Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek maskedpleasures 

 Er staan 58 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Pat - vrijdag, 8 februari 2019 om 19:38

Wat een fantastische masked pleasures feest afgelopen woensdag , heb mij ontfermd over 2 mooie vrouwen V & J ( discretie ) die voor de eerste maal de club bezocht hebben , het werd een sensuele opbouw van een leuk gesprek aan de bar dat verder uitmonde in een sex feest in de cinema samen met een andere leuke man D , nadien deden we het feestje nog eens over aan de toog . Ik hoop V&J terug te zien in de club , dus laat me maar weten via de chat wanneer jullie terug present zijn . P.

Afzender: H&I - donderdag, 7 februari 2019 om 13:16

Begrijpen we zeker en respecteren het.
Zoals al aangeven zijn de avonden voor ons top.

Afzender: H&I - donderdag, 7 februari 2019 om 9:23

Nog ter aanvulling op het vorige bericht: Het zou mooi zijn als er iets meer Bi-mannen zijn. Niets ten nadele van de avonden, want die zijn top. Maar het maakt t genot nog groter. Wie weet voor de volgende maand.

Commentaar van de webmaster:

Fijn dat jullie weer zo genoten hebben! Maar meer bi-heren op deze avond is niet wat we ambiŽren op deze avond. Daar is deze avond niet voor geschikt en ook niet wat het overgrote gedeelte van de gasten wenst en soms zelf afschrikt of zelfs door weg zou blijven (is in het verleden al eens gebeurt) Ik hoop dat jullie dit kunnen begrijpen...

Afzender: H&I - donderdag, 7 februari 2019 om 9:10

Gisteravond een top avond gehad. Een mooie mix tussen mannen en koppels. De avond begon met een aangepaste ceremonie waarna het feest begon.
Genoten in het grote bed van Mn vrouw, waarna er 3 mannen bijkwamen die hun handen gebruikte om haar op alle lekkere plekjes te verwennen. Daarna werden de handen lekkere pikken waar we beide van genoten.

Na een drankje in de bar belandde we in de Boeddha Kamer. Na eerst samen heerlijk geneukt te hebben werd mn vrouw van achter benaderd door een man. Hij greep haar heerlijke borsten waarvan ze genoot. Terwijl ze op me zat en ik haar neukte gleed zijn naar hand naar beneden en werd ze stevig gevingerd. Een andere man kwam erbij.
Daarna ontplofte het in de kamer en ze liet zich heerlijk verwennen door 3 heerlijke pikken. Wat een feest was dat voor ons beide! Na bijgekomen te zijn aan de bar was de avond helaas al weer voorbij en zijn we met een heerlijk geil en voldaan gevoel weer huiswaarts gekeerd.
Amai, zulke avonden willen we wel meer!

Afzender: Lastminute - woensdag, 6 februari 2019 om 11:28

Hey. Vanavond nog n plekje vrij? weet pas sinds vanochtend dat ik kan... hopelijk wel....

Afzender: P&P - dinsdag, 5 februari 2019 om 23:46

Hallo, hier een stel met een heet slank stoeipoesje die morgenavond aanwezig zijn, zij wil graag door heel veel harde pikken volgespoten worden in kutje en kontje en mondje.....we zijn vooral in de darkroom te vinden

Afzender: Mr Innocent - maandag, 28 januari 2019 om 18:18

Is Bacio van de partij in februari ? Mr innocent

Afzender: Pablo - maandag, 31 december 2018 om 18:47

Zijn woensdag vd partij. Dame wil graag verwend worden

Afzender: Bacio - maandag, 24 december 2018 om 8:56

De laatste keer werd Bacio verrast met een creampie ... tegen de afspraak in, maar zo geil ... Bacio zoekt meer van hetzelfde in Januari 2019 waar ze in de gynaecologenstoel achteraan zal klaarliggen met haar borsten bloot, de dikke tepels rechtop. Haar man zal haar als eerste vullen ....

Afzender: Mr45 - donderdag, 6 december 2018 om 8:29

Gisteren genoten van het kijken naar een leuk en goed uitziend nederlands koppeltje. De dame had leuke kousen en jarretellen aan, een lust vr het oog. Genoten hoe ze op haar hurkje haar vriend pijpte en daarna in het fauteuil werd genomen. Hopelijk zijn ze er de volgende keer opnieuw

Afzender: Mr innocent - dinsdag, 4 december 2018 om 12:40

Jammer dat er geen Bacio is voor december.
:-(

Afzender: H&I - zondag, 2 december 2018 om 15:38

Helaas zijn we er niet woensdagavond. Sinterklaas heeft t gewonnen van Masked Pleasure. In Januari zijn we er weer.

Afzender: E&R - zondag, 2 december 2018 om 15:24

Wij, goodlooking, verzorgd, intiem kaal bistel zijn woensdagavond weer van de partij. Welke (bi)stellen en (bi)mannen ook??

Afzender: H&I - donderdag, 8 november 2018 om 16:33

Gisteravond hebben we een mooie spannende avond beleefd, Genoten van alle aandacht die we kregen van heren die het snapte en niet gelijk bovenop ons doken. Met respect en geduld bereik je namelijk veel meer en dan wordt t ook een feest. Meerde malen in diverse ruimtes beland waar veel genot werd beleefd. Heerlijk om te ervaren dat de dame door vele handen en ... verwend werd. Op t eind vd avond beide een climax bereikt, waardoor we met een top gevoel huiswaarts keerden.

Afzender: Dvh - woensdag, 7 november 2018 om 16:19

Beste,

Ik weet dat ik te laat ben en dat inschrijven voor vanavond in principe niet meer kan. Toch wil ik graag vragen of ik nog kan inschrijven.

Hopend op een positieve reactie,

Dirk

[1-15] [16-30] [31-45] [46-58]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid