Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek The Reconnection - Healing 

 Er staan 10 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Love Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:42
Homepage: http://www.saulat.com

Powerful Love Spells like Love Binding Spells, Get Back Lost Love Spell, Make Your Love Leave You Spell, Get Back Old Love Spell and more, also Love Spells Casting available.

Afzender: Love Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:40
Homepage: http://www.wicca-love-spells.com/review-of-love-spells.html

Love Spells, Review of Love Spells. Don't get scammed, read reviews and find the right spellcaster to cast your love spell. Free love spells listed: soulmate spells, a spell to make him love you, and wicca information and love spells.

Afzender: Magic Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:36
Homepage: http://mahiyaab.com/

Mahiyaab for: Magic spells, Love spells, Money spells, Mystical rings, Talismans, Charms, Magic rings and all Power charms. Mahiyaab.com for all your magical spell need

Afzender: Magic Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:33
Homepage: http://newspells.com/

Spells Casting Service offering Black Magic Spells, Money Spells, Talismans, Magic Spells, Love Spells, Charms also information on White Magic and black Magic Spells available. Need Magick Spells contact powerful Spell Caster Saulat Khan for all y our spell casting needs and solutions

Afzender: White Magic Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:30
Homepage: http://www.nowspells.com/

Magic Spells for Everyone, Your problem will cure by Now spells magic spell caster, Contact us for magic spells

Afzender: Love Spells - dinsdag, 12 juli 2016 om 6:28
Homepage: http://drspells.com

Dr spells.com offer best Love spells services and Love Binding Spells, Get Back Lost Love Spell, Make Your Love Leave You Spell and spell casting services.

Afzender: hans - maandag, 23 november 2009 om 18:25

Hallo Marij,Ervaringen van mij tijdens de sessies bij jou.


Mijn eerste sessie de Reconnctie-Healing

Tijdens de eerste sessie merkte ik al snel dat de healing rust gaf en dat het je in een prettige manier van ZIJN bracht. Tijdens de sessie nam ik vaak kleuren waar van wit licht, tot indigo tot hel ultra-violet. Ook mocht ik ervaren dat mijn handen spontaan oncontroleerbaar begonnen te bewegen. Zo ook mijn voeten deze draaide helemaal naar boven. Dit had tot gevolg, dat ik de pijnlijke voeten, die ik īs morgens altijd had, sindsdien verdwenen zijn. Ook in het lichaam gebeurde van alles wat ik niet direct kan plaatsen (trekkende en draaiende bewegingen).

Zelf werk ik als magnetiseur en TTer, sinds deze sessie is de energie heel anders geworden, veel dichter bij de bron.

De Persoonlijke Reconnectie.

Eerste sessie.

Deze sessie voelde anders aan dan de Healing. Ik had tijdens de sessie het gevoel dat er op verschillede plaatsen aan me getrokken werd. Ook hier weer die rust. Tijdens de sessie leek het erop dat ik iets op getild werd en voelde een wiegende beweging wat zeer aangenaam was. Tegen het einde van de sessie voelde ik mijn borstkast open gaan en voelde en zag veel van wat ik op mijn hart gaan uit mijn lichaam verdwijnen. Hierdoor vulde mijn lichaam zich met vreugde. Na de sessie werd alles licht en ervoer tijdens de rit naar huis een prettige aangename aanwezigheid hiervan.

Tweede sessie.

In eerste instantie merkte ik heel weinig van deze behandeling. Wel de rust en de kleuren maar verder niets. Echter op het einde voelde ik wind zo sterk dat het leek dat ik buiten lag gelijk daarmee zag ik fel wit licht, met daarin een enorme grote gouden poort, deze opende zich voor mij en kwam ik in een ruimte met mooie kleuren maar hoofdzakelijk ultra violet. (voor mij de connectie in de meest zuivere vorm). Graag had ik hier meer van willen zien, maar helaas de practitioner legde haar hand op mijn schouder als teken dat de sessie voorbij was.

Hans

Afzender: carl - vrijdag, 9 januari 2009 om 14:30

Met mij gaat het wel prima en of je het wil geloven of niet ik heb met opzet een aantal mensen "behandeld" met verschillende inzichten en achtergronden.
De een ervaart het als rustgevend de ander als "verslavend" de buurvrouw, doet zelf reiki en Quantum touch, is 2 weken elke avond gekomen. Een ander zag allerlei violet achtige kleuren. Slechts bij 1 ben ik eerder opgehouden, deze was trots dat ze zo goed had tegengewerkt om maar te bewijzen dat het allemaal nep is.(dus zijn ze toch wel een beetje bang dat het wel zou helpen)
En de artsen zijn stomverbaasd over het herstel van Caroline na de operatie, de enkel is over een lengte van 30 cm opengemaakt en ze hebben de Canglion weggehaald en het beenvlies schoongeschraapt.
Ze werd 27 nov geopereerd en zou 18 dec terug moeten voor een nieuwe spalk en 21 jan voor steun of loopgids tot eind feb. en dan revalideren.

Op 18 dec zei de arts"trek je schoen maar aan en probeer te lopen"!

er zit niets meer omheen en ook de fysio is stomverbaasd na zo'n 3e zware operatie dat alles zo mooi geneest. het revalideren zal nog wel enige maanden duren, maar wat wil je na 5 jaar krukken en rolstoel!

Ik zie wel regelmatig een soort rook van mijn handen afkomen als ik iemand behandel. En vanaf het begin een soort warmte trilling tussen mijn handen stromen.
Je kent dat wel als je in de zomer over een asvalt weg kijkt, trilt de lucht ook zo.

En voor de rest gebeurd er nog niet zoveel, maar ik ben veel rustiger en laat alles maar gelaten over me heen gaan. Het geforceerd "moeten" is er niet meer.

Nou tot zover,

Groetjes

Afzender: Marco - zaterdag, 23 augustus 2008 om 16:52
Homepage: http://www.goddelijktoeval.punt.nl

Hai Marij, gevoelsmatig heeft de reconnection healing me een beetje meer in het midden gezet, wat dichter tegen mijn centrum. De rest van de dag heb ik steeds een lichtgevoel om me heen gehad, het werkt dus ook na..

Kom graag nog een keertje terug.

Harte groet,

Marco van den Brand

Afzender: Jon - zaterdag, 5 juli 2008 om 12:45
Homepage: http://www.toverstokje.nl

test

[1-10]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid