Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Stichting Matahari Ind. soos Groningen 

 Er staan 209 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Joyce Jansen - dinsdag, 25 december 2018 om 10:43
Homepage: http://mataharigroningen.nl

Het bestuur van Matahari wenst alle gasten een goed 2019 in alle gezondheid!!!!!!!! Tot 20 januari 2019 met de muzikale ondersteuning van Duo Ginger uit Ede

Afzender: Adrie en Judith Anssems - maandag, 17 december 2018 om 11:48

Het jaar 2018 is bijna voorbij en 2019 zullen wij maar hopen dat het een jaar wordt met veel plezier, goede gezondheid en vele zegeningen. Hiermee wensen wij de Staff en vrienden alle goeds toe. Een fijne Kerst 2018 en een gelukkig Nieuwjaar. Tot ziens in 2019.Groetjes, Adrie en Judith Anssems

Commentaar van de webmaster:

Dag Adri en Judith, wij vonden het heel leuk dat jullie de moeite hebben genomen, om ons in Groningen op de kumpulan te ontmoeten. Ook van onze kant wensen wij jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar, met veel plezier, goede gezondheid en vele zegeningen. En binnenkort weer een veilige reis naar Spanje. Groetjes van alle bezoekers van de Matahari

Afzender: Adrie en Judith Anssems - maandag, 17 december 2018 om 11:35

Wederom hebben wij de soos van 16 december 2018 met een goed gevoel bezocht en verlaten. Goede muziek van de Ashura Band, genoten van de maaltijd van de catering en lekker tussen vrienden en bekenden vertoefd.
Indien wij volgend jaar weer in NL zijn is een bezoek aan de soos een vaste prik geworden.Groet, Adrie en Judith Anssems

Afzender: Danny van Strien - vrijdag, 14 december 2018 om 17:14
Homepage: http://dannyvanstrien.jimdo.com

Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van strien

Afzender: Adrie Anssems - dinsdag, 16 oktober 2018 om 6:31

Als wij elke keer weer in de gelegenheid zijn om de Mataharimiddag te bezoeken voelen wij ons erg senang. Ook deze keer op 23 september. Ook mijn neef uit Uden heeft zich prettig gevoeld. De gastvrijheid die hij en zijn vrouw hebben genoten werd als bijzonder ervaren.
Wij wensen jullie allen het beste toe. Tot een volgende keer.

Commentaar van de webmaster:

Dag Adri en Judith, Het is fijn te horen dat elke keer als jullie bij ons zijn, jullie je erg senang voelen, en dat jullie neef en zijn vrouw van de gastvrijheid hebben genoten en als bijzonder hebben ervaren. Graag tot een volgende keer, misschien met de Kerst in 2018 ?

Afzender: ROB zEELIG - zondag, 18 maart 2018 om 12:09

Hallo Mataharianen,
Ik ga zondag 8 april a.s. naar Indonesia, naar mijn geboorteplaats Kudus, om daar ,mijn half-zusjes te ontmoeten. Samen met mijn Broer ga ik dit doen. Wij willen veel meer weten hoe onze vader was en hoe wij als kinderen samen met hem op de suikerplantage Rendang bij Kudus geleefd hebben.
Graag wil ik in contact komen met mensen die net in Indonesia zijn geweest en iets over de situatie nu in Indonesia. Wij zitten op Java. Vragen als kosten van vervoer, hotels, B&B, prive gasthuizen enz. En dan met name richting Semarang, Kudus, Malang en Pandangaran. Zelf ben ik 14 dagen in Indonesia. Vanmiddag (18 maart) ben ik rond 4 uur in de Matahari-soos. Eventueel wil ik wel bij langskomen. Telefoon 050 5033727, Rob Zeelig, Alvast Bedankt!

Afzender: Rob Zeelig - woensdag, 31 januari 2018 om 7:37

Het kan nog net. Een ieder een mooi jaar toegewenst en zeker op de Matahari- bijeenkomsten! Het voltallig bestuur wil ik bedanken voor de alle activiteiten in 2017!
Door diverse omstandigheden heb wij (Marianne en ondergetekende) het afgelopen jaar niet zo vaak de Matahari- soos bezocht. In 2018 proberen wij weer vaker aanwezig te zijn. Groeten uit Peize, een bijzonder jaar, want dan word ik een officiŽle pensionada

Afzender: Bestuur Mastahari - donderdag, 21 december 2017 om 17:53

Het bestuur van de Indische Stichting Matahari Groningen, wenst alle bezoekers alsmede de lezers van onze website, mooie en fijne Kerstdagen toe, een knallende jaarwisseling en veel voorspoed en gezondheid in 2018. Een jaar waarin we weer veel bekende en onbekende bezoekers mogen begroeten op onze kumpulans.

Afzender: Anssems - zaterdag, 9 december 2017 om 9:37

Wij wensen Bestuur, medewerkers en bezoekers een prachtig, succesvol en een gezond 2018 toe.
Lieve groetjes uit Spanje,
Adrie en Judith Anssems

Afzender: Adrie en Judith Anssems - maandag, 27 november 2017 om 11:15

Wederom hebben wij genoten op de soos van 19 november 2017. In maart 2018 zijn wij weer in NL en komen naar de middag als er in die periode weer een soos is.
Groeten, Adrie en Judith Anssems

Afzender: Winny Doelitzsch - zaterdag, 9 september 2017 om 15:55

Lieve mensen,

Bedankt voor jullie kaart en voor jullie medeleven. Met veel plezier heb ik genoten van de kumpulans.

Iedereen de groetjes,
Winny Doelitzsch

Afzender: amy bax - zondag, 25 juni 2017 om 9:25

Beste Mataharianen en Bestuur.Bij deze wil ik jullie bedanken voor de mooie bloemen die ik heb ontvangen tijdens mijn ziekte.Ik heb weer een nieuwe hartklep.Deze keer hebben ze een runderklep gemonteerd .De vorige keer was het 2 varkenskleppen.Ik heb nu besloten om maar een boerenbedrijf op te richten.(grapje) maar ik ben blij dat alles weer ok is.In september zien jullie mij wel weer.gr. van amy

Afzender: Joan en Harry de Graaf - maandag, 29 mei 2017 om 17:31

Joan (van den Dungen Bille)heeft in de zestiger jaren in Veendam gewoond. Mijn moeder woonde tot aan haar overlijden in de Kochstraat 168. Nu wonen we in Hoofddorp.
We waren voor het eerst op de soos geweest.
We wilden The Blue Rangers zien optreden.
De bassist Rob de Graaf is een broer van me.
Ik vond hun optreden erg geslaagd vooral omdat hun muziek me aansprak en lekker om te dansen was. We hebben enkele vrienden en vriendinnen pas na 50tig jaar weer ontmoet. Dat was heel leuk. We reden met een fijn gevoel huiswaarts.

Afzender: Adri en Judith Anssems - dinsdag, 25 april 2017 om 0:46

Wij hebben enorm genoten van ons bezoek op 23 april aan de Matahari middag. Het geeft een heerlijk gevoel om weer even onder vrienden en vriendinnen te zijn.Door ons verblijf in Spanje zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de soos te bezoeken.Als wij in Holland zijn maken wij tijd om te komen.Dit was zo'n gelegenheid. Lieve groetjes van ons beiden en tot ziens,
Adrie en Judith Anssems

Afzender: Adri Veerman - vrijdag, 21 april 2017 om 17:31

Bestuur en bezoekers van de Matahari, gefeliciteerd met deze nieuwe en mooie website.
Fris ogend, duidelijk en gemakkelijk te lezen.
De felicitatie gaat ook naar onze webmaster Anne-Marie, die na veel inspanning deze website heeft gerealiseerd.

Afzender: Rob Meijers - vrijdag, 7 april 2017 om 13:54

Ook namens Hennie (mijn vrouw) hierbij onze felicitaties met de mooie nieuwe website!
Ziet er netjes en verzorgd uit. Is ook heel overzichtelijk.
Echt een blikvanger voor Matahari!
Onze complimenten gaan uit naar Anne-Marie Angenent, die de website heeft gemaakt.

Afzender: Max Angenent - donderdag, 6 april 2017 om 17:30

Gefeliciteerd met de nieuwe website. Het ziet er heel mooi uit van opzet, overzichtelijk en duidelijk. Ben heel trots op mijn dochter Anne-Marie die dit heeft gemaakt. Cap jempol, hoor.

Afzender: Adri & Judith Anssems - donderdag, 5 januari 2017 om 16:41

Vanuit Spanje wensen wij alle Mataharianen een gezond en gelukkig 2017 toe.
Adri en Judith - Costa Blanca

Afzender: John Langoor - vrijdag, 30 december 2016 om 12:09

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en veel liefde en gezondheid in jaar 2017

Afzender: Annie Buitenhuis - woensdag, 23 november 2016 om 17:53

Beste Mataharianen. Heel hartlelijk wil ik u allen bedanken voor de kaart en het mooie bloemstuk wat ik heb mogen ontvangen na mijn heupoperatie.Het gaat met mijn heup heel goed. Morgen ga ik voor na controle naar de arts en dan maar hopen dat ik langzaam maar zeker alles weer op mag pakken. Ik hoop natuurlijk op een goede uitslag. Groetjes en tot ziens bij de Matahari zodra dit weer mogelijk is.Annie.

Commentaar van de webmaster:

Mevr. Buitenhuis, wij zijn blij dat de heupoperatie goed geslaagd is. Het zal nog wel even duren, maar het zou fijn zijn als we u binnen een paar maanden weer kunnen begroeten op de Mataharisoos.

Afzender: Paula&Jan. - maandag, 17 oktober 2016 om 10:03

Het was weer een gezellige&geslaagde middag bij de Matahari,wij hebben v/d band genoten,heerlijke muziek&ook lekker gedanst, ja..ja..The Oldies mogen wel weer komen, wat ons betreft! Zoals gezegd: The Oldies doen het heel goed!!!!(Groetjes v/d trouwe bezoekers.)

Afzender: Nico Wijnveldt - dinsdag, 27 september 2016 om 20:51

Mataharianen, afgelopen 5 maanden, op juni na, hebben 2 abonnementen met verplicht gebruik in St. Anthonius Zhs. Nieuwegein en Martini Zhs. Grn. verhinderd dat ik op onze soosmiddagen aanwezig was. In St. Anthonius heb ik een nieuwe hartklep gekregen, goed gelukt met wel een ongewenste beschadiging van een gezonde hartklep. Goed afgelopen na aanvullende operatie en extra verblijf. Nazorg en routinecontrole in Martini Zhs. Geen complicaties in dit revalidatieproces. Maar medio augustus opname Martini Zhs. vanwege ontsteking aan Achillespees/hiel. Voel mij nu duidelijk herstellend. Sti. Matahari bedankt voor het prachtige bloemstuk en beterschapswensen, jullie allemaal bedankt voor de blijken van belangstelling en wensen middels, kaart, telefoon, e-mail, FB e.a. In principe "Tot 16 oktober".

Afzender: Jan&Paula. - donderdag, 2 juni 2016 om 10:33

Wij&vele anderen hebben van de muziek van Wim Lekatompessy&friend genoten! Mooie nummers van the good old times, gezellig meegezongen&gedanst, Wim mag nog wel weer komen! En de catering van Hermien was weer Top!!! salam....

Afzender: Rob Zeelig - woensdag, 17 februari 2016 om 7:20
Homepage: http://www.surfeival.nl

Selamat pagi! Een dikke pluim en zoen voor alle vrijwilligers (dus ook de bestuursleden) en professionals die van elke kompulan een feestelijke bijeenkomst maakt. BEDANKT! Nu met z'n allen de 'nieuwe (jonge) generatie' verder binnenhalen! Sampai jumpa lagi Rob Zeelig

Afzender: Sylvia van Roggen - zaterdag, 12 september 2015 om 20:12

Ik wil even doorgeven dat mijn moeder Mevr Pessy vrijdag 11 september naar Maartenshof is overgeplaats. Hartelijke groeten van Sylvia en Ferry van Roggen.

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-175] [176-200] [201-209]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid