Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek V C Overspel 

 Er staan 39 berichten in het gastenboek. 

Afzender: BeachSportHolland.nl - woensdag, 1 april 2009 om 1:28
Homepage: http://www.Beachsportholland.nl

Lekker beachtrainingen volgen in de zomer ....Neem eens een kijkje op onze site

www.beachsportholland.nl

Afzender: Marcel Jong - zondag, 20 april 2008 om 1:04
Homepage: http://www.volleybaltoernooi.info

Beste volleyballiefhebbers,

Er is een nieuwe en gebruiksvriendelijke website gelanceerd.

www.volleybaltoernooi.info

Met veel informatie over volleybal, volleybaltoernooien, -nieuws, -foto's, -verenigingen, etc.

Groeten,
Marcel Jong
Dutch Web Promotion

Afzender: Sander - dinsdag, 6 maart 2007 om 23:29

Goed stukje Marion, ik had dit deel van de site nog nooit bekeken

Afzender: Marion - zondag, 4 maart 2007 om 23:04

Hallo belangstellenden,
Gisteravond voor het eerst dit seizoen weer meegedaan met het Arena-toernooi. De afgevaardigden waren: Roel, Jeannet, Sander, Tjeerd en André (ex-overspel, of... een echte overspelige) en ondergetekende.
Het schema werd ter plekke gemaakt, want de belangstelling voor dit toernooi loopt helaas wat terug. Een echte poule 2 bestond niet meer, dus werden we in een soort van mix tussen 2 en 3 geplaatst. Totaal aantal teams in onze poule: 4. Helaas moesten we van alle wedstrijden er 3 tegen de uiteindelijke nummer 1 spelen, die normaal gesproken in poule 1 meespelen.
De eerste wedstrijd ging tegen Slagvaarders. We stonden een hele tijd ruim voor, maar zoals wel vaker, ze namen even de ruimte en met een miniem verschil, maar wel negatief voor ons, wonnen zij deze wedstrijd. Jammer...
De volgende wedstrijd was tegen Move. Het was een lekkere wedstrijd, waarbij we uiteindelijk met een 31-31 stand eindigden. Dit kwam tevens door een kleine aanvaring bij de tegenstander met twee spelers die over elkaar heen vielen. Dus wel ietwat onbevredigd einde. We konden direct daarna weer tegen Move spelen, en helaas... die verloren we jammerlijk. Ik weet echt niet meer wat de stand was, maar het was niet goed.
De volgende wedstrijd was tegen AFF, ons wel bekend. Het bleek dat wij ze met gemak konden hebben. Ik geloof dat de uiteindelijke stand 22-9 was, maar ook deze wedstrijd werd eerder afgebroken, want onze Tjeerd raakte geblesseerd aan z'n kuit, waarschijnlijk zweepslag. Dus voorlopig zal hij niet komen trainen, maar wordt vervolgd. Beterschap Tjeerd!
Cathy had inmiddels de gelederen versterkt, want Sander zou vroeger weggaan, maar door de blessure van Tjeerd kon Sander nog net ietsje langer blijven, maar we waren zo van slag, dat ook de laatste wedstrijd tegen Move jammerlijk verloren werd. Zo mogelijk nog erger dan de vorige keer.
We werden uiteindelijk 3e van de poule. Maar we hebben wel weer lekker gespeeld! En dan gaat het niet om de knikkers, maar om het spel. Alleen wel heel jammer van de blessure, ik hoop dat Tjeerd de volgende keer als hij kan nog wel mee wil gaan.
Marion

Afzender: Sebastiaan - maandag, 15 januari 2007 om 18:49

Ik heb ook nog een leuke spreuk voor op een tegeltje.
Namelijk: Als je ontbijt op bed wilt, slaap je maar in de keuken.

Afzender: Sebastiaan - maandag, 15 januari 2007 om 18:47

Hetwas inderdaad een succes. Ik heb misschien ook nog een dame die een keer langs komt. Maar die heeft het op het moment druk met haar werk.

Afzender: Marion - woensdag, 10 januari 2007 om 21:39

Woensdag 10 januari 2007.
Gisteravond de eerste introductie-avond gehad met 9 nieuwe adspirant leden. Het was helemaal super wat mij betreft. Het niveau was verrassend hoog en de sfeer was goed. Volgende week komen er nog een paar nieuwe leden, maar verdere nieuwkomers worden op de wachtlijst geplaatst. Wat een overweldigende belangstelling! Nogmaals dank Roel!
Ik kijk in ieder geval weer uit naar volgende week dinsdag!
Groetjes, Marion

Afzender: André - zaterdag, 6 januari 2007 om 17:12

Hoi overspelers. Allereerst voor jullie de allerbeste wensen voor een spetterend 2007. Prettig te lezen dat het stukje in de Almare van 3-1-2007 (pagina "lokaal") al aardig wat reacties heeft opgeleverd. Dat belooft wat en smaakt naar meer.
Dus dinsdag allemaal extra je best doen, zowel qua spel als ontspanning.
Tot nog eens en de groetjes van André

Afzender: Marion - zaterdag, 6 januari 2007 om 0:15

Na onze ledenactie afgelopen week hebben we tot nu toe al 6 reacties ontvangen! Er komen er in ieder geval 5 a.s. dinsdag meespelen!
We wachten nog ff af, maar misschien moeten we wel weer een wachtlijst gaan hanteren! Dat lijkt me wel wat!
Fijn weekend iedereen!
Marion

Afzender: André - donderdag, 20 april 2006 om 10:41

He he eindelijk kan ik kijken op onze website. WWW.vc-overspel.tk lukte bij mij niet, nu gaat dat beter. De foto's van rudi van vorige keer zie ik voor 't eerst. Eerlijk gezegd zijn de actiefoto's van te grote afstand genomen.De actiefoto's van mij komen niet tot hun recht! Lossen we de volgende keer op door de camera mee 't veld in te nemen. I.v.m. vertragingsfactor van de camera s.v.p.iets meer poseren tijdens de actie en naar de camera kijken.
Groetjes André
(ps kijk ook eens onder "verhalen")

[1-10] [11-20] [21-30] [31-39]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid