Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Orgelcomité Herv. kerk Wateringen 

 Er staan 30 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Nel en Jan de Waard - zondag, 7 oktober 2018 om 15:35

Gefeliciteerd met het 50 jarig Orgelcomite Wat was het jubileumconcert fantastisch met Jan en Leon.
Met vriendelijk groeten
Nel en Jan de Waard

Afzender: Ton Post - woensdag, 26 september 2018 om 10:45

Ik wil het orgelcomité feliciteren met hun 50 jarig bestaan. Zelf heb ik als secretaris en een aantal jaren als secretaris/penningmeester deel uit mogen maken van dit comité. Ik hoop dat zij nog minstens 50 jaar deze activiteiten mogen organiseren. Het draagt bij aan de culturele ontwikkeling in het Westland en daarbuiten. Door persoonlijke omstandigheden ben ik niet in de gelegenheid het jubileumconcert bij te wonen, maar wens jullie een fijn concert met een volle kerk. Hartelijke groeten van Ton Post

Afzender: Koos Geusebroek - woensdag, 22 augustus 2018 om 14:31

Beste mensen,
Het was zaterdag een fantastisch concert met André Knevel.Genoten van zijn bijzondere improvisaties. Ook de onbekende stukken lagen goed in het gehoor. Laat hem b.l.e.w. snel terugkomen. Ik had het idee dat hij het prima naar zijn zin had. Jammer dat er weinig mensen waren. Ik heb in ieder geval genoten.

Afzender: A Zwaan - donderdag, 21 juni 2018 om 12:14

Al vele jaren worden mijn vrouw en ik zeer hartelijk ontvangen met koffie op de jaarlijkse speeldag.Ook afgelopen zaterdag was het weer zo ver en mocht ik mij, onder de bezielende registraties van Jan, uitleven.Jammer dat de animo niet zo groot is. Ga er aub wel mee door anders ben ik genoodzaakt een privé afspraak te maken😜😜Veel succes met het orgelcomite en een hartelijke groet van Ineke en Ate Zwaan uit Rhenen

Afzender: Koos Geusebroek - vrijdag, 16 februari 2018 om 11:44

Sorry, het heeft lang geduurd, maar ik wil alsnog mijn complimenten geven over het prachtige jubileumconcert van Jan, Jan Peter en Leon, goed op elkaar ingespeeld en zeer de moeite waard!!! Het was een waardige avond. Het was Jan van harte gegund, hij heeft het verdient en heeft de goede gaven van onze Hemelse Vader gekregen. Ik weet dat Jan niet graag in de belangstelling staat. Verder vond ik het kerstconcert samen met Nicolien van Deursen ook heel mooi. Die twee zijn ook goed op elkaar ingespeeld. Ik heb ze ook weleens in de Waalse Kerk horen spelen. Nicolien is ook een prettige dame om mee te praten. We zijn het altijd gewend dat Jan alleen speelt, maar we mogen zeggen, geslaagd!!!

Afzender: Dukky Schreiber - zondag, 12 november 2017 om 18:10
Homepage: http://www.limoer.nl

Wat heb ik gisteravond genoten van orgel, piano en panfluitmuziek. Ontroerend soms en feestelijk!Gefeliciteerd met je jubileum Jan èn met de wel verdiende Westland Stek!

Afzender: Koos Geusebroek - dinsdag, 22 augustus 2017 om 10:19

Beste mensen,
zaterdag weer bij het concert van Jan geweest. Het was weer zeer de moeite waard. Fijn om er altijd te zijn en de warme gezelligheid die er is voor en na afloop van het concert. Ik kom graag in Wateringen en het orgel klinkt ook geweldig. Op naar het jubileumconcert. Graag zou ik weer eens Psalm 25 van Willem Hendrik Zwart willen horen!!!

Afzender: Minne Veldman - vrijdag, 11 november 2016 om 14:30

Dank voor de reactie! Fijn dat er zo genoten is.
Ik heb ook genoten. Mooi en fijn orgel daar in Wateringen. Ik zou graag nog eens terugkomen.

Afzender: Fred Hazelaar - zaterdag, 5 november 2016 om 12:27

22 oktober bij Minne Veldman geweest in Wateringen.
Super avond prachtig orgelspel vol vuur.
Mooie registratie!

Afzender: Aad van der Meer - maandag, 24 oktober 2016 om 17:21
Homepage: http://www.dehoutkachelfarm.nl

Zaterdag 22 oktober het concert van Minne Veldman bijgewoond. Een uitstekend organist die muziek weet te maken. Geen orgelshow maar echt orgelmuziek. Wij hebben genoten van dit concert met een veelzijdig programma. Zeker voor herhaling vatbaar.

[1-10] [11-20] [21-30]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid