Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek De Kasteellopers 

 Er staan 105 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Grant Alex - zaterdag, 17 maart 2018 om 9:34

Hoi,vermijd zwendel, heb je een lening nodig? We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke kredieten / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 2%. Onze investeerders financieren ook projecten, voor meer informatie over het leenaanbod, neem contact met ons op via e-mail: kivafllc@gmail.comalleen voor serieuze kredietnemers.Grant AlexLening aanbieding (gegarandeerd)

Afzender: Kasteellopers - dinsdag, 18 oktober 2016 om 0:04

Beste Valerie en Kurt,
je opmerking over de bevoorrading bij de aankomst is terecht. We zullen hier zeker en vast rekening mee houden. Appels en bananen waren er wel, maar misschien even niet op het moment dat jullie arriveerden?
Voor de uitslagen: misschien helpt het om de pagina te refreshen?

Beste Jack,
we betreuren het ten zeerste, maar er is blijkbaar iets mis gelopen bij de tijdsregistratie. Dit is de eerste keer dat dit ons overkomt en we zullen alles doen opdat dit geen tweede keer gebeurt. Onze excuses!

We hopen dat jullie ondanks de mankementen toch genoten hebben en wensen jullie een dikke proficat met jullie prestatie op het pittige parcours!

Afzender: Vangampelaere Valerie - donderdag, 13 oktober 2016 om 9:56
Homepage: http://www.vangampelaere.be/valerie

Mijn vriend en ik hebben zondag, 09/10/2016, meegelopen aan de monumenten-trail-loop. Ik heb een vraag en een opmerking maar eerst en vooral wil ik jullie meedelen dat het qua parcours en organisatie een heel leuke ervaring was. Echt een mooi, rustig parcours. Mijn opmerking ... als je bij de bevoorradingen keuze had had uit al dat "lekkers" (peperkoek, zoutjes, cola, ...), waarom kon dat ook niet aan de finish? Daar hadden we alleen maar water. Had toch eigenlijk ook wat peperkoek, cola of banaan gekregen.
Mijn vraag ... ik kan de uitslagen van 2016 niet zien, ondanks ik op de link hier links klik :-(

Met sportieve groeten,
Valerie en Kurt

Afzender: Jack Peeters - maandag, 10 oktober 2016 om 8:35

Beste, er staan geen tijden in de uitslag van de 19 en 42 km????

Afzender: paul van hiel - zondag, 21 september 2014 om 20:44
Homepage: http://marathonfreak.wordpress.com/

Mijn eerste marathon (dit weekend) was een groot succes !!! Proficiat aan Louis voor zijn 200ste marathon en het hele team die ons een onvergetelijke dag bezorgde,
Paul & Deborah

Afzender: Peter Geldhof - zondag, 21 september 2014 om 9:18

Dit was mijn eerste marathon. Ik dank jullie voor de goede organisatie en aangename sfeer. Ik zal deze dag nooit vergeten. Het landschap en het weer waren op deze dag ook mooie extra's. En inderdaad, een prachtig mooi kasteel.(21/09/2014)

Afzender: Michel Kerstens - zondag, 22 september 2013 om 10:17

Beste organisatieteam,

Reeds verschillende jaren ben ik een enthousiast deelnemer aan de Monumentenloop. Langs deze weg wil ik jullie proficiat wensen voor het perfect verloop van deze loop al die jaren.

Eén klein detail wil ik toch vermelden. In de uitslagenlijst zit een klein foutje. In de openingspagina staat in de editie van 2013 bij de dames op de 28km op de 2e plaats Elly Kerstens in 2u 08'00" niet vermeld. Kunt u dat eens nazien aub.

met sportieve groeten,

Michel Kerstens

Afzender: Jef Van Duppen - maandag, 16 september 2013 om 20:40

Waar kan ik de uitslag vinden van de monumentenloop 28km van 2013?

Afzender: Juan Vandenweghe - donderdag, 20 september 2012 om 19:18
Homepage: http://www.dapalo.be

Hallo,

Met 2 vrienden was ik dit weekend afgezakt uit West-Vlaanderen om deel te nemen aan de "Biermarathon". Nadat we vorig jaar meegelopen hadden in de Médoc-marathon lag de lat redelijk hoog, maar het prachtige parcours en de lekkere bevoorradingen maakten er een topdagje Kempen van!! En een speciale dank voor de supporters die een illegale drankpost hebben opgezet! ;-) We hopen dat er bij de volgende editie een veelvoud van deelnemers aan de start staan, want dit was het enige minpuntje aan de wedstrijd! Louiske, we hopen dat je in uw opzet slaagt en tot binnen 2 jaar! Groeten, Kei Dust

Afzender: Dirk Vissers - woensdag, 19 september 2012 om 20:50
Homepage: http://dirkvissers.weebly.com

Aan alle gastenboek berichten : Dank je wel ! Ondanks een paar schoonheidsfoutjes werd het inderdaad een prachtige dag ! Ook ik wil nog eens iedereen bedanken die van ver of dichtbij betrokken is/was bij onze organisatie, nen dikke merci! Ook aan alle lopers: PROFICIAT en mooi gedaan ! Groetjes vanwege Dirk Vissers; speaker en medeorganisator

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-105]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid