Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Han's Kattekids 

 Er staan 188 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kim - dinsdag, 14 april 2020 om 9:07
Homepage: http://www.kattenrassenwijzer.nl

Toppers! :-)

Afzender: Kim - dinsdag, 14 april 2020 om 9:05

Bedankt toppers!

Afzender: Klaas Paradi - dinsdag, 3 maart 2020 om 1:51
Homepage: http://www.nieuwekat.nl

Geweldige site. we vonden jullie via www.nieuwekat.nl onder de rubriek alle kattenrassen

Commentaar van de webmaster:

[HR] Bedankt voor het compliment, Klaas :)

Afzender: Jean - maandag, 2 december 2019 om 3:30
Homepage: http://www.kattenclub.be

Hele leuke site. Als kattenvriend/dienaar echt leuk om te lezen. Ik zet jullie bij mijn fav.

Afzender: mien van Os - vrijdag, 21 augustus 2015 om 2:49

Hey Han en Buggs.
ik kon niet slapen en heb lekker zitten lezen ik ben er klaarwakker van kippevel op mijn armen, wat kun je mooi schrijven ik heb er van genoten, al was het soms verdrietig ga er vooral mee door groetjes Remi

Commentaar van de webmaster:
Tnx. :) We zijn blij om deze site als naslagwerkje te hebben. We lezen er zelf ook graag nog eens in. Ik heb hem de afgelopen dagen weer helemaal bijgewerkt.

Afzender: Linda - zaterdag, 20 april 2013 om 0:43

Op zoek naar informatie over verlamming bij katten kwam ik jouw dagboek tegen. Deze heb ik met betraande wangen gelezen. Verdrietig om jullie verlies van twee prachtige diertjes zo kort achter elkaar. En ook verdrietig om ons eigen verlies. Gisteren hebben wij onze kat Spooky in moeten laten slapen omdat hij na een stuipaanval geen doorbloeding meer in zijn achterpootjes had. Het was een halflangharige witte kater en bij het zien van de foto van Knopie zou je bijna denken dat het broertjes zouden zijn.

Commentaar van de webmaster:
Hoi Linda, Het spijt me te horen dat jullie Spooky in hebben moeten laten slapen. Het doet zoveel pijn als je je maatje missen moet. Wat geeft het een leeg gevoel he. Sterkte!

Afzender: yvonne - zaterdag, 7 mei 2011 om 11:30
Homepage: http://www.lovingcrazycats.webs.com

hallo daar poeze vrienden
leuke website met mooie foto´s en verhalen.
we komen zekers nog eens terug om weer een kijkje te nemen.
mocht je het leuk vinden neem dan ook een kijkje bij die van ons.
groetjes yvonne en haar crazy cats

Afzender: Boris - maandag, 20 september 2010 om 16:17

Onze kater Boris en zijn zus Zowie slikken al geruime tijd felimazole. Ik probeer het in een rundvleesstaafje te verstopen en dat ging een tijdje goed. Nu knauwt die smiecht het vlees eraf en spuugt het stokje uit. Bij Zowie gaat het nog steeds goed.
Weet iemand een andere oplossing, zodat hij het binnen houd.
In zijn bekkie proppen lukt ook niet. Als je denkt dat het is gelukt spuugt hij het toch uit.

Commentaar van de webmaster:
Bij onze Kruimel gebruikten we likkepot leverworst ervoor. Kruimel vond dat heerlijk en omdat het zo'n sterke geur heeft had ze waarschijnlijk niet eens in de gaten dat de carbibazol er stukgemaakt in zat. Of ze vond de leverworst te lekker om het te laten staan.
Van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied weet ik niets af. Onze Kruimel is er immers al ruim 4 jaar niet meer :(

Afzender: Bianca - zaterdag, 20 maart 2010 om 15:47

Wij hebben het broertje van Izzy, hij heet Elmo. Leuk te zien hoe het met zijn zusjes gaat. Elmo is een hele grote, stoere en sterke kater geworden.

Commentaar van de webmaster:
Hi Bianca.
Hartstikke leuk om te horen dat het met Elmo ook goed gaat. Is ie ook zo gek op spelen? Izzy wel of het nou alleen is of samen met ons maakt haar niet uit. Iz is een stevige poezedame met de neiging om snel wat te dik te worden. We houden dat goed in de gaten want da's niet de bedoeling. Heeft Elmo dat ook? Het zou leuk zijn als je een foto van Elmo zou sturen, dan kan die in het dagboek :) Hebben jullie ook een site?

Afzender: Swen - zondag, 21 september 2008 om 19:22

Ey leuke site!

Ik heb ook katten en was van plan om zo'n helikoptertje van picooz voor hun (en mij) natuurlijk te kopen. Ik had ergens gelezen dat jij er een had die niet door hun gesloopt kon worden :D (tig keer uit de lucht gemept en nog steeds heel), zou je mij kunnen vertellen welk type dat was?

vriendelijke groet!

Commentaar van de webmaster:
Ha die Sven.
We hebben de kleinste PicooZ helicopter. We hebben 'm uiteraard niet als speeltje voor de katten gekocht maar voor onszelf. Ze zijn best duur. Izzy heeft 'm uiteindelijk zo'n vreselijke mep gegeven, dat de staartrotor niet meer goed in te stellen was en hij dus niet meer goed te besturen was. Misschien dus niet zo'n goed idee om de katten erbij te laten als je er een aan wilt schaffen.
Groetjes, Han

Afzender: [nickname] KatWoman - maandag, 23 juni 2008 om 18:14

Mooie site! Geweldig! :) Schattige katjes ook! Groetjes van KatWoman

Afzender: Christianne - donderdag, 10 april 2008 om 16:14

Complimenten voor je website! Izzy kwam ik eerst al tegen op F&F lieve kitten foto's en een "groeisite" waar foto's van het hele nestje opstonden. Pas later vond ik deze site. Heel leuk om op deze manier het eerste levensjaar van Izzy (en het verhaal van de andere katten) te kunnen volgen.

Op 18 april mag ik mijn eigen lapjeskitten gaan halen. Ik, iemand zonder enige ervaring met katten, krijg het meest bijdehante, op de voorgrond tredende poesje uit het nest...

Wat ik me nog afvroeg, hoe heb je je katten leren apporteren?

Commentaar van de webmaster:
Bedankt voor je compliment t.a.v. de site. Het is leuk om een site over ze bij te houden maar ook leuk om te zien dat er ook mensen zijn die de site lezen :)
Het apporteren bij zowel Kruimel als bij Izzy is eigenlijk vanzelf gegaan. Ik heb steeds propjes en papieren pijltjes weggesmeten voor hun waar ze achteraan renden. Op een gegeven moment bracht Kruimel en nu ook Izzy ze spontaan naar me terug, zodat ik ze weer weg kon gooien. Izzy vind dat spelletje zo leuk dat ze dat vanzelf is gaan doen.

Ik wens je heel veel plezier met je katje. Wees vanaf het begin heel consequent met wat wel en wat niet mag, speel en praat veel met het diertje en je zal zien dat je een leuke sociale kat krijgt. Kom je ergens niet uit dan kan je het altijd in F&F je vragen kwijt. Er zijn veel kattenliefhebbers daar met veel ervaring.

PS)Voor lezers die niet weten wat F&F is, dat is het topic "Flora & Fauna" op Fok!-Forum

Afzender: Ellen - vrijdag, 7 maart 2008 om 0:34
Homepage: http://www.elhart.come2me.nl

Hoi, wat een leuke site heb je gemaakt. Ik zat spannend in je dagboek te lezen over de perikelen van Izzy toen het eind december ineens stopte. Ik ben ook reuzebenieuwd hoe het met haar gaat nu, en of Mirre haar ondertussen al leuk vindt. Wil je me dit even laten weten. Ik heb zelf een poes en een kat en dat gaat gelukkig heel goed samen. Ze zijn beiden echter nog jong dus dat scheelt ook. Mirre is natuurlijk al een dagje ouder dan Izzy. Veel succes met je site en de poezen.

Commentaar van de webmaster:
Hoi Ellen,
Het bijhouden is inderdaad wat in het slop geraakt maar ik heb 'm vandaag weer bijgewerkt. Bedankt voor je belangstelling. Het is echt leuk om te lezen dat iemand m'n schrijfsels ook echt leest :)
Groetjes, Han

Afzender: louisa - zaterdag, 9 februari 2008 om 22:23
Homepage: http://iwan.web-log.nl

Ik kwam hier via de site van Marijke.
prachtige katten heb je
Die foto van Mirre met dat filter er over heen is heel mooi

Afzender: Maud - zaterdag, 12 januari 2008 om 14:27

Geweldig leuke site Han!

Ik heb zelf ook een poezendame hier, we kunnen geen genoeg van haar krijgen, juist ook omdat ze zo knuffelig is.

Groetjes
Maud (van MW)

Afzender: jessica - zaterdag, 5 januari 2008 om 14:53

goeiemiddag allemaal

ik was op zoek naar informatie over felimazole onze poes heeft last van haar schildklier en krijgt felimazole maar sinds donderdag houdt ze geen eten binnen nu denk ik dat het aan de medicatie ligt heb net met dierenarts gebeld en gezegd dat ik ermee stop en dan moet ik maandag contact opnemen met me eigen dierenarts. ik lees best wel veel negatieve reacties over dit medicijn.

ik hoop dat het morgen wat beter gaat met onze poes nelis.
gr jessica

Commentaar van de webmaster:

Hoi Jessica
Kruimel heeft ook last gehad van een te snelle schildklier. Ze werd daarvoor behandeld met "Carbimazol".
Onze dierenarts zei dat hij geen goede ervaringen had met "Felimazole". Hij zei dat het niet goed ging met dieren die hij daarmee behandeld had. "Felimazole" is ook nog eens een erg duur middel. Hij schrijft het dus zelf niet meer voor.
Onze dierenarts schrijft bij een te snelle schildklierwerking "Carbimazol" voor in plaats van "Felimazole". Als vervanger van "Carbimazol" noemde hij destijds ook "Strumazol" wat maar ietsje duurder is dan "Carbimazol".

Misschien reageert Nelis beter op "Carbimazol" of op "Strumazol". Het is het proberen waard om het even aan je dierenarts te vragen.
Geef Nelis maar een dikke knuffel van me. Ik hoop dat het snel beter met 'm gaat.
Groetjes, Han

Afzender: ria - woensdag, 7 november 2007 om 21:48
Homepage: http://www.dierenvriendin.nl

Wat een schitterende site heel leuk geschreven.Wat een donderstenen toch die katten.De katten van de buren waar ik al jaren op pas in vakanties die zijn al 19. Ik houd mijn hart vast als die ooit hun ogen sluiten ik hoop dat dat nog heeeel lang duurt.

Afzender: bianca - vrijdag, 2 november 2007 om 9:04

Wat een mooie 'in memoriam', ik hoop dat mijn twee beestjes 18 mogen worden! Ik herken de verschillen in karakters maar al te goed...
groetjes Bianca.

Afzender: Vera - dinsdag, 2 oktober 2007 om 16:51

leuke site,
groetjes Vera en haar 'kattekids'

Afzender: Tamara - maandag, 24 september 2007 om 17:04

leuke site :)
wat is Izzy voor een ras eigenlijk?
en hoe oud is Mirre nou?
zo nu heb ik wel weer genoeg gevraagd! :)
groetjes van Tamara

Commentaar van de webmaster:
Hallo Tamara,
Izzy is een europeese korthaar. Doordat ze 4 kleuren in haar vacht heeft is ze ook een lapjeskat. Haar 4e kleur "wit" zie je op haar maar weinig.
Mirre is op 18 augustus 2007 13 jaar geworden.

[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-188]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid