Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Rob Hoeke 

 Er staan 38 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Pieter Kei - vrijdag, 24 februari 2017 om 14:45

Dippie gehad, maar dan weer een paar nummers van Rob draaien en dan komt het allemaal weer goed!

Afzender: Pieter Kei - zaterdag, 2 juli 2016 om 11:28

Ik heb gewoon nog even de behoefte om nog een keer de waardering voor Rob uit te spreken. Gisterenavond heel veel nummers van Rob afgespeeld. Ik word daar weer super happy van, thanks man!

Afzender: Harry Rogge - zondag, 8 november 2015 om 14:32
Homepage: http://www.harryrogge.eu

Vandaag lees ik een leuke column van Eva over haar vader in vkmagazine. He dacht ik dat moet Rob Hoeke zijn. Ooit zag ik hem op een schoolconcert als tiener meen ik. Vaders en muziek. Tell me... Net een paar honderd jazz cd's van mijn overleden vader in mijn verzameling geplaatst. Rob zat daar niet bij maar niettemin..... Muziek!

Afzender: Ben Jager - donderdag, 30 april 2015 om 15:46

Mijn vader had vroeger de elpee Boogie Hoogie (uit 1964) die ik regelmatig "leende". In feite was het de enige fatsoenlijke plaat die hij had (althans, dat vond ik toen). Eindelijk heb ik hem gevonden op CD en nu geniet ik weer.

Afzender: Pieter Kei - zaterdag, 7 maart 2015 om 12:39
Homepage: http://pietkei.nl

Als je over Rob Hoeke praat dan praat je over een inspirator, een man die in iedere aanslag z'n gevoel legde. Nog dagelijks draai ik een nummer ban Rob en z'n band. Er wordt gezegd dat Rob niet een top pianist was, ik stel dat hij dat wel was, zijn inzet en enorme drive om alles uit de witte en zwarte toetsen te halen was opzwepend en tegelijk fantastisch. Dank voor al je inspiratie en muziek waarbij ik mij, zelfs vandaag nog, altijd happy voel!

Afzender: Ad van den Heuvel - donderdag, 11 september 2014 om 14:21
Homepage: http://www.everyoneweb.com/sixties

in de 60er jaren volop genoten van de muziek van Rob Hoeke,de band waarmee ik optrok hadden het nummer Margio op hun repertoire.Heb uit eerbetoon in het menu een special gemaakt voor Nederlandse artiesten die enigszins in de vergetelheid zijn geraakt.In het menu "Ned.artiest vd maand"kan je het vinden.bedankt voor de mooie muziek Rob.

Afzender: Jelle Edelenbosch - maandag, 20 mei 2013 om 16:07

Met dank aan Facebook en vooral Ruben ben ik terug in de tijd gegaan. Ooit groot fan van Rob Hoeke. Door de komst van The Who was dat weggezakt, maar inmiddels herontdek ik de muziek van Rob. Geweldig. Jammer dat ik hem nooit heb ontmoet. In zijn muziek leeft hij voort. Bedankt Rob

Afzender: ton van der voort - donderdag, 25 april 2013 om 22:30

3 maanden geleden met de dochter van Rob in amsterdam tov centraal een borrel gedronken onverwacht wist niet dat het zijn dochter was ben Rob nog wat schuldig en probeerd via haar in contact te komen met Selien heb misschien niet mijn juiste mail door gegeven bij deze . ps drinking on my bed is mijn favoriet

Afzender: Andree Siemonsma - donderdag, 25 april 2013 om 15:47

Kan iemand mij helpen aan gitaar akkoorden van drinken on my bedAlvast bedankt 60 fan

Afzender: Ab - woensdag, 30 januari 2013 om 14:05

Goh..Rob Hoeke...Verschillende lp's van Rob gekocht destijds. Ik was een grote fan van hem. De laatste keer dat ik Rob heb zien spelen was in Rotterdam, buiten in de oude haven. Rob was toen al ziek, was vervelend om te zien. Maar spelen alsof hem niets hinderde.
Grandioos. Veel te vroeg van ons heen gegaan.
Ik ben nu 66 en geniet er nog steeds van.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-38]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid