Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Les Fayes 

 Er staan 129 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Henk en Gerda - zaterdag, 9 september 2017 om 19:09

Samen met onze drie honden drie weken genoten op les Fayes. Fijne ruime plek en heerlijk dat de honden los konden lopen samen met de honden van Rosalinde en Erik. Daarnaast in de omgeving heerlijke wandelingen gemaakt waarvoor alle routebeschrijvingen klaarliggen in de caravan op de rotonde. En als Rosalinde dan ook nog kookt is dat de perfecte afsluiting van een vakantiedag. Komen zeker weer.

Afzender: Wally, Loes en Michiel - dinsdag, 15 augustus 2017 om 11:52

Rustige mini-camping! Jullie camping was de ideale uitvalsbasis voor verschillende avontuurlijke uitstapjes met Wally.

Afzender: Barend Bierman - zaterdag, 29 juli 2017 om 14:53

Hebben deze hondvriendelijke minicamping gevonden in het boekje Rustiek kamperen. Een rustige camping met de twee vriendelijkste campingeigenaren Rosalinda en Erik die er alles aan doen om het je naar de zin te maken.
Omgeving is schitterend en biedt vele mogelijkheden om er met de hond op uit te gaan. Een aanrader is de Table d' hôte van Rosalinda die ze om de 2 a 3 dagen verzorgd.
We kijken terug op geslaagde vakantie in de Auvergne.
Super, Nanda en Barend

Afzender: Mieke Van Heucke - vrijdag, 9 september 2016 om 20:09

Net een heerlijke week achter de rug in jullie huisje.Het uitzicht uit de slaapkamer is prachtig! Ook het grote bed werd zeer geapprecieerd en in de keuken is ook alles aanwezig wat er moet zijn. Enkel de trap is een minpuntje. Voorts was jullie blad met tips ook heel nuttig om de zeer mooie omgeving te verkennen. Tenslotte vonden we het super dat we met onze vragen altijd bij jullie terecht konden, alleen al jullie vriendelijkheid maakte deze vakantie de moeite waard.Groetjes, Mieke & Koen

Afzender: Maurits, Ingrid en Sem - maandag, 15 augustus 2016 om 20:49

We hebben een heerlijke week doorgebracht op de camping Les Fayes. Erik en Rosalinda weten een perfecte sfeer te scheppen waardoor je prima tot rust kan komen in je vakantie: ruime kampeerplaatsen, prachtige omgeving, gezelligheid maar ook ruimte om ook lekker zelf dingen te doen zoals wandelen, naar de watervallen gaan, dorpjes in de buurt te bezoeken, etc. En Erik en Rosalinde staan altijd klaar om je goede tips te geven. Deze camping is een aanrader, met of zonder hond. Ingrid en Maurits

Afzender: Elly en Mark - zaterdag, 2 april 2016 om 17:28

Net terug van een heerlijke week in de gites van Les Fayes. Echt zeer goed bevallen, hele vriendelijke eigenaren Rosalinde en Eric.
Mooi huisje, alles goed schoon.
Prachtige omgeving waar we geweldige wandelingen hebben gemaakt.

Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Elly en Mark

Afzender: Edith en Susan - zaterdag, 12 september 2015 om 17:36

Top vakantie gehad op les Fayes. Alles zat er in. Rust, gezelligheid, prachtige wandelingen, lekker zwemmen. Hulp bij verschillende dingen, heerlijk eten, mooi uitzicht, heldere sterrennachten, volle maan, boven verwachting!

Afzender: Fred en Joke Hop - woensdag, 8 juli 2015 om 11:15

Onze verwachtingen waren hoog gespannen toen wij jullie camping bekeken op internet, deze zijn uitgekomen.
Geweldig wat een fijne plek, frans met een hollands tintje. Prachtig uitzicht vanaf ons plekje en een hele fijne wandelomgeving, Belle heeft hiervan ook genoten.
Het gezamenlijk eten was heel gezellig en erg lekker. Wij komen zeker terug hebben alles nog lang niet bekeken en zijn zeker niet uitgewandeld.
Groetjes van Fred en Joke.

Afzender: Marja en Pim - maandag, 22 september 2014 om 22:18
Homepage: http://antennoloog.nl

Beste Rosalinda en Erik,
Zoals gezegd bij het vertrek hebben wij het erg naar onze zin gehad tijdens ons verblijf bij jullie.
De diverse positieve commentaren die je op Internet over Les Fayes tegen komt kloppen allemaal en gaan we niet herhalen.

Daarnaast heeft Les Fayes nog een ander positief punt. Er is bij jullie bijna geen storing voor Radio signalen en zulke plekjes zijn schaars aan het worden op de wereld!
Daarbij een plekje naast de hoge bomen om een antenne draad in te gooien en ik kon zonder veel moeite verbindingen maken met alle continenten.

Afzender: Désirée&Martin - vrijdag, 22 augustus 2014 om 16:17

Wat een goede keuze hadden wij gemaakt om begin dit jaar te besluiten om voor twee weken naar Camping Les Fayes te gaan. Wij zijn hier van 1 t/m 14 augustus 2014 geweest. Wij werden hartelijk welkom geheten door Erik en Rosalinda en hun dierenspul. Het is een kleine, geriefelijke en schone camping met genoeg ruimte voor je tent/caravan. Wij hebben o.a. genoten van de kookkunst van Rosalinda en van het fantastisch ontbijt. En dan de enthousiaste honden van hun. Wat een schatten. Zo blij wanneer ze je zien. Het is een camping waar honden ook welkom zijn. Wij hebben nog geen hond, maar omdat sommige honden ons wel oké vonden, kregen wij af en toe een bezoekje dat vaak gepaard ging met een flinke knuffel :-).
De camping ligt in een prachtige omgeving. Martin heeft zijn hart kunnen ophalen aan het bekijken van roofvogels en iedere avond werden wij "begroet" door de bosuil.
Erik en Rosalinda wij hebben het heerlijk gehad bij jullie. Wij komen zeker terug. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie prachtige camping.
Groetjes van ons beiden.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid