Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek maskedpleasures 

 Er staan 49 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Mr45 - donderdag, 6 december 2018 om 8:29

Gisteren genoten van het kijken naar een leuk en goed uitziend nederlands koppeltje. De dame had leuke kousen en jarretellen aan, een lust vr het oog. Genoten hoe ze op haar hurkje haar vriend pijpte en daarna in het fauteuil werd genomen. Hopelijk zijn ze er de volgende keer opnieuw

Afzender: Mr innocent - dinsdag, 4 december 2018 om 12:40

Jammer dat er geen Bacio is voor december.
:-(

Afzender: H&I - zondag, 2 december 2018 om 15:38

Helaas zijn we er niet woensdagavond. Sinterklaas heeft t gewonnen van Masked Pleasure. In Januari zijn we er weer.

Afzender: E&R - zondag, 2 december 2018 om 15:24

Wij, goodlooking, verzorgd, intiem kaal bistel zijn woensdagavond weer van de partij. Welke (bi)stellen en (bi)mannen ook??

Afzender: H&I - donderdag, 8 november 2018 om 16:33

Gisteravond hebben we een mooie spannende avond beleefd, Genoten van alle aandacht die we kregen van heren die het snapte en niet gelijk bovenop ons doken. Met respect en geduld bereik je namelijk veel meer en dan wordt t ook een feest. Meerde malen in diverse ruimtes beland waar veel genot werd beleefd. Heerlijk om te ervaren dat de dame door vele handen en ... verwend werd. Op t eind vd avond beide een climax bereikt, waardoor we met een top gevoel huiswaarts keerden.

Afzender: Dvh - woensdag, 7 november 2018 om 16:19

Beste,

Ik weet dat ik te laat ben en dat inschrijven voor vanavond in principe niet meer kan. Toch wil ik graag vragen of ik nog kan inschrijven.

Hopend op een positieve reactie,

Dirk

Afzender: John - maandag, 5 november 2018 om 15:35

Ik gezellige oraal bi man 40 jaar, netjes geschoren ben woensdag van de partij. Hoop weer gezellige , geile mensen tegen te komen

Afzender: E&R - maandag, 5 november 2018 om 10:43

Aan de (bi)heren en (bi)stellen aanwezig a.s. woensdagavond 7 november. Dame hier (kort blond haar) houd ervan om respectvol maar onbescheiden verleid en verwend te worden. Wij houden van intiem kale (bi) mensen

Afzender: Bacio - donderdag, 1 november 2018 om 11:33

Aan de Bacio-verwenners : de dame is helaas niet beschikbaar voor het volgende feestje ... wordt uitgesteld.

Afzender: Mr innocent - woensdag, 31 oktober 2018 om 12:33

Zie bericht februari aub, komen jullie langs nu woensdag ?

Prachtige vrouw ontmoet met mijn droomstats.
Cup F/G. En nog bijzonder sympathiek ook.
Heb haar gekust, gestreeld, gebeft,geneukt,
zware borsten verwend, en ten slotte gevuistneukt.
Het wachtwoord Bacio, werd hier alle eer aangedaan.

Beter dan dit kan écht niet.

Mr innocent.

Afzender: E&R - dinsdag, 30 oktober 2018 om 15:08

Wij zijn ook van plan te 'komen' Beiden kicken we op fors geschapen verzorgde intiem kale bimannen met veel juice voor bukkakes over haar borsten, na goede zuig (zc) en neuksessie (mc) Mail:

Afzender: Baccio - zaterdag, 6 oktober 2018 om 11:05

We denken er aan om in November weer eens te komen na onze eerste keer in Februari :). Toen was het wat zoeken, nu weten we beter wat we willen (en niet willen). Het vrouwtje zal haar door mij volgespoten kutje tonen in de neukstoel (die achterin staat). Het is aan de mannen om dit kutje een uur lang te verwennen (mc) en haar te laten klaarkomen. Niet goed, dan de volgende :)

Afzender: Wilfried - donderdag, 4 oktober 2018 om 14:51

Gisteren na lange tijd nog eens naar MP geweest. Enkele mooie ontmoetingen gehad, twee maal met een koppel mooi ten diensten gestaan van het koppel om samen de vrouw extra aandacht te geven. Beide mooie en open ervaringen, met L&L als afsluiter van de avond was (h-)eerlijk, open en eerlijk aan de bar en open, kwetsbaar en eerlijk op de matras. Dank je wel L&L !
Wilfried XXX

Afzender: Pablo - maandag, 1 oktober 2018 om 22:06

We hebben weer erg veel zin in MP op 3 oct
Mijn vrouw met blauw masker ziet er al naar uit, fijne heren en verwennen.

Afzender: s en k - donderdag, 6 september 2018 om 13:08

na een geslaagde avond heb ik toch een woordje van spijt,ik vond het jammer dat de Mvr die u verwelkomde met een glaasje bij het binnen komen vervangen was door een schotel met broodjes.Dit vond ik juist een deel die toebracht aan de sfeer rond het hele gebeuren en het toch iets specialer maakte dan een bezoek een een gewone club.

Commentaar van de webmaster:

U heeft helemaal gelijk! Dat is ook de gewoonte, maar wegens ziekte, veel file etc. zaten met een heel groot personeelstekort waardoor we helaas op het laatste moment moesten improviseren! Fijn om te horen dat u toch een geslaagde avond heeft gehad...

[1-15] [16-30] [31-45] [46-49]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid