Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Tenenlezen in BelgiŽ 

 Er staan 179 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Gerd Glibert - maandag, 6 november 2017 om 14:36

Het was een zeer leerrijk weekend Chris. Ik ben blij dat ik er deel van mocht uitmaken. De essentie van het tenen lezen breng je duidelijk maar zeer gepassioneerd zodat het overslaat. Ik had al een passie voor de voeten maar dank zij jou krijgen de tenen ook nog wat extra aandacht. Mooi en dankbaar! We ontmoeten elkaar zeker weer op een volgende opleiding. xxx Gerd

Afzender: sabine van cauwenberge - maandag, 6 november 2017 om 8:46

Lieve Chris en Piet , jullie zijn een fantastisch team altijd vrolijk en blij maar hoe kan dat anders , na de eerste kennismakingsdag bij Bevo had je al op uw eigen manier door zo te vertellen met uw kennis en passie onze lont aangestoken . We wouden zeker meer te weten komen over de geheimen van de tenen . Nu na ons weekend tenenlezen te Antwerpen tweedaagse , hebben jullie dat zeker en vast tot een prachtig weekend gemaakt . We zijn weer een bagage rijker in de wereld van tenen lezen wat we dan ook perfect kunnen toepassen in de praktijk als voetreflexologen en natuurlijk ook andere therapeuten. Je hebt ons ook geleerd om naar ons zelf te kijken en wakker te maken en dat allemaal via die teentjes .Bedankt en ik kijk zeker en vast uit naar de cursus verdieping in februari 2018. Nog een dikke knuffel en tot ziens .Sabine uit Wetteren

Afzender: nancy vantieghem - donderdag, 5 oktober 2017 om 16:37

Heel benieuwd naar het 'tenen lezen' weekend uitgekeken. Het was heel leerrijk, boeiend, verwarmend en een bewustwording dankzij Chris. Ze is heel begeesterend en enthousiast en 200% gepassioneerd door het tenen lezen. Die teentjes geven dan ook heel wat prijs. Een echte verrijking !! nancy

Afzender: Christelle - dinsdag, 3 oktober 2017 om 11:15

Net een W.E.tenenlezen achter de rug.
Ik zou de cursus aan iedereen willen aanraden.
Vooral om beter te kunnen omgaan met personen uit onze direkte omgeving en eventueel daar buiten.(Indien ze hun voeten willen blootgeven!)Indien je de persoonlijkheid en het karakter van een persoon kent zouden er veel konflikt situaties kunnen vermeden worden.
Nogmaals dank aan Chris voor haar enthousiasme en leerrijke cursus.

Afzender: Nancy - maandag, 2 oktober 2017 om 21:10

Beste Piet en Chris,Eerst en vooral hartelijk dank voor de warme ontvangst. Het was superleuk om jullie te ontmoeten.Er is voor mij een heel leuke nieuwe wereld open gegaan. De wereld van de kromme, dunne, dikke, blauwe, geribbelde, mooie, korte, lange tenen :-). Wat een openbaring om via de tenen de persoonlijkheid, het karakter en het gedrag van iemand te kunnen observeren/waarnemen.
Ik raad het aan iedereen aan om deze cursus te volgen. Het is niet alleen een bewustwordingproces maar ook een aanvulling tot vele andere alternatieve geneenswijzen om zo dichter bij de mensen te staan die ons omringen.
Doe zo verder.
Nog veel Succes.
Liefs

Afzender: Marina - maandag, 25 september 2017 om 10:09

Als voetreflexologe in opleiding, is alles wat met tenen te maken heeft een extra weetje.
Ik woonde in 2016 een lezing bij over tenen lezen. Benieuwd naar meer ....
Het werden 2 boeiende, leerrijke dagen. De boodschap is nu oefenen, oefenen. Zo kan ik snel naar de verdiepingsdag komen.
Lieve Chris,
Wens u nog heel veel succes met uw tenenpassie. Ik kijk uit naar uw boek!!
Liefs, Marina

Afzender: Goedele Antonissen - dinsdag, 29 augustus 2017 om 11:11

Het was een zalig weekend!!! Een aanrader voor iedereen!!! Goede begeleiding door zowel Chris als Piet!

Afzender: Rina Dethier - maandag, 28 augustus 2017 om 18:49

Lieve Chris en Piet,
Eerst en vooral wens ik jullie proficiat met het fantastische team dat jullie vormen.
Onlangs kennis gemaakt met Tenen Lezen via een lezing, spoedig daarna een persoonlijke lezing gehad. Ik was onmiddellijk verkocht. Afgelopen weekend zijn echter al mijn verwachtingen overtroffen. De enthousiaste manier waarop jij Chris deze cursus geeft is gewoon fenomenaal. Ik heb de microbe helemaal te pakken en ben vast van plan om mij in deze materie te verdiepen. Je hebt gelijk Chris, Tenen Lezen is zo een nuttig instrument. Iedereen zou het moeten kunnen. De wereld zou er inderdaad beter uitzien. Ik vind dat het op scholen zelfs als verplicht vak mag ingevoerd worden. Ben er vast van overtuigd dat het in de toekomst zeker nog een belangrijke plaats gaat innemen. De start is gemaakt maar het einde is volgens mij nog lang niet in zicht.
Heel veel groeten
Rina

Afzender: Ilse - zondag, 27 augustus 2017 om 21:46

De cursus tenen lezen boeide me een klein beetje en nu ik eraan begonnen ben mag ik na 2 dagen zeggen dat ik bang ben verslaafd te worden. Zo boeiend en zo mooi wat onze tenen ons vertellen. Zo prachtig hoe Chris het allemaal brengt en hoe we door de tenen mensen leren doorgronden.
Bedankt voor je passie te delen. Piet bedankt voor de ondersteuning. En Han, super dat je dit koppel naar Limburg kreeg. Wat mij betreft zien onze tenen elkaar zeker terug....

Afzender: Sofie Cornelis - maandag, 26 juni 2017 om 9:05

"Gebeten door tenen" ... dat heeft mij naar Chrisje gebracht. Voeten zijn zoveel meer dan 2 pijlers waar we ons op voort bewegen. Tenen vertellen een verhaal, laten zien wie je bent! Je gedrag, je karakter en jouw persoonlijkheid ... De uiteenzetting van Chris is zo boeiend door de verbluffende verhalen en de scherpzinnige manier waarop de materie verteld wordt. "Iedereen zou moeten leren tenen lezen." Een zinnetje dat meerdere keren herhaald wordt :-) Het enthousiasme waarop ze deze 'soms' gevoelige materie uit de doeken doet is verrassend, laat je zoeken naar 'jezelf'.
Kortom, een super weekend! Een prachtige madam die weet waarvoor ze staat! Dank je wel Chris en Piet dat ik erbij mocht zijn ... Zeker en vast tot op de verdiepingsdag.
Lieve 'Teen'groet Sofie

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid