Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Jan Dekker - Fuchsia 

 Er staan 25 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Terry Parkes - zaterdag, 25 augustus 2018 om 18:56

great site lovely photographs, shame email link not working

Afzender: Bram Bot - woensdag, 26 juli 2017 om 11:20

Beste Jan de planten staan en hangen er weer mooi bij. Groeten van Texel.

Afzender: Jaap Zwaan - donderdag, 21 juli 2016 om 21:01
Homepage: http://www.jaapzwaan.nl

De komende week komt mijn nieuwe site weer in de lucht, ik was slacht offer van gezellige mensen.

Afzender: anke dijkstra - woensdag, 8 juni 2016 om 15:43

Vorige week donderdag ben ik bij u geweest en heb prachtige stekken meegenomen. Inmiddels staan ze in de potten en je ziet ze genieten. Nog heel erg bedankt voor de gastvrijheid en alle adviezen. Wat een leuke hobby!
Ik zal de website in de gaten houden voor uw open tuin deze zomer. Lijkt me prachtig!

Afzender: Arend Kistemaker - donderdag, 19 mei 2016 om 19:44

Rebecca Hagelaars werkt bij Streekgoed makelaars
tel:0228 71 23 23 / 06 235 847 31

Succes ! Groet, Arend Kistemaker

Afzender: Simone Koggel - maandag, 24 augustus 2015 om 11:08

Beste lieve meneer Jan Dekker, de zon ging schijnen toen ik uw website bezocht en u gesproken heb over deze prachtige planten! Wat fijn dat u mij zo goed wilt helpen om anderen blij te maken met een echte fuchsia verrassing! Ik hoop echt dat er al een fuchsia naar u is vernoemd of anders gaat worden! Dank! lieve groet van Simone

Afzender: stefanie - maandag, 10 augustus 2015 om 14:43

Beste Jan en Gree, uw fuchsia Suzanna heeft de reis naar Vlaardingen prima doorstaan, en staat nu te pronken naast de fuchsia Riccartonii en hun naamloze maar even zo goed zeer bloeiende roze hangfuchsia vriendin uit de supermarkt. Of de fuchsia iets zal gaan merken van de slechte kwaliteit water hier aan het uiteinde van de vervuilde Maas... wie weet? Gisteren heb ik gewoon de tuin gesproeid en alles bloeit! Een bezoek aan de tuin van Jan en Gree is voor mij een dagje oase van rust ver weg uit de Randstad. Lieve mensen met een schitterende tuin. Groet, Stefanie van Meenen

Afzender: Ton Sint - donderdag, 6 augustus 2015 om 14:40

Op zaterdag 25 juli heb ik de kwekerij bezocht. Ik werd vriendelijk welkom geheten en heb met plezier in de tuin rondgekeken.Hoewel ik al zo'n 10 jaar geen Fuchsia's heb gehad , kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heb ik twee grote planten gekocht. De heer Dekker had een plant van Jungle staan en was zo vriendelijk om mij daarvan een gratis stekje mee te geven. Nu heb ik na 10 jaar zonder mijn eigen gekweekte plant weer terug! Het bezoek was voor mij de moeite waard!

Afzender: Els - woensdag, 5 augustus 2015 om 20:39

Op 25 en 26 juli heb ik o.l.v. Margriet Honing, heerlijk getekend in de kas. We mochten zelf een fuchsia uitzoeken, die zorgvuldig door Jan uitgegraven werd en zo neergezet, dat je hem goed kon tekenen. Gelukkig heb ik nog een paar stekjes kunnen kopen, zodat ik thuis nog na kan genieten. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Afzender: Jannie Vonk - zondag, 26 oktober 2014 om 15:42

Goedemiddag Jan.

Was weer gezellig vertoeven toen we bij u waren.
Weet dat de planten bijna de winterslaap gaan krijgen maar, wat heb ik een plezier gehad, van de stekken, die nu mooie planten zijn geworden. Super en bedankt voor de kwaliteit stekken. Tot de volgende keer.

Hartelijke groet
Jannie

[1-10] [11-20] [21-25]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid