Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Gastenboek ecclesiadei.nl 

 Er staan 27 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anastasia - dinsdag, 8 januari 2019 om 13:27
Homepage: http://v.ht/PKwR#852836041

Op zoek naar een eenzame passieve man, een man voor een geheime ontmoeting of voor consistentie of een serieuze relatie, vrouwelijk liefdevolle lingerie of die het wil proberen met alle gevolgen van dien! Je moet gezond, schoon, zelfvoorzienend zijn, zonder materiele en financiele problemen!

Afzender: Peter Stornebrink - maandag, 8 april 2013 om 16:57
Homepage: http://latinmassvictoria.com/

Hier in Victoria, aan de westkust van Canada, hebben wij weekelijks een Traditionele Latijnse Mis op Zondag en Vrijdag en enige andere plechtige feestdagen van het jaar. Onze pastoor komt oorspronkelijk uit Hongarije en draagt een keer per maand een Novus Ordo Mis op in de Hongaarse taal. Hij is een gepensioneerde aalmoezenier. De Zondaagse H. Mis wordt door ongeveer vijftig mensen bijgewoond.Canadezen van Nederlandse oorsprong zijn zeer actief in de "Pro-Life" beweging in Canada.Voor meer informative zie onze "web site": http://latinmassvictoria.com/

Afzender: marian rimmelzwaan - maandag, 30 januari 2012 om 23:49

Gefeliciteerd met deze prachtige informatieve site. Jammer dat de lijst nog niet volledig is bijgewerkt in welke plaatsen nog meer de Tridentijnse H.Missen in Nederland worden opgedragen worden. Gods zegen zij met U.

Afzender: Tomaso A. Figallo - donderdag, 25 augustus 2011 om 11:13

Even if it is difficult for me to read and understand your language (German and English offer me some help) I would like to thank you for what you are doing and hope you will succeed in your work.
Best regards.

Afzender: Ricco - dinsdag, 13 april 2010 om 12:52
Homepage: http://www.lachspot.nl

God zijt met ons alle

Afzender: Aceline Poirier - zondag, 11 april 2010 om 19:31
Homepage: http://www.netvibes.com/accutane

Gefeliciteerd met jullie website!
Ik was ook erg blij met de Nederlandse vertaling van de tekst van de Tridentijnse Mis.

Afzender: Dina Rekyes - dinsdag, 9 maart 2010 om 22:09
Homepage: http://www.netvibes.com/gardasil

Dank voor jullie mooie, en zeer informatieve site.

Afzender: Kerry Blackhall - woensdag, 21 oktober 2009 om 9:44

Ik ben in Nederland opgegroeid in a katholiek gezin maar verliet de kerk in de jaren zeventig. Regelmatig geprobeerd terug te keren maar voelde me niet thuis tot ik in Nieuw Zeeland een tridente mis bijwoonde. Ik ben geheel teruggekeerd tot mijn geloof en ben daar zeer dankbaar voor. Ik woon dichtbij Mount Saint Mary's church waar Father Meuli op 83-jarige leeftijd nog steeds 16 missen per week doet. Aanbidding van het Sacrament gebeurt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week en dit al meer dan 10 jaar. Het is fijn te lezen dat ook in Nederland de traditionele mis nog steeds bestaat. Ik wens u veel sterkte en houdt u in mijn gebeden.

Afzender: H J Vanhommerig - vrijdag, 19 juni 2009 om 23:14

L.S./A.M.Bedankt voor heldere artikel ir.Oostveen in KN van vorige week (week 24).
m.vr.gr. hjv

Afzender: Alina Bonen ofs - donderdag, 9 april 2009 om 13:30
Homepage: http://credimus.nl

Ik ben in 2002 na een lange zoektocht opgenomen in de Katholieke Kerk. Onderweg maakte ik kennis met Franciscus en Clara van Assisi. Zij hadden een grote voorliefde en devotie voor de H. Eucharistie. In mijn parochie is dat ver te zoeken....

Jarenlang heb ik mij een eenling, een fossiel, een uitzondering gevoeld. Tot ik ergens in 2006 of 2007 hoorde van de Willibrordus in Utrecht. Daar vond ik iets terug van het onzag dat God mijzelf heeft geopenbaard en dat mij tot mijn zoektocht aanzette. Helaas was pater Kotte niet geheel legaal bezig; iets wat noch Franciscus noch Clara goed zouden hebben gekeurd.

Toen kwam ik via dezelfde mensen op het spoor van de Agnes in Amsterdam en de Tridentijnse ritus. Het was of mijn ogen open gingen. Alsof ik eindelijk datgene gevonden had, wat ik zocht. En....ik was niet alleen!

Helaas ligt Amsterdam voor mij als Drent niet naast de deur, maar ik kom zo vaak ik kan. Ook heb ik een aantal goede gewoontes "meegenomen" naar de NOM mis in mijn eigen parochie: manilla, knielend bidden en knielend OLH op de tong ontvangen.

In het begin wekte dit wrevel op en heeft men mijn pastoor er heftig op aangevallen. Nu worden de reacties minder, maar toch kerk ik liever in Groningen, waar er meer dezelfde opvattingen op na houden en ik minder opval.

Ik hoop dan ook met dit groepje minstens 1x per maand een TLM af te dwingen.

En ik ben erg dankbaar voor deze webstek en voor de makers ervan dat we een gemeenschap vormen, die zich het ontkennen van Christus' tegenwoordigheid in Zijn Lichaam en Bloed niet laat aanpraten door de NOM!

Veel zegen en alle goeds gewenst en see you in Paris!

Alina.

[1-10] [11-20] [21-27]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid