Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Door & Roos 

 Er staan 29 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Mieke van der Veen - vrijdag, 12 november 2021 om 21:29

Prima verblijf. Voldoet geheel aan de gestelde verwachtingen. Lieve Lottummers ook die het beheren. Gewoon een aanrader!
Kanttekening: 'De Stokroos' is niet geschikt voor alle senioren. Het appartement op de eerste verdieping is prima bereikbaar via zowel trappen als een traplift. De leuningen van de trappen zijn echter meer decoratief dan functioneel. Het verblijf-zelf kent op- en afstapjes en een trap naar de slaapkamer allemaal zonder steuntjes/leuning.

Afzender: Ton Dekker - donderdag, 27 augustus 2020 om 12:27

Hallo Dick Josť en Ferdi.

Nee hoor ik was jullie niet vergeten Wil jullie bedanken voor de gezelligheid en behulpzaamheid de week is omgevlogen

Haije

Ton Dekker

Afzender: Rob & Irene - maandag, 20 juli 2020 om 11:42

Wij hebben een superverblijf gehad bij Door & Roos. Heel gezellige, knusse en sfeervolle B&B in een prachtig oud pand. 's Morgens heerlijk ontbeten met alles erop en eraan. Was echt fantastisch. En vooral ook door de superlekkere cappuccino, waarvoor we alleen al terug zouden willen komen. Bedankt! En wie weet, tot ziens! Rob en Irene, uit Eindhoven

Afzender: Roza & Bert - donderdag, 11 mei 2017 om 16:47

Tijdens ons verblijf op de camperplaats "In de Verte" in Lottum, zijn wij de omgeving gaan verkennen en kwamen zodoende bij Door en Roos voor een cappuccino. Gelukkig en terecht want de cappuccino is er voortreffelijk evenals de heerlijke vlaai. De cappocinno is, net als de bediening, perfekt en zeker de moeite waard om zo af en toe eens langs te gaan op de Markt in Lottum.
Wij wensen jullie veel aanloop, zeker nu het weer een tochtje toelaat. Veel succes met jullie koffie en thee schenkerij.
Roza & Bert

Afzender: N Verweij en A de Vos - zaterdag, 6 augustus 2016 om 21:44

Ontzettend gezellig b&b in Lottum.
Leuke gastheer en vrouw, en heerlijk ontbijt.
Bij aankomst een heerlijk soepje.
Veel gezelligheid voor het rozenweekend.
Groet Nelleke en Annemarie.

Afzender: ciska - zondag, 19 januari 2014 om 16:08

hallo Harry en Karin, 17 jan. aangekomen 20 jan.2014 na een heel gezellig, en vooral goed verzorgt weekend naar huis. bedankt hiervoor!!! Wij kunnen het iedereen aanbevelen, en dat gaan wij ook zeker doen. Tot Ziens,
groetjes Johnny en Ciska uit Den Helder.

Afzender: Peter & Lilian - zondag, 25 augustus 2013 om 18:24

Hallo Karin en Harrie,Dit weekend waren we 1 nachtje te gast bij jullie. Het was geweldig !!! De Pioenrooskamer was perfect, een geweldige tuin om in te zitten en ook De Koffiekamer heeft een fantastische sfeer.En het ontbijt !! Nog nooit zo'n geweldig verzorgd ontbijt gehad.Dank jullie wel voor jullie goede zorgen en wellicht tot op Facebook :-)Succes met jullie nieuwe project: het appartement.Zonnige groetjes,Peter & Lilian

Afzender: rieneke &ron - zaterdag, 20 juli 2013 om 21:41

net terug van jullie in een woord fantastisch
een nacht lijkt een hele week bedankt

Afzender: Ankie - woensdag, 19 oktober 2011 om 11:53

Per toeval, hebben wij jullie tijdens een motortoertocht gevonden... Maar het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn! Wat WAARDEVOL wat wij gezien EN gehoord hebben! Net even jullie website bekeken, maar ik kijk vanavond even verder... groetjes uit Brabant, Ankie

Afzender: Fam Wilbers - maandag, 5 september 2011 om 13:26

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad, binnen een gastvrije omgeving, ondanks dat we ons niet ver weg waande van ons eigen woonomgeving had ik het gevoel echter op een hele andere plek te zijn.

Afzender: Atty - zondag, 28 augustus 2011 om 17:55

Dank voor de gezelligheid! Heerlijk geslapen in Lottum. Pieterpad wandelaars Geesje & Atty.

Afzender: Peter & Mariet - donderdag, 11 augustus 2011 om 23:14

Vandaag in jullie tuin genoten van heerlijke koffie, een gezellige en sfeervolle omgeving en vriendelijke en attente bediening! alle complimenten!

Afzender: Bernadette & Hans - dinsdag, 19 juli 2011 om 11:45

Hee Karin en Harrie, was erg gezellig afgelopen weekend bij jullie. We hebben ons uitstekend vermaakt, heerlijk ontbijt, gezellig gebabbelt onder afdak bij open haard. Jullie hebben echt een hele leuke en gezellige stek. Bedankt voor jullie gastvrijheid, doen we zeker nog een keer. Groet Det&Hans

Afzender: Ronald Heus - zondag, 12 juni 2011 om 15:24
Homepage: http://www.living-arts.nl

We hebben toevallig op doortocht hier heerlijke Door en roos koffie gedronken en een lekkere tosti gegeten. Ga zo door Ronald en Elra uit Asten

Afzender: Tonnie en Josť - dinsdag, 27 juli 2010 om 10:16

Hallo Karin en Harrie,
Het was voor ons de 1e keer in een een b&b .Maar zeker niet de laatste keer dankzij jullie gastvrijheid,mooie en schone kamer,mooie tuin lekkere koffie eigenlijk teveel om op te noemen.Wij komen zeker terug.Bedankt voor alles.

Afzender: Audrey Elzinga - donderdag, 6 mei 2010 om 20:15
Homepage: http://www.horsterlandschap.nl/wandelen/lottum-en-rozenpad/s/7527

Hallo Harrie en Karin, Complimenten met jullie leuke B&B. Het ziet er heel netjes uit! We hebben ook heerlijk gewandeld. Voor de toekomstige gasten een tip: de wandelroutes van Stichting het Horsterlandschap, startpunt aan achterzijde van de kerk te Lottum, zijn op bijgevoegde site te downloaden.

Afzender: Nieke Jonker - woensdag, 21 april 2010 om 22:11
Homepage: http://www.wiesenhof.nl

Hallo Karin en Harrie,Jullie hebben interesse in een ODH. Mijn eerst volgende nest verwacht ik pas laat in het najaar. Mochten jullie interesse hebben dan stuur me maar een mailtje. Ik heb natuurlijk jullie site bekeken, Jullie B&B ziet er zeer uitnodigend en rustgevend uit. Wie weet zien we elkaar wel eens in levende lijve.
Groetjes, Nieke Jonker

Afzender: menno - donderdag, 4 februari 2010 om 21:41
Homepage: http://www.boonmusic.eu

Ja Karin & Harrie ik zal ook maar even een krabbeltje
achterlaten in jullie gastenboek. Het ziet er goed uit. Maar
dat had ik volgens mij al eerder gezegd. Nou maar hopen
dat het weer weer wat beter wordt (da's een gekke zin).
Affijn tot ziens...

Afzender: Ruud kremers - vrijdag, 8 januari 2010 om 14:51

Hoi Karin en Harrie,

Ik heb via Gonnie de link naar jullie website gekregen. Ziet er heel puik uit, en ik heb van de buren, die afgelopen zomer bij jullie op bezoek waren gehoord, dat de koffie en de vlaai heerlijk smaakte. Ik kom zeker een keer aan voor een kop koffie en vlaai.

Heel veel succes met jullie B&B

Mvgr, Ruud.

Afzender: Nanda - dinsdag, 29 december 2009 om 14:03

Hoi Karin en Harrie,

Wat een prachtige site! Ik geef het door aan mijn familie in Noord Holland en vertel erbij hoe fijn ik het bij jullie al gehad heb afgelopen augustus toen ik met Ellen bij jullie ge-bed and breakfast heb. En hoe we toen o.a genoten hebben van jullie schitterende tuin, lekkere ontbijt in een bijzondere koffiekamer en heerlijk gefietst hebben in de omgeving van Lottum. Wij komen zeker nog een keer terug.

Afzender: suus - donderdag, 10 december 2009 om 13:45

Hee Kaat en Harry, wat een mooie website!!
groetjes Suus

Afzender: Gonnie - donderdag, 26 november 2009 om 10:50

Hoi zus en zwager,
Geweldig mooie website, net zoals jullie B&B met alles daar omheen. Ik ben trots op jullie!!

Afzender: els - maandag, 23 november 2009 om 8:55

Hallo Karin en Harrie,
Wij vonden het heel gezellig bij jullie! Bedankt voor de heerlijke erwtensoep en koffie (de heerlijk vlaai, niet te vergeten). We komen zeker terug, nemen we de fietsen mee om de mooie omgeving te verkennen.
groetjes,
Els en Wim

Afzender: judith - zondag, 22 november 2009 om 20:17

Geweldig! Zoals ook de door jullie 'onder handen genomen' kamers, tuin en eigen gedeelte in huis, is ook de website helemaal IN STIJL! Complimenten en een dikke kus,

Judith

Afzender: Tanja - zondag, 22 november 2009 om 15:56

Heey Harry en Karin,
Fantastische website! daar krijg je wel zin van om een weekendje lottum te doen.
xxx

[1-25] [26-29]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid