Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Radio Diest 

 Er staan 150 berichten in het gastenboek. 

Afzender: annie - dinsdag, 7 augustus 2018 om 9:55

Ik luister elke dag naar uw zender ; maar erger mij telkens weer aan de slechte reclame van napoleon game : Weeral shoppen en is dat niet duur ? Welke man praat zo ?

Afzender: Benny Van Rooy - vrijdag, 23 maart 2018 om 22:32

Eindelijk een radiostation dat ook eens de "vergeten" hits draait!
Kan jullie nu in Mol ook op mijn autoradio ontvangen op de 105.8 Mhz. Super en doe zo verder!!!
Weer een trouwe luisteraar erbij!!!

Afzender: Jasa SEO - dinsdag, 27 februari 2018 om 16:00
Homepage: http://seo.pointopoin.com

Ziet er goed uut!

Afzender: Karl Carey - vrijdag, 2 februari 2018 om 12:13

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.comMet spoed geld nodig? Wij helpen u verder!

Afzender: Dirk Cerkaski - woensdag, 15 november 2017 om 22:39

Ik kom regelmatig in Rillaar om familie te bezoeken. Zo heb ik kennis gemaakt met jullie radiozender. Zelf ben ik van Geel en is via de Fm frequentie jullie zender niet zuiver genoeg om te ontvangen. Maar God zij dank via streaming on line perfect te volgen! Graag even een compliment voor jullie, ik ben 44 en vind veel hits terug die ik vergeten was. Zoals deze cool for cats van Squeeze die jullie nu draaien. En waar vind je tegenwoordig nog een radiostation die durft hits uit de jaren zestig te draaien en te combineren met modernere muziek? Zelfs Radio Geel durft zich daar niet aan te wagen! tenzij voor een een uurtje of twee. Maar jullie doen dat gewoon de hele dag door! Goe bezig radio Diest ... kleine wasjes, grote wasjes ... stop maar in het wasmachien, laat maar lekker draaien! Een trouwe luisteraar erbij.

[1-5] [6-10] [11-15] [16-20] [21-25] [26-30] [31-35] [36-40] [41-45] [46-50] [51-55]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid