Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek innerlijkebron 

 Er staan 76 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kirsten - maandag, 17 mei 2021 om 15:37

Hoi Marcel en Ryan,Bedankt voor alles!Ik ben zo blij dat jullie gekomen zijn en dat de kwade entiteit eindelijk weg is nu.Ik had gelijk bij jullie het beste gevoel end dat is gebleken.Jullie zijn 2 engelen op aarde!Ik ben eeuwig dankbaar!Mijn gidsen Tim & Mohteb zijn terug.Daar ben ik ook heel blij om!Jullie zijn fijne mensen en speciaal.We houden contact.Ik wens jullie alle goeds.Veel liefs en een dikke knuffel van Anke en Kirsten xxx

Afzender: Ingrid - dinsdag, 7 juli 2020 om 18:14

Marcel. Nadat ik je allang niet meer had gesproken heb ik weer contact met je gezocht. Na een ouderwets lekker gesprek en behandeling voel ik me een stuk rustiger en zit ik weer vol energie. Je hebt ook het drukkend gevoel in mijn hoofd weggehaald waar ik je heel dankbaar voor ben. Ik zal je weer bellen als ik vast zit. Bedankt topper

Afzender: Anna T. - maandag, 30 maart 2020 om 23:49

Hoi Marcel en Ryan.

Dankzij mijn moeder die jullie had aanbevolen zijn jullie begin maart langs gekomen.
Al ruim drie weken geen last meer van gerammel aan de badkamer en slaapkamerdeuren of voorwerpen die verplaatst worden.
Onze dochter slaapt weer zonder problemen op haar eigen kamer en ziet geen dingen meer waardoor ze in paniek raakt en begint te gillen.
Heel erg bedankt, erg blij dat het gemakkelijk op te lossen was voor jullie.

Ik kan jullie warm aanbevelen.

Hartegroet Anna

Afzender: Esmee J. - maandag, 9 september 2019 om 23:00

Marcel en Ryan,Wat ben ik blij dat ik jullie via mijn buurvrouw heb ontmoet.Sinds jullie geweest zijn slaapt mijn zoontje van 8 weer lekker door, zonder dat hij bang is op zijn slaapkamer en nu zelfs met het licht uit.Mijn dank is heel groot, en wij voelen ons niet meer bekeken in ons eigen huis, en is weer een thuis.Heel veel dank......Groetjes Esmee

Afzender: Kathy - woensdag, 5 juni 2019 om 23:13

6 april bij ons in huis geweest vanwege mijn dochtertje die nooit in der eigen bed wilde slapen of eigenlijk gewoon nooit wilde slapen. En veel paniek aanvallen en boos zijn. Nu 3 maanden verder slaapt ze elke nacht in der eigen bed op der eigen kamer door. (van 8 tot 5) soms hebben we geluk en is het 6 uur. Maar wat ben ik blij met jullie mannen en tanja! Geen opstandig en driftig kind meer. Geen nachten meer wakker. En het is bijna eng voor mij, want ze zegt gewoon ja als ik vraag of ze lekker gaat slapen.
Nu kan het echte genieten beginnen bij ons!


Toppers echt mega bedankt
Ben echt super blij met jullie

Lieve Groetjes Kathy

Afzender: Jessica - zondag, 2 juni 2019 om 9:27

Hoi Maarten,

Bedankt voor het reinigen van ons huis.
Alles voelt nu prettiger aan en ik slaap weer rustig.

Liefs Jessica😇

Afzender: Ria K. - woensdag, 8 mei 2019 om 0:21

Lieve Marcel,
Wat een mooie sessie afgelopen maandag en fijn je weer na al die jaren weer gesproken te hebben, we hebben nog steeds een bijzondere klik.
Heel apart dat je mijn aura naast mijn lichaam zag staan, Dat verklaarde dat ik al maanden problemen met mijn evenwicht had, gelukkig kon je dat binnen vijf minuten weer herstellen met kundalini reiki.
De pijn in de schouder is weggebleven, geen hartritme stoornissen meer gehad en de hele linker helft van mijn lichaam voelt weer van mij, dat gevoel en de controle was ik na de laatste operatie helemaal kwijt.
Marcel, heel erg bedankt, ik zal de volgende keer niet meer zo lang wachten om je te bellen.
Je bent een kanjer !!!!

Groetjes, Ria


Afzender: Wim N - dinsdag, 19 maart 2019 om 13:20

Marcel, Dank je wel dat je zo gauw kon komen, door jouw behandeling een stuk rustiger geworden en geen stress gerelateerde klachten meer, geen pijnscheuten meer en de pijn in mijn arm is nu helemaal weg.Ik vind het nog steeds heel bijzonder wat je allemaal kunt, en bedankt voor je duidelijke uitleg over de gevoelskant en je rationele kant. Weer veel van je geleerd.
Bedankt, Wim N

Afzender: Tanja - maandag, 25 februari 2019 om 20:52

Wat een fantastische en fijne groep om in opgeleid te mogen worden. Mocht tot nu toe 2x mee om huizen te reinigen, duidelijke uitleg naar mensen toe, en naar mezelf. Heel respectvol met een vleug humor. Ik weet nu hoe een poort aanvoelt en hoe we samen entiteiten naar het licht sturen. Geen vraag is te gek of raar, en een geweldige begeleiding als hoog sensitief en beginnend transmedium! Dankzij deze groep vallen er voor mij een hele hoop puzzelstukjes op zijn plek, en leer ik waar mijn kwaliteiten liggen. Het eindresultaat is zo bijzonder en waardevol. Te weten dat ik een aandeeltje heb gehad in de hulp bij een jong ventje die nu weer rustig kan slapen en niet meer bang is om naar boven te gaan. Ik hoop dat ik nog vele jaren mijn aandeel mag leveren, en mezelf verder kan ontwikkelen binnen deze groep

Afzender: Astrid - vrijdag, 22 februari 2019 om 18:08

Hoi Rick, Marcel, Ryan, Anita en Tanja.
Jullie werk heeft goed uitgepakt, Job slaapt sinds jullie bezoek met zijn hoofd boven de dekens en slaapt snel in.
Zondag tijdens het ontbijt vertelde hij dat hij niet meer bang is boven, maar wilde niet zeggen waarom niet.
Jullie komen daarnaast over als een prettig en rustig gezelschap, ik vind het erg goed verlopen.
Nogmaals bedankt en de groeten aan iedereen.
Astrid

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-76]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid