Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Tenenlezen in België 

 Er staan 211 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anneken - woensdag, 14 oktober 2020 om 17:51

Vorig weekend een cursus elementair tenen lezen gevolgd bij een zeer gepassioneerd dame. Chris ik heb er me verlof moeten voor nemen om op zaterdag de cursus te kunnen komen volgen,maar het was meer dan de moeite waard. Ik heb op die 2 dagen zoveel kennis,verhalen en energie gekregen van jou Chris waarvoor dank.
Ik wil zeker de verdiepingsdag komen volgen.
Zeer gastvrij ontvangen in een gezellige sfeer.
Bedankt, hartelijke teen groetjes 👣

Afzender: anne - maandag, 12 oktober 2020 om 9:19

Dit weekend 10-11/10/2020 een weekendcursus tenenlezen gevolgd bij Chris. Dit als aanvulling op mijn kennis als voetreflexologe. Maar het is zo veel meer. Inzichten in je houding, gedrag karakter en dat van anderen. Hoe kan je anticiperen op situaties door jezelf en een ander beter te kunnen inschatten. En zo heerlijk en fascinerend gebracht.

Afzender: Véro - zondag, 11 oktober 2020 om 20:43

Chris,12 jaar heb ik gewacht tot jij op mijn pad kwam en eindelijk mocht deelnemen aan een super leerzaam weekend 👣TENEN LEZEN👣 Op een toffe manier gebracht met jouw SPRANKELENDE TEEN KRULLENDE energie ⚡👣 kan dit niet anders dan een TEEN KNALLEND TOP TENEN WEEKEND ZIJN!!! Dankjewel voor zoveel moois TOP TEEN MADAM 👣💙 Het was het wachten waard Liefs, Véro 💙

Afzender: Brenda Schogt - dinsdag, 25 augustus 2020 om 21:51

Vanuit Noord-Holland naar het mooie Belgische Limburg gereden om een 2 daagse cursus Elementair Tenenlezen door Chris te volgen. Wat een boeiende cursus, wat heeft dit indruk op mij gemaakt. Ik ben een enorme voetenfan, maar ben ook groot fan van Chris! Wat een (s)teengoede uitleg en kennis. Wat een verrijking voor mijn praktijk, maar zeker ook voor mijzelf en mijn gezin! Ik ben je heel dankbaar Chris! Een warme tenenknuffel van Brenda

Afzender: Farah Helderweirt - donderdag, 23 juli 2020 om 10:55
Homepage: http://voetreflexologie-farah.be

Boeiend van begin tot het einde!Gepassioneerd en duidelijk gebracht door Chris en dit in een aangename en gezellige sfeer. Een absolute meerwaarde voor in mijn praktijk. Kortom een aanrader voor iedereen.

Afzender: Kathleen - vrijdag, 27 maart 2020 om 19:00
Homepage: http://hetrustpunt.be

dag Chris,
een cursus volgen bij jou is het tegenovergestelde van saai... doorspekt met verhalen en voorbeelden, kortom zeer interessant ! mensen die ik al als oefenpersonen heb mogen gebruiken, vonden het zeer fijn en waardevol, wordt vervolgd dus ... dikke knuffel,
Kathleen

Afzender: liesbeth hendrickx - dinsdag, 25 februari 2020 om 17:36

Waar zal ik beginnen? teneerste oprechte dank aan Chris. Wat een natuurtalent voor een workshop. Chapeau. Naast haar werden we ook vertroetelt door Piet voor alles wat er bij kwam. Jullie hebben me een begin geschonken aan een verder deel van mijn leven dat er alleen maar mooier kan uitzien. En waardevoller.Ook een dank je wel aan de groep. Prachtige mensen. Hun input heeft me ook veel inzicht gegeven in belangrijke punten van mijn leven. Ik hoop jullie echt wel weer te zien. :) Ik ben net terug van dit wonderlijke weekend van Tenenlezen en ik wou de dingen een beetje laten zakken, maar daar is geen tijd voor. Ik zie gewoon dat ik momenteel mijn collegas een enorme riem onder het hart kan steken door hun tenen te lezen. Lezen is een groot woord. Heb een paar woorden laten vallen maar ik mag hen gebruiken als proefkonijnen :) Ondertussen ondergaan wij een fase waar onze werkgever onze afdeling stoplegt eind van het jaar. Dit sloeg in als een bom, bij sommigen toch. ik heb 3 mensen naar huis kunnen laten gaan met een goed gevoel simpel weg door een paar zinnetjes te laten vallen over hun tenen. Is dat niet geweldig?! Dat geeft mij een enorme voldoening. Dus Chris en Piet. Een echt openbaring wat jullie hebben aangebracht dit weekend. Ik kan het gewoon iedereen aanraden. De kijk die je krijgt op iemand is wonderbaarlijk en als je het juist gebruikt, kan je iemand echt een positivieve duw geven. Ik ga alvast voor mijn zoektocht naar dit nieuwe prachtige verhaal omdat ik het wil omzetten naar mijn passie en doen!
Dus Chris en Piet. Tot de volgende keer !

Afzender: LiSsa www.pedisteps.com - maandag, 24 februari 2020 om 22:59
Homepage: http://www.pedisteps.com

NIET TE DOEN wat een meerwaarde deze cursus is geweest voor mezelf als persoon, alsook voor al mijn klanten die ik Systematisch voor m’n ogen zag verschijnen tijdens de diverse casusbesprekingen! Ik kom zeker terug voor vervolmakingen! Top! Iedereen kan tenen lezen!

Afzender: Chris - zaterdag, 28 december 2019 om 17:45
Homepage: http://www.tenenlezen.be

Wenst iedereen een (s)teengoed 2020! Dat elke dag een zegening mag zijn! Hopelijk mogen onze teentjes ook nog eens kruisen in het nieuwe jaar! Feestelijke tenengroetjes!

Afzender: Philippe Van Enis - woensdag, 13 november 2019 om 20:29

Chris en ook Piet, hartelijk bedankt voor het mooie, leerrijke weekendje laatst. Als alle wapens neerliggen eventjes alle aandacht naar beneden... onze "heilige" voeten met elk vijf aparte verhalen. Wij worden nu getriggerd om elke waarheid uit te pluizen en dit alles in een holistisch kader te plaatsen. Dit heb je ons geleerd Chris, waarvoor oneindige dank! Tenen lezen is echt een mooie aanvulling voor ieder die met lichaamswerk bezig is, professioneel of niet! En ja, zelfs onze eigen teentjes hebben er "deugd" van gehad want zij krijgen nu wel méér aandacht en wie weet zijn ze al aan het veranderen... net zoals wij! 20-tenen-koppel Marie-Anne & Philippe

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid