Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Teckelkennel Fan ut en Ths 

 Er staan 26 berichten in het gastenboek. 

Afzender: cindy aerts - vrijdag, 4 mei 2018 om 9:32

afgelopen zaterdag afgereisd naar groningen om onze pup te bewonderen.wat een lieve mensen,wat een gastvrijheid.heel fijn en hartverwarmend om te zien hoe hun met hun teckels omgaan.En bovenal,wat zijn wij blij en dolverliefd op onze pup.het aftellen is begonnen,op 19 mei mogen wij ons kindje gaan halen.

Afzender: Cindy - zaterdag, 21 april 2018 om 20:20

Over 1 week gaan we onze pup bewonderen,kan niet wachten,nu al op van de zenuwen.

Afzender: Lubbers - maandag, 9 januari 2017 om 21:21

Beste familie Nijholt,

We zijn trots op de kortharige dwerg choco & tan die wij sinds 2 september 2016 hebben van jullie kennel met de naam Mats. Vanaf de eerste dag is hij ontzettend lief en steken er enorm veel tijd in. We hebben een puppycursus gedaan en daar heeft hij snel en veel geleerd. Hij luistert heel goed naar de commando's die hij heeft mee gekregen daar. Ook nemen wij hem overal mee heen waardoor hij heel goed gesocialiseerd is. In huis is hij heel gehoorzaam, speelt veel en knuffelt enorm graag en heeft hij nog niets kapot gemaakt. Hij heeft veel speelgoed waar hij zich goed mee vermaakt. Als je ook ziet hoe de familie Nijholt hun kennel in orde heeft is dit een groot compliment. Al met al is alles in orde. Ook hebben we regelmatig contact met de familie wat zij enorm leuk vinden en sturen we ook foto's en filmpjes hoe hij zich ontwikkeld. Een teckel van deze kennel is door ons aan te bevelen. Wij danken de familie Nijholt voor hoe zij alles in orde hebben.
Met vriendelijke groet Ed, Anita, luna en Mats

Afzender: Margriet en Roelof - dinsdag, 27 december 2016 om 21:07

Beste familie Nijholt, Morgen wordt onze Oliver al weer 18 weken. Hij en wij ronden morgen de puppycursus af. Oliver is als dwergteckel (korthaar Choco-tan) de kleinste van de club gebleven, maar hij staat zijn mannetje in alle opzichten. Hij steelt vaak de show en was bij veel oefeningen een voorbeeld. De eerlijkheid gebied ons daarbij op te merken dat wij heel veel tijd aan Oliver besteden, zodat wij hem en hij ons begrijpt. Dat gaat perfect. Hij is niet alleen een enorme knuffelteckel, maar ook een fijne wandelaar en speelmaatje. Hij doet ons nog regelmatige verstelt staan. Snel van begrip en leergierig. Bovendien is hij altijd goed gehumeurd en kunnen we hem werkelijk overal mee naar toenemen. Wij zijn blij dat hij bij ons is, maar ook onze kinderen en kleinkinderen. Jullie hebben Oliver in de eerste 8 weken van zijn bestaan een vriendelijke en stevige fundering gegeven om uit te groeien naar de prachtige dwergteckel die hij nu is en zal blijven. Een mer dan hartelijk dank! Fijne jaarwisseling. Vriendelijke groet van Margriet, Roelof en een lik van Oliver. P.s....ook de groetjes van Dominique.

Afzender: Bert en Yvonne de Bruin - dinsdag, 30 augustus 2016 om 22:15

Vandaag is Gijs Olivier 1 jaar geworden.
Hij is uitgegroeid tot een sociale en vrolijke hond. We zijn heel erg blij met hem. Hij is ontzettend makkelijk en gaat altijd met ons mee. Hij leert snel en luistert goed.Wij zijn benieuwd hoe het met zijn broertjes en zusjes gaat.

Afzender: A. de Vries - zaterdag, 25 juni 2016 om 22:16

Mijn standaard ruwhaar teckel Sjors is inmiddels een half jaar. Wat een feest en wat een mooi hondje! Ze was al zo goed gesocialieerd toen ik haar in maart ophaalde, en dat is ook zo gebleven. Bita maakt hele fijne pups...

Afzender: Edwin en Geralda - dinsdag, 19 april 2016 om 18:07

Hallo fam Nijholt, vandaag is onze Lotje 5 jaar geworden, net als haar zusjes Dagmar en Birgit. Elke dag is een feest met onze kleine dondersteen/knuffelkont in huis. Leuk om te lezen dat al jullie pups hetzelfde lieve sociale karakter hebben. Dikke knuf voor Dagmar en Birgit.Edwin en Geralda

Afzender: Meiny Blekkenhorst - zaterdag, 12 maart 2016 om 8:48

Beste familie Nijholt, 29 febr mochten we onze pup Josje ophalen. Ze is nog maar kort bij ons, maar ze heeft haar plekje al gevonden bij ons. Het gaat heel goed met onze andere teckels. Daar zijn we heel blij mee. Ze heeft zelf haar plekje veroverd, daar hebben wij niets aan gedaan. Het is een sociaal hondje. Ook 'nachts in de bench gaat heel goed. Ze is dan zindelijk en piept niet. Ook overdag gaat het met de zindelijkheid steeds beter. Wat zijn ze blij met haar! Een echte hartenbreker en dondersteen. Aan alles kun je zien dat ze een goede start heeft gehad bij jullie. Bedankt!!

Afzender: eva - vrijdag, 4 maart 2016 om 18:34

Hoi! Even een kort berichtje. Joep is alweer bijna een half jaar! Wat gaat het snel.Het gaat erg goed. Het wandelen gaat nu goed. Behalve bij slecht weer ;). Hij geniet van de kindjes en ook onze kat vindt hij een groot succes. Naar het strand en het bos zijn favoriete plekken. Heerlijk speuren op zoek naar..van alles! Wij zijn benieuwd hoe het met zijn broertjes gaat. Ben benieuwd hoe die er nu uitzien (vacht, grootte enz.). Joep (Wodan) heeft twee broertjes. Geboren in september. Groetjes Eva

Afzender: Bert en Yvonne de Bruin - vrijdag, 26 februari 2016 om 19:29

Beste Fam. Nijholt,
Volgende week is onze Gijs (Olivier) een half jaar. Wij zijn ontzettend blij met hem. Hij is een vrolijke lieve en enthousiaste teckel. Hij is nog niet zo groot geworden hij weegt nu 3300 gram , maar hij heeft nog even de tijd. Zijn haar wordt steeds ruwer en langer. Iedere zondag gaan we met hem op les.

[1-10] [11-20] [21-26]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid