is er zelfs kans dat de foto op de website zelf geplaatst wordt! Mvg Webmaster Thijs Visser

Afzender: Fam. van Waart - vrijdag, 4 juli 2008 om 13:59
Homepage: http://dierenkabinet.nl

Hai Thijs,
We hebben jou al complimenten gemaakt middels de mail. Maar het is ook leuk om in het gastenboek dit te vermelden. Dus bij deze.
Ik vond het geluid van de vogeltjes op de vorige site totaal niet storend. Vogels die fluiten etc. hoor je toch juist op de Staartse Duinen. Hahahaha Ieder zijn meug.
Mooie foto's van natuuropnamen zitten ertussen.
Nu groetjes

Afzender: Henk van der Schoor - donderdag, 3 juli 2008 om 12:39
Homepage: http://pleiade.eyegraphy.nl/default.asp

Mooie site Thijs, mijn complimenten (en gelukkig is dat rotgeluid er nu af :-)). Ik zie eerlijk gezegd de laatste jaren vooral veel verbeteringen op het park. Net als deze site wordt het steeds mooier!
Eigenlijk horen dit soort opmerkingen niet in een gastenboek. Is het een idee een -besloten- forumpagina toe te voegen aan deze site waar gasten en beheer opmerkingen, aankondigingen, kritiek, complimenten, advertenties en dat soort dingen kunnen plaatsen voor de medebewoners?

Afzender: Cocky Nicolini - zondag, 29 juni 2008 om 20:57

Hallo Irene,

Vind je nieuwe site te gek, heel overzichtelijk en duidelijk.
Vooral alle foto's vind ik geweldig, als ik dan thuis ben of op het werk en ik mis staartse duinen is het heerlijk als ik even de foto's kan aanklikken en even kan wegdromen. Vind de nieuwe site dus heerlijk en ik hoop dat je er nog veel mooie foto's op zet, zodat iedereen die de site bezoekt kan zien hoe mooi het er is.

Groetjes van Cocky en Leo Nicolini en een poot van Tara.

Afzender: Pappa - woensdag, 4 juni 2008 om 15:31
Homepage: http://www.denieuweriet.nl

Helemaal top die nieuwe site, knap werk!
De buttons zijn heel erg mooi geworden.
Nu iedere maand iets nieuws er bij verzinnen, zodat het leuk is om steeds terug te komen. Ik hou het in de gaten! :-)

[1-10] [11-14]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid