Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek www.lanzarote-info.nl 

 Er staan 115 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Femke - maandag, 2 december 2019 om 2:21
Homepage: http://www.zuid-amerika.net

Wij gaan altijd naar Lanzarote Park, dat is in Playa Blanca, het is daar echt zooo gaaf!

Afzender: Hendrix - zondag, 27 oktober 2013 om 10:42

Ik ben al 5 maal in Lanzarote geweest altijd al fantastisch geweest

Afzender: Fieke - maandag, 9 juli 2012 om 22:21

Hallo,

Ik ben aan het kijken voor een vakantie op Lanzarote en dan in de plaats Puerto del Carmen. Kunt u mij misschien vertellen hoe duur het 'leven' hier is? Wat betaal je zo ongeveer voor eten en drinken en uitgaan? Alvast bedankt voor de reactie!

Afzender: carin - woensdag, 20 juli 2011 om 11:41

jammer dat je hier niet op berichten van voorgangers kunt reageren, en dat je niet kunt zien wat de reactie is van de webmaster. Het zou leuker zijn als het hier wat interactiever zou zijn, op die manier komen er nog meer ervaringen op de site. Ik ben zelf in December afgelopen jaar in Playa Blanca geweest. Heerlijk weer, zwemmen tussen de kerstbomen een bijzondere ervaring en in september gaan we weer. Hopelijk wordt het wat interacteiver !!gr. carin

Commentaar van de webmaster:

Hallo carin, Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten. Het reageren op andere berichten is helaas niet mogelijk omdat dit echt bedoeld is als gastenboek en niet als forum of prikbord. Zoals je ziet reageer ik zo nu en dan wel op berichten in het gastenboek maar wil je echt wat vragen, stuur dan een berichtje per mail naar webmaster@lanzarote-info.nl. Voor een prikbord over Lanzarote wil ik je graag verwijzen naar http://lanzarote.startpagina.nl/prikbord/ waar je naar harte lust jouw reacties kunt posten ;-) Groeten, René webmaster Lanzarote-info.nl

Afzender: Inge - woensdag, 6 juli 2011 om 9:47

beste, Wij willen graag naar Lanzarote en Tenerife gaan.
Hoe zit het met de ferry's? Is dat te doen? Kan je ter plaatse nog tickets aankopen (in het hoogseizoen) of kan je dat beter van te voren boeken. Hoe lang doet de ferry erover van Lanzarote naar Tenerife?

Alvast bedankt,
Inge

Commentaar van de webmaster:

Hallo Inge, Jammer dat je geen mailadres hebt vermeld dan had ik je persoonlijk een antwoord kunnen sturen. Nu hoop ik dat je mijn commentaar zult lezen. Zelf heb ik geen ervaring om van Lanzarote naar Tenerife te gaan met een ferry maar de overtocht duurt zo'n 11 (!) uur. Of deze overtocht in het hoogseizoen druk is weet ik niet. Je kunt o.a. op de volgende website evt. alvast tickets bestellen: http://www.directferries.nl/ . Je vertrekt op Lanzarote vanuit de haven van de hoofdstad Arrecife en komt aan in Santa Cruz de Tenerife. Is het niet de bedoeling om zo lang onderweg te zijn dan kun je van Lanzarote (Playa Blanca) naar Fuerteventure (Corralejo) varen. Er zijn 2 veerdiensten, de Armas die je in een klein half uurtje overbrengt en de snelboot van Fred Olsen die er 20 minuten over doet. Hiervoor zijn op de dag zelf genoeg kaarten verkrijgbaar.

Afzender: fransien - zondag, 29 mei 2011 om 13:20

vraag:Wij willen voor het eerst naar Lanzarote,samen met dochter en vriend.
Welke plaats is aan te raden? Is daar voor pubers iets te doen? En graag een advies over een hotel dicht bij het strand. Is het uit eten gaan duur? Wij zijn benieuwd naar de antwoorden. Dank je wel

Afzender: Thijs Peters - dinsdag, 22 maart 2011 om 18:31
Homepage: http://www.traveluniquemagazine.nl

Wij zijn van plan om een artikel te gaan schrijven over Lanzarote door middel van een bezoek in Mei. we zijn zeker bekender geworden met het eiland na het lezen van deze website! Bedankt,
Groeten,
Thijs Peters
Travel Unique Magazine - Gratis online magazine over reizen!

Afzender: Wout - zondag, 26 oktober 2008 om 19:26
Homepage: http://home.kpn.nl/brou3445/index.htm

Beste (vissende) Lanzarotegangers.

Zie mijn homepage http://home.kpn.nl/brou3445
als je van plan bent om vakantie te gaan houden en tevens leuk wil vissen.

vriendelijke groet

Wout

Afzender: Wout - donderdag, 16 oktober 2008 om 18:15

Hallo beste Lanzarotegangers.
Ik ben op zoek naar info over het verblijf op Lanzartote in de maanden november, december of januari. Hoe is het klimaat in die maanden? Is er dan wat te doen? Ok ben ik ben benieuwd naar ervaringen van mensen die in die maanden wel eens gevist hebben op lanzarote. Ik ben zelf een keer in juli geweest en toen waren ervaringen prima. Ik heb in het bijzonder belangstelling voor Playa Blanca.

vriendelijke groet

Wout

Afzender: Ria Sleutelberg - zondag, 20 april 2008 om 16:08

Lanzarote is al jaren onze geliefde bestemming voor januari/februari. Ik vind het erg mooi met al dat zwart, alleen jammer dat het steeds verder wordt volgebouwd. Gelukkig geen hoogbouw, dankzij Cesar Manrique.
Ook jammer dat steeds meer hotels alleen all-inclusive aanbieden. De sfeer wordt er niet beter op met al die mensen die 's morgens vroeg al aan de drank zitten. Was er reeds 13 keer en hoop volgend jaar weer te gaan.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid