Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek van Paatje 

 Er staan 51 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Sjonnie - zaterdag, 26 januari 2019 om 0:10

Willy de Jong, van harte welkom op mijn website als je verhalen hebt kan je het hier kwijt dank voor je support aan ons verleden, dag Willy you make my day.....

Afzender: Willy de jong - donderdag, 24 januari 2019 om 13:45

Wat n mooie site en wat n mooie gedichten ook. Ook mijn moeder moest terug naar Nederland en heeft zich hier nooit echt thuis gevoeld. Zij had wel blanda,s als ouders maar is daar geboren en opgegroeid. Wij hebben n reis gemaakt naar Batu op zoek naar mijn roots. Indrukwekkende reis. Mijn opa is daar vermoord door de jappen 42 jaar oud. Ook mijn vader heeft moeten dienen bij de 7 dec divisie. Alles bij elkaar n hoop ellende. Ik begrijp uw gevoel van nergens bij horen. Ik heb het boek opgevangen in andijvielucht gelezen. Schandalig zoals jullie behandeld zijn destijds. Wij houden wel van Indische mensen hoor. Vriendelijke groet van de dochter van n echt Indisch voelende moeder.

Afzender: Sjonnie - dinsdag, 20 november 2018 om 11:28

Mersi boekoe Jonas.... wat is jouw verhaal...??
Greetz van Sjonnie

Afzender: Jonas - vrijdag, 16 november 2018 om 12:05

Echt goede website

Afzender: Sjonnie - donderdag, 5 juli 2018 om 10:32

Beste Gertie, Mooie tijd h in Sorong kan je Vader nog heel goed herinneren was daarna transportoff. in de VBHKAZ en jullie woonden tocht in Doorn.?? Heb nog een garagevloer gelegd. Was ik streng... ?? Hoe is het nu met jouw en je familie . ben er wel benieuwd naar En Joris Goedbloed.. allemaal mooie Herinneringen, bedankt dat je deze met mij wilt delen... het ga je heel goed..

Afzender: Gertie Baartman Iprenburg - dinsdag, 3 juli 2018 om 17:57

Was heel verrast om Uw verhalen te lezen Mijn vader en ons gezin waren ook in Sorong in die tijd. Ik herkende U en dacht dat u verpleger was maar U was chauffeur en bracht en haalde ons soms van school Toevallig ben ik een paar weken geleden Bij Joop Goedbloed en zijn vrouw op bezoek geweest. Het was heel leuk om herinneringen op te halen. Ben U nog steeds zo streng? We mochten nooit keten in de bus, truck of power. Een dierbare tijd was dat in Sorong. Wij woonden in de huizen tegen de kazerne aan. En genoten iedere morgen van het getoeter van de ochtend rituelen. Het is leuk om er aan terug te denken. Gertie Baartman Iprenburg

Afzender: Sjonnie - maandag, 4 juni 2018 om 0:46

Lucette, van Harte welkom op mijn webbie en Als je met respect grinnik... mag je rustig wat op je Fb. plaatsen immers een dag niet gegrinnik een dag je gelaatsspieren niet getraind....veel suc6666666.....Sjonnie..

Afzender: Lucette Schotel - zaterdag, 2 juni 2018 om 23:26

Elke keer grinnik ik achter mijn pc om deze site.Eigenlijk wil ik vragen of ik af en toe iets op mijn FB pagina: De Tokh Vertelt: mag zetten.Ik lees het wel. Succes met deze enige,echt INDISCHE site en verhalen.Erg leuk!

Afzender: Sjonnie - maandag, 21 mei 2018 om 1:19

Michel, kijk eens op de Geschiedenis van het Korps Mariniers daar zal je wellicht wat vinden, ik ben van 1956, dus ik kom heel wat tekort, veel succes met je zoektocht.
Met Mariniers groet John.

Afzender: Michel Bastiaans - zaterdag, 19 mei 2018 om 10:22

Goedemorgen,

Sinds lange tijd ben ik op zoek naar info over het korps wat net na 1900 in Indi gelegerd was.Mijn opa Jacques Bastiaans was ook hier gelegerd, vnl op Banda Aceh en het vml Batavia. Hij was tamboer. Ik hoop dat iemand die dit leest info heeft over die tijd.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-51]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid