Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek van DIERENRECHT vzw 

 Er staan 362 berichten in het gastenboek. 

Afzender: simoens maurice - vrijdag, 15 januari 2016 om 11:44

Mooi iniatief van jullie om de dieen te helpen,mijn vrouw en ik doen alle dagen wat we kunnen om dierenleed deze wereld uittehelpen,helaas wordt men elke dag opnieuw geconfroteerd met deze,ik zond jullie mail in verband met 2 paarden zonder enige vorm echte shuring te staden-reken richting houthulst langs grote baan,wat moeten die dieren afzien in dit barre weer,ik ging vandaag wat brood,appels en wortelen,deze met wit is waarschijnlijk de baas van de twee want hij wil alles voor hem,echt prachtpaarden,maar de omstandigheden

Afzender: Follebout Brigitte - maandag, 21 december 2015 om 10:58

IN DE KLEINE VELDSTRAAT IN STADEN IS EEN CAVALIERTJE GESIGNALEERD: BLENHEIM (wit met ros) MET GECOUPEERDE STAART
Het doolt er al drie weken rond, niemand kan het pakken.

Afzender: Laetiziaa - maandag, 20 juli 2015 om 0:16
Homepage: http://www.facebook.com/MaxiDeHulpHond

Hier staan we te wachten op de bus die maar niet kwam.

Eenmaal op de bus begon er al wat narigheid met een man. Hij vroeg of dit nu echt nodig is dat deze hond mee gaat op de bus. Vrouwtje zei vriendelijk terug ja meneer dit is echt nodig deze hond is voor mij een grote steun en hulp. Waarop meneer antwoordde betaal dan een assistent he wat kan zo een hond nu van waarde hebben. Heel veel meneer. De man luisterde niet meer en liep naar de chauffeur met het volgende: meneer de chauffeur als je mevrouw en haar hond niet van de bus doet ga ik naar u baas en leg dit alles eens mooi aan hem uit. De chauffeur antwoordde mevrouw en de hond hebben even veel recht om hier te zijn als jij. De man begon geweldig wat tegen mijn rolwagen te duwen om mij van de bus te krijgen. Toen dit niet ging vond meneer het leuk om op de staart van Maxi te gaan staan. Uiteindelijk kwam de chauffeur mij helpen en heeft man van bus gezet.

Daarvoor nog eens deel en volg ons mensen dit kan zo niet meer.

Afzender: Marie leen en Marc - maandag, 1 september 2014 om 10:33

Hartelijk dank en in het bijzonder aan de heer Johan Blomme voor de inzet, dag en nacht om dieren te redden uit de hel.Wij zijn blij jou ook in het echt eens te hebben mogen ontmoeten!

Afzender: Sandra De Cauwer - maandag, 14 juli 2014 om 12:54

Ik ben heel zwaar onder de indruk van de steun, hulp en gedrevenheid die de voorzitter getoond heeft in mijn probleem. Eind goed al goed door de hulp van Johan Blomme !!!!!

Afzender: Meldpunt Schadelijk Gelui - woensdag, 18 juni 2014 om 17:12
Homepage: http://www.pieptonen.nl

Apparaatjes die met een schel geluid katten uit de tuin verjagen, blijken niet alleen katten op afstand te houden, maar ook mensen. Er zijn steeds meer klachten te horen over de apparaten die 140 decibel geluid produceren en een bereik van wel 1500m2 kunnen hebben. Of het schadelijk is voor katten- en mensenoren is nog niet goed uitgezocht. Wel klagen veel mensen over hoofdpijn, oorpijn en oorsuizingen. In BelgiŽ zijn apparaten als Mosquito's verboden gesteld. Het meldpunt schadelijk geluid heeft alle KNO artsen hierover geprobeerd te informeren. De reacties die zij ontvangen hebben is dat een geluid van 140 decibel schadelijk is en een gehoorschade oplevert. Heeft u hier ook ervaring in? Laat het weten! Surft u naar www.pieptonen.nl . Het meldpunt kunt u bereiken op telefoon: 0031649 13 77 77.

Afzender: Meldpunt Schadelijk Gelui - vrijdag, 21 maart 2014 om 20:06
Homepage: http://www.pieptonen.nl

Steeds meer bladen adverteren met een kattenverjager. Dit is een klein kastje waarop een luidspreker zit dat hard piept. Veelal word het geluid geactiveerd door een sensor. Dit geluid doet nogal een pijn aan je gehoor en zorgt o.a. voor oorsuizingen (tinnitus), hoofdpijn en oorpijn. Meldpunt Schadelijk Geluid zoekt mensen die soortgelijke ervaringen hebben met deze toestellen. Veel kattenverjagers werken met hoogfrequent geluid dat hoorbaar is voor de mensen. Het volume kan wel 140 decibel afgeven wat schadelijk is voor het gehoor.

Het meldpunt kunt u bereiken via http://www.pieptonen.nl

Afzender: chantal - donderdag, 2 januari 2014 om 14:17

Betaan er nog mensen met integriteit? De mensen jagen achter geld, hun vacht, dierenproeven, je zou moeten weten wat wij niet weten, is enorm!

Afzender: chantal - donderdag, 2 januari 2014 om 13:33

Met geldbeluste dierenartsen ben je niks, ik kan het weten!

Afzender: chantal - donderdag, 2 januari 2014 om 13:26

je mag zoveel schrijven als je wil, niemand zal iets doen, leven in een materiele wereld, geld het belangrijkste terwijl ze zelf niet gelukkig zijn

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid