Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Sprookjeswol 

 Er staan 36 berichten in het gastenboek. 

Afzender: gerda - maandag, 9 juli 2018 om 11:13

Hoi Gemma! Wat ben jij goed bezig, zeg! mooie website! en prachtige wandkleden. Jammer dat je nu zo weg woont, maar misschien kom je nog een keer met je mooie kunstwerken naar Drenthe? lieve groetjes Gerda (Gasselte)

Afzender: grieteke briek - woensdag, 24 mei 2017 om 22:08

Hallo Gemma,
Geef je nog altijd cursussen Gemma en hoe gaat het met je? Trouwens ik heb een vraag over een wandkleed waar ik mee bezig ben. het is een kleed voor mijn nichtje, ze wordt binnenkort 1 jaar. Dan wil ik het haar graag geven. Het wordt een prachtig kleed mede dank zij jou. Het is een rond wandkleed met de lentekindertjes die uit het holletje komen met de lentefee. Het kleed is af maar ik weet niet meer hoe ik het kleed op de ronde houten plank moet bevestigen en hoe de rand er dan omheen moet. Het is vast eenvoudig maar ik kom er niet uit.Zou je mij dat kunnen mailen? Alvast heel erg bedankt voor de moeite.
Met hartelijke groeten van Grieteke Briek

Afzender: Marlie Maessen - woensdag, 22 maart 2017 om 12:40

Het is iedere keer weer genieten als ik de kamer in kom
Daar staat de lentefee samen met haar kindertjes op de kast. Heb geen kleine kinderen of kleinkinderen maar mijn kleine kind geniet intens van dit moois. Dank je wel Gemma dat je dit ooit voor mij hebt gemaakt. Alles dat je maakt is prachtig en liefdevol gemaakt. Wens ieder een mooi lente toe. Marlie

Afzender: Carola van der Burg - donderdag, 17 november 2016 om 9:26

Hallo Gemma,
Geef je nog cursussen, zou zo graag een sinterklaaswandkleed maken.
Groetjes, Carola

Afzender: Jannie van Noorden - vrijdag, 4 maart 2016 om 14:21

Hallo Gemma,
Wat heb ik nog altijd een plezier dat ik jouw werk ooit ontdekt heb in Drenthe. Iedere kabouter maakt mij heel gelukkig. Ik geniet nog iedere dag van jouw kunstwerken en ik hoop dat je nog heel lang door gaat. Zou graag weer wat bij je willen bestellen.
ik heb net jouw werk bekeken met mijn dochter Laurette
Hartelijke groeten
Jannie uit Landsmeer

Afzender: jose saalbrink - dinsdag, 30 december 2014 om 15:00

Beste Gemma,

van |Miek Staak heb ik je site gekregen en zij heeft je gevraagd of je in het ziekenhuis tergooi op het laboratorium zou willen exposeren.
Ik begrijp van haar dat je een keer komt kijken.
Misschien is het handig dat je eerst even belt dan kunnen we elkaar treffen.
T 088 7535180 (ma. afwezig)

Afzender: Grieteke Briek - vrijdag, 18 oktober 2013 om 22:25

Hallo Gemma, Hoe is het met je? Ben je al gewend in je nieuwe huis? Ik zou graag nog een wandkleed willen maken, doe je alleen nog cursussen in Lelystad en Oosterstreek? Begin je ook weer cursussen in je eigen atelier? Groetjes van Grieteke

Afzender: Blanka Rutgers-Boontjes - zondag, 30 december 2012 om 14:50

Hai Gemma

Jammer dat je mijn achter achter buurvrouw niet meer bent. Ik geniet nog elke dag van je prachtige wandkleed van wol die bij ons in de hal hangt. Rond 5 december haal ik Sint en z'n pieten weer van zolder. Nu staat de kerststal nog bij ons op tafel. Ik krijg nog steeds hele leuke reactie hierop.

Alle goeds voor 2013 !!

Groeten aan Joris, Eva, kleinkinderen en de rest van de familie die nu lekker dichtbij woont.

groet Blanka

Afzender: Lisette - dinsdag, 4 december 2012 om 12:44

Dag Gemma,
Het is al weer bij 20 jaar geleden dat ik in Bussum seizoen wandkleden heb gemaakt. Indien er in 2013 weer een workshop in de buurt van het gooi is zou ik dat graag horen. Kom ik weer leuk meedoen met mijn schoondochter.
Vr. Gr. Lisette

Afzender: marineke - woensdag, 24 november 2010 om 18:52
Homepage: http://www.marineke.nl

Hai Gemma, voor het eerst je website bezocht, heel erg leuk, je werkplaats ook prettig en je maakt mooie dingen. Sterkte met alles, tot ziens

[1-10] [11-20] [21-30] [31-36]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid