Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek v.d. Ramonjahoeve Duitse Herders 

 Er staan 50 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Cees & Margriet van Duin - maandag, 6 februari 2012 om 21:04

Hallo Jan,Leuk je weer even gesproken te hebben over jouw en onze honden. Renske is uitgegroeid tot een "pittig wijfie" die niet het kaas van haar brood laat eten. Eentje met karakter en zoooooooooooooooo lief. Zoals beloofd heb ik je wat foto's gestuurd. Mocht je nog een mooie foto van Quinta, Malou en Bas hebben, we houden ons aanbevolen.Heel veel groetjes,Cees & Margriet van Duin

Afzender: jos - donderdag, 19 januari 2012 om 11:46
Homepage: http://www.kieseenuitje.nl

Wat kijkt die hond ondeugend, met dat koppie schuin. leuke foto!

Afzender: yvonne te meij - zondag, 27 maart 2011 om 23:01

Ha JanEven een klein bericht van ons, Yvonne en Jeube uit Herkenbosch, hij was de enige reu uit het nest 2009. Ik heb Jeube met Bart (mij ex) bij je gekocht.Sindsdien is er veel gebeurd. Bart en ik zijn nog heel goede vrienden, maar niet meer samen.Jeube en ik zijn de allerbeste maatjes. Hij heeft inmiddels 3 jaar geleden het hart gestolen van Leo, mij nieuwe partner.Jeube is een erg mooie hond geworden. We zijn blij, trots en gelukkig met hem.Het is een watje.....maar dat helpt wel. Inmiddels heb ik in de weekends een hondenschool, dus het virus is verder gekropen.Mocht je weer een mooi nestje willen fokken dan horen we het graag.Over een tijdje gaan we ons bezinnen op een 2e hond. En omdat Jeube Quint van de Ramonjahoeve ons hart gestolen heeft....je snapt het al. Karakter is voor ons belangrijk en jouw Quinta is voor ons nog steeds en voorbeeld.Hoop dat alles goed met je is, lieve groeten uit LimburgYvonne

Afzender: Elisabeth DeWaal - zaterdag, 25 september 2010 om 5:24

Greetings from Beppie & Family in Canada. I really enjoyed your website

Afzender: cisca - woensdag, 12 augustus 2009 om 21:43
Homepage: http://www,vanhamingahoeve.nl

Hallo Jan

Nou je mag trots zijn op Quinta en je puppen hoor, een geweldig mooi nestje Jan, ik vind het leuk dat ik ze al heb gezien en ze zijn leukkkkkkk groetjes Cisca

Afzender: Paul en Marjolein Klink - dinsdag, 28 juli 2009 om 11:06

Hoi Jan,

Wat zijn ze weer leuk de 6 "meiden" van Quinta. Ook nu laat ze zien wat een lieve moeder ze is. Uit ervaring, onze hond Zoé is uit het nest van 2006, zijn we ervan overtuigd dat hele fijne honden zullen worden. Vanaf dag 1 worden ze met liefde en ervaring door jou en moeder Quinta verzorgd.
groetjes Paul, Marjolein en natuurlijk Zoe.

Afzender: Astrid van der Berg - zaterdag, 25 juli 2009 om 21:43

Hey Jan,

jij hebt mooie foto's van de pups geplaatst. We kijken uit naar ons volgende weer zien na de vakantie!!!

Groetjes,

Jac Astrid Kevin & Désirée

Afzender: Ina Vos - donderdag, 23 juli 2009 om 20:45

Omdat ik op zoek ben naar een mooie Duitse Herderpup kwam ik via via op Uw site terecht, dus vandaar mijn vraag:is er nog pup te koop? In afwachting van Uw reactie, met vriendelijke groeten: Ina Vos

Afzender: LL - woensdag, 15 juli 2009 om 23:04

Hé die Jan,

dat ziet er allemaal weer prachtig uit.
6 dames (-: Wat wil je nog meer......
We komen ze gauw bewonderen!!

gr. norbert, noah en ellen

Afzender: Timia Jacobs - dinsdag, 14 juli 2009 om 14:39

Hallo Jan,

Gefeliciteerd met de pups!
Veel plezier met ze.

Groetjes Timia uit Zevenaar

Afzender: Saskia - maandag, 13 juli 2009 om 23:33
Homepage: http://www.vdswiepdrift.nl

Jee Jan,
6 dikke meiden! Gefeliciteerd hoor!
Daar kun je volgende week al mee naar de puppycursus!!

Groetjes van de echte hollanders uit Zutphen..
(7 mooie slanke moka pups)

Afzender: Hilde van Lent - vrijdag, 26 juni 2009 om 11:58

Heeey Jan,

Zat toevallig op jou site te kijken en zag dat er weer pups aan zitten te komen,spannend hoor.
Hoe gaat het verder aan die kant?? Ik woon weer in de buurt!!! Woon sinds 4 maanden in Gendt.
Hopelijk hoor ik snel van je,kunnen we ff bijkletsen.

Liefs Hilde

Afzender: LL - zaterdag, 31 mei 2008 om 21:28

Hé Jan,

waar blijven de verse foto's!!

gr. Ellen

Afzender: Yasco - dinsdag, 6 mei 2008 om 17:06

Hey broertje Bas, hoe gaat ie? Hier alles goed! Kom je snel een keertje bij mij spelen?

Lik,

Yasco

Afzender: Yasco Rik - maandag, 7 april 2008 om 13:05

Hoi Mama en Jan,

Hoe gaat het bij jullie? Hier heel goed! De bench vind ik nu zo leuk dat ik er soms uit mijn zelf lekker in ga liggen. Hihi, dat hadden mijn baasjes een week geleden niet gedacht.

Verder plas en poep ik meestal buiten. Alleen als het regent heb ik geen zin om het buiten te doen. Laatst was er ook een mevrouw met een klein kindje en een hond bij ons op bezoek. Eerst vond ik die hond een beetje eng, maar toen ik zag hoe lief hij voor me was ging ik lekker met hem spelen. Later ging ik hem ook nog even pesten, want zijn staart zag er zo lekker uit!!

Vanmiddag met de sirene zat ik in mijn bench en ik bleef lekker liggen zonder te blaffen. Goed van mij he?! Oja, de buren hebben ook een hond een hele grote. Die heeft geen staart waar ik in kan bijten. Wel jammer hoor. Hij kan ook heel hard blaffen, maar dat vind ik maar niks. Denk dat ik dat pas leuk vind als ik terug kan blaffen.

Hoe gaat het met Bas en Nohria? Baasje belt deze week op, dan gaan we elkaar weer zien!

Pootje

Afzender: Tara Anouk - zondag, 6 april 2008 om 19:30

Hoi Jan,

Gaat goed met me en ben nu alweer negen dagen in Lelystad. Ik speel lekker in de tuin en met de pantoffels van de bazin. Mag morgen voor het eerst mee naar de zaak. Zaterdag naar puppy cursus geweest en dat was helle leuk. Lig nu lekker in de bench en weet ook al hoe ik hem moet open maken.hihi..maar dat lukt niet altijd. Verder groei ik goed en kan ook al een beetje luisteren naar de baas en bazin...nou tot horens...TaRa

Afzender: ruud schoones - maandag, 31 maart 2008 om 21:07

Hallo Jan, een goede avond.
Ik wil je graag informeren over Echo hoe het met hem gaat.De terug reis heeft hij het goed gedaan,onderweg een paar keer gestopt om te laten plassen en te poepen evt.Hij deed het zeer goed.De eerste nacht heeft hij wat gepiept maar dat kan niet anders als je in eens aleen moet slapen.De tweede nacht mocht ik bij mijn maatje slapen,ik om 22.00 uur naar bed en heb geslapen tot 7.00 uur s'morgens, zonder te plassen of te poepen s'nachts.Jan ik wordt alweer een grote jongen.Ik heb het hier naar mijn zin ,2 leuke speel genoten Julia en Ian,die houden mij wel bezig.Jan maak je maar geen zorgen hier komt alles goed.Groetjes Echo en de rest van de familie.Je hoort nog van ons. Groeten uit brabant.

Afzender: Tara Anouk - zaterdag, 29 maart 2008 om 22:21

Nou net als mijn broer ook zitten janken de hele weg en de auto ff verkend wat een raar ding. Thuis ff lekker binnen geplast, maar is me nog niet gelukt om binnen te poe.... Wel leuk hoor hier mama Quinta.. Vermaak me prima niet veel geslapen vannacht maar ja me nieuwe baas lag op de bank....
Vandaag lekker buiten gespeeld en alles verkend. Ook lekker gegeten en gedronken en wel gezellie hier iedereen is lief voor mij en wil me aaien..... Nou tot horens en groetjes aan Jan ..Een pootje van Tara Anouk van de R ..

Afzender: Yasco Rik vd Ramonjahoeve - vrijdag, 28 maart 2008 om 19:39

Hallo Mama Quinta,

Ik ben nu bij mijn nieuwe baasjes. In de auto vond ik het heel spannend en heb ik veel gepiept, maar thuis ging het al veel beter. Eerst heb ik even gegeken wat er allemaal in huis stond. Daarna even met wat speeltjes gespeeld. Ook mocht ik nog in de tuin spelen. Dat was leuk joh!!

Toen ik weer binnen kwam was ik zo moe dat ik ben gaan slapen. Alleen slapen vind ik nog eng, dus ik zoek gewoon een paar voeten op waar ik naast ga liggen. Dan slaap ik goed.

Na het slapen heb ik wat gegeten en buiten een plas gedaan. Toen mijn baasjes gingen eten ben ik maar weer gaan slapen. Het is ook zo vermoeiend al die nieuwe indrukken. Toen ik wakker werd, regende het en wilde ik geen plas doen. Ik wilde snel naar binnen en daar heb ik mijn plas gedaan.

Nou zoals je ziet gaat het goed met me. Mijn baasjes hopen dat ik vannacht net zo goed slaap als vanmiddag. Maar dat vertel ik morgen wel!

Dikke poot ook voor Bas, Nohria en Sander. Ook Moka en Hatto niet vergeten hoor!!
En voor baasje Jan een grote knuffel! Hij is heel lief voor ons geweest!

Afzender: Paul en Marjolein Klink - dinsdag, 4 maart 2008 om 10:05

Hoi Jan,

Het is weer een mooi nest met een hele lieve moeder.
De "molletjes" beginnen weer vorm te krijgen.
Ze zien er schitterd uit. Uit ervaring weten we dat het, door jouwliefdevolle begeleiding stabiele hondjes zullen worden.
We komen snel weer kijken.
groetjes Paul en Marjolein en natuurlijk Zoë.

[1-20] [21-40] [41-50]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid