Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek In de oude melkput 

 Er staan 55 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Jantien van Dun - zondag, 17 december 2017 om 21:37

Wat hebben wij afgelopen woensdag Een pracht feestje gehad. Marion nam bij binnenkomst de groep meteen over. Wij als ouders konden genieten. De kinderen hebben heerlijk gespeeld op de stro zolder en dat vonden ze geweldig en toen ook nog op een pony rijden. Dat was voor sommige de eerste keer. Daarna mee maar de koeien. Ze mochten ze voeren, de melk voor de kalfjes klaarmaken en zelf een koe melken. Hoe vaak maak je dat mee. Terug in de auto waren de kinderen nog dol enthousiast. Dank jullie wel voor deze top middag

Afzender: Sandra Roubos - maandag, 22 mei 2017 om 10:29

Marion en Willem bedankt voor de fijne verzorging en jullie prachtige lokatie. Wij en onze gasten hebben heerlijk genoten en genieten nog na.

Afzender: Annemiek Looman - woensdag, 18 januari 2017 om 23:37
Homepage: http://indeoudemelkput

Vanmiddag het verjaardagsfeestje van onze jongste dochter (9) bij de Oude Melkput gevierd.
In 1 woord fantastisch, iedereen heeft ontzettend genoten, en ging voldaan met rode wangen naar huis.
Ze hebben naast heerlijk gespeeld ook nog eens veel geleerd. Marjon en Wim zijn fantastische mensen en heel lief voor de kinderen.
Al met al een echte aanrader voor een kinderfeestje

Afzender: Mascha Molenaar - donderdag, 30 juni 2016 om 6:43

vorige week zaterdag het feestje van onze dochter van 8 gevierd. Een geweldig feestje voor de jongens en meisjes die er waren.
De kinderen vonden alles leuk en wilden niet naar huis. Ouders waren ook enthousiast over de verhalen en foto's van de kinderen.
Bedankt voor een geweldige middag. We komen zeker nog eens terug met de jongste.

Afzender: Mirjam - woensdag, 25 mei 2016 om 22:57

Wat een ontzettend leuk partijtje hebben onze 2 dochters vanmiddag gevierd! Vooral het melken van de koe en het spelen op de hooizolder hebben indruk gemaakt! Echt een topper! Ook de pannenkoeken waren heerlijk.

Afzender: Bertha - maandag, 18 januari 2016 om 10:50

Thank you for a great birthday party for Maruska last Saturday. Our daughter had a great time at the party and I could hear at school this morning that all the children had a great time.I can only recommend this to everyone that would like to have a special birthday party.

Afzender: Bianca - zondag, 5 juli 2015 om 19:13

Vrijdag mijn zoontje zijn partijtje gevierd. Wat was het een feest! Een heerlijke middag gehad. Boys konden niet kiezen wat ze nou het leukst vonden, bootje varen, kalfjes voeren, pony-ritje, koe melken, trampoline of gewoon het potje voetbal op het speelveld. Volgens de verhalen was het het leukste partijtje van het jaar! Ontzettend bedankt, we denken er met heel veel plezier aan terug, zo geslaagd was het!

Afzender: wendy Roggeveen - zondag, 5 juli 2015 om 10:19

Gister het feestje van mijn dochter gevierd. Wat ontzettend leuk georganiseerd. Heerlijk ongedwongen. Pony rijden, koeien uit de wei halen, koe melken, kalfjes eten geven en in de sloot spelen. Heerlijke pannenkoeken en een mooi opgemaakte cake. Jammer genoeg ging net de auto stuk waardoor alles erg uitliep maar ook daar werd erg lief op gereageerd. Echt een aanrader. Krijg allemaal verschrikkelijk enthousiaste reacties van de kids. Voor ons een dikke 10!

Afzender: Sandra van Oers - dinsdag, 25 februari 2014 om 15:24

Wat een leuk kinderfeest heeft Siem gehad bij jullie. Heerlijk gespeeld op de hooizolder, pony gereden, uitleg gekregen over de koeien en zelfs een koe gemolken. Het was erg leuk en de pannenkoeken waren ook lekker. Volgens Siem was het het leukste kinderfeestje ooit! Een echte aanrader.

Afzender: Antoinette - donderdag, 10 oktober 2013 om 11:09

Beste allen,
Onze zoon Sieb (10 jaar) heeft gisteren met zijn vrienden een geweldig partijtje gehad op jullie boerderij. De hooizolder was het helemaal, maar ook het speelveld, de koeien en kalfjes, het binnenhalen van de koeien en het geven van voer aan de kalfjes en koeien vielen goed in de smaak. Heel hartelijk bedankt!
Groet,
Sieb en Antoinette

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-55]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid